New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
da li je dobar izbor ostaje da se vidi, koliko je pametno da ti glavni trener ustvari bude necija desna ruka tamo ali hajde, vrijeme ce pokazati ali jedno je sigurno, ugovor koji je dobio kao osoba bez sekunde trenerskog iskustva je kriminalno los i moze se komotno reci onako uzasan 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:da li je dobar izbor ostaje da se vidi, koliko je pametno da ti glavni trener ustvari bude necija desna ruka tamo ali hajde, vrijeme ce pokazati ali jedno je sigurno, ugovor koji je dobio kao osoba bez sekunde trenerskog iskustva je kriminalno los i moze se komotno reci onako uzasan
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kaze mozda malo kopira Pat Rileya, mozda
Navijam za timove iz NY ali ovi su sramota svjetska..
Navijam za timove iz NY ali ovi su sramota svjetska..
post nije ni sekunde napisan da bi se pokusao omalovazavati phil, nemoj bezveze stvarati tenzije nekeAmar Dzeko je napisao/la:LenBias je napisao/la:da li je dobar izbor ostaje da se vidi, koliko je pametno da ti glavni trener ustvari bude necija desna ruka tamo ali hajde, vrijeme ce pokazati ali jedno je sigurno, ugovor koji je dobio kao osoba bez sekunde trenerskog iskustva je kriminalno los i moze se komotno reci onako uzasan

Earvin Magic Johnson @MagicJohnson 3h
New York Knicks fans around the world should be excited about Derek Fisher being named head coach! The man knows how to win!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Iskreno, ne zanima me koliko Fisher zaradjuje jer pare koje prima ne prima od mene nego od Dolana kojem nije problem izdvojiti takvu sumu za rookie trenera.
Fisher je pravi lider i ima sve predispozicije da bude odlican trener. On c dobijati savjete od Phila i to ce ga uciniti jos boljim trenerom.
Fisher je pravi lider i ima sve predispozicije da bude odlican trener. On c dobijati savjete od Phila i to ce ga uciniti jos boljim trenerom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bravo ! Hajde da je igrac pa onda opterecuje sallary cap pa pravi probleme razvoju , ali trener i plata istom je najmanji problem franshizama kao LA Lakers-i , NY Kniks-i i sada Brooklyn Nets-iCarlo je napisao/la:Iskreno, ne zanima me koliko Fisher zaradjuje jer pare koje prima ne prima od mene nego od Dolana kojem nije problem izdvojiti takvu sumu za rookie trenera.
Fisher ce biti vrlo dobar trener.
dobro, divljacki klub poput Knicksa je totalno nezahvalna sredina za pocetak trenerske karijere, ali eto imat ce olakšanje i podršku u Big Philu , ako ništa drugo.
gdje ces bolan odmah u New York
pa tamo su i Larry Browna pojeli
dobro, divljacki klub poput Knicksa je totalno nezahvalna sredina za pocetak trenerske karijere, ali eto imat ce olakšanje i podršku u Big Philu , ako ništa drugo.
gdje ces bolan odmah u New York
[youtube][/youtube]
Đeš sa Philom!!!
Đeš sa Philom!!!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Fisher zaradjuje 5mil godisnje znaci, i odmah je medju top 5 najplacenijih trenera. A jedan Thibs 4,5mil.
Sent from Bat Cave
Sent from Bat Cave
Postovanje treba zaraditi.
Sto se mene tice neka zaradjuje i 10 miliona, nemam problema s tim sve dok ne utice na salary cap.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Morao sam ovo staviti ovdje...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Amare vam je se odlucio da ostane kod vas i iducu sezonu:
http://m.bleacherreport.com/articles/20 ... hared=true
http://m.bleacherreport.com/articles/20 ... hared=true
melo odlazi, amare i andrea ostaju 
U suštini bolji su bilo sa samim Amarom nego kad je došao i Melo 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Strucnjaci, opt out ne znaci da odlazi. Isto kao sto ce i James opt out.
Ja jakih strucnjaka, lenbias najjaci, posebno nakon prognoze da heat osvaja treci naslov zaredom
Ja jakih strucnjaka, lenbias najjaci, posebno nakon prognoze da heat osvaja treci naslov zaredom
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Melo svejedno nije jos zvanicno ni opted-out. A i ako to uradi ne znaci da nece re-sign za novi ugovor. Tacno.
samo da ne dodje nama u heatKawhi je napisao/la:U suštini bolji su bilo sa samim Amarom nego kad je došao i Melo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.