ma pun mi je qrac tih prijava vise, znam da sam isto ukazao na problem kod prijenosa seria a na AS u HD formatu da nema tona na Web playeru, problem rijesen kroz mjeseci i vise, nema sta, ekspeditivni suVFC89 je napisao/la:Ne radi ni kod mene pa sam preko fb prijavio kvarmiki_92 je napisao/la:znaci i kod tebe ne radiOtelo je napisao/la:BH Telecom

Ne radi im Web Tv (servis preko kojeg sam mislio gledati utakmnice zbog foruma )
najebem im se keve
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
						- JoseMourinho
- Kontakt:
@Elegant @Saurman
ma mora vam biti ide radio federacije zvuk iza, jel kad skenirate za kanale idite na opciju digital cabl?
ja sinoc skeniro doslo i evo i sad ima

ma mora vam biti ide radio federacije zvuk iza, jel kad skenirate za kanale idite na opciju digital cabl?

E fkt evo gaaa,svira neka španska serenada u pozadini.JoseMourinho je napisao/la:@Elegant @Saurman

1974---1975---1976---2001---2013---2020
						- JoseMourinho
- Kontakt:
ma ja svira radio federacije iza a nema slike, valjda ce i ona doc iza 3  

Ima li neko da mi objasni u vezi Telemaha, ja imam digitalnu ovaj osnovni paket mi bio, cisco resiver, ali evo nema BHT HD, par puta sam zvao njih dolje, a uvijek svi zauzeti....
A na klixu chmoljo me banovala mrsko mi ponovo da se registrujem da pitam posto tamo ima neko iz Telemacha....

A na klixu chmoljo me banovala mrsko mi ponovo da se registrujem da pitam posto tamo ima neko iz Telemacha....
					Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 12 jun 2014, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.

Sreca pa je Ojler mlad umro...
						- JoseMourinho
- Kontakt:
cisco resiver jel to onaj stari, uglavnom nisi ni do sada imo hd kanale (Sk hd, fox hd i sl)???MrWhite je napisao/la:Ima li neko da mi objasni u vezi Telemaha, ja imam digitalnu ovaj osnovni paket mi bio, cisco resiver, ali evo nema BHT HD, par puta sam zvao njih dolje, a uvijek svi zauzeti....
ako je tako nema nista od bht hd-a kod tebe nazalost

valjda ti za bht hd treba onaj nekakav d3 v2.0 resiver koliko sam ja skonto, on ko podrzava hd

Tako je, u pozadini svira lagana muzika.  

1974---1975---1976---2001---2013---2020
						- exorciiist
- Kontakt:
Ej ljudi kako se pretrazuju ti kanali preko DVB?
Tv mi to sigurno ima, jer je jedan od televizora zadnje generacije, samo ne znam tacno gdje se nadje to.?

Tv mi to sigurno ima, jer je jedan od televizora zadnje generacije, samo ne znam tacno gdje se nadje to.?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Utakmice SP-a na TV kanalima
zar ti nemaš moju TV??exorciiist je napisao/la:Ej ljudi kako se pretrazuju ti kanali preko DVB?
ovo može samo na hs-u i nekakvom tuzlanskom txtv

- Ponos Torina
- Kontakt:

Ima Sopcast i Acestream fullHD

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 12 jun 2014, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
						- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zato i kazem care "mescini" jer znam da je tu negdje otprilike..ulinsky je napisao/la:Ne postoji plazma od 31 inc, jedino od 32 inca?
Ne znam sto nebi tu mogao gledati hd. Ako te ne zajebava kablovski operater sa placanjem, steta je na 32 inca gledati obicnu bht sliku. Radice ti hd..
A sumnjam da cu gledati u hd, sad sam sve stranice prelistao, izgleda da ja nemam sanse s ovom obicnom telemach kablovskom, bez tih resivera i ostalih zajebancija..samo se nadam da ce poboljsati ovaj obicni bht1..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
E mashallah jest krenulo, ne mozes sad ni prijavit HD paket, ne radi im broj onaj 1444  

- exorciiist
- Kontakt:
aha , nista ondaJoseMourinho je napisao/la:zar ti nemaš moju TV??exorciiist je napisao/la:Ej ljudi kako se pretrazuju ti kanali preko DVB?
ovo može samo na hs-u i nekakvom tuzlanskom txtv
- JoseMourinho
- Kontakt:
za sad nema za obične korisnike nego samo za digitalne sa novim resiverima, neznam bgm nadaz se da ce pustit al teško gotovo nemoguće kad nisu odmahPapastathopoulos je napisao/la:Zato i kazem care "mescini" jer znam da je tu negdje otprilike..ulinsky je napisao/la:Ne postoji plazma od 31 inc, jedino od 32 inca?
Ne znam sto nebi tu mogao gledati hd. Ako te ne zajebava kablovski operater sa placanjem, steta je na 32 inca gledati obicnu bht sliku. Radice ti hd..
A sumnjam da cu gledati u hd, sad sam sve stranice prelistao, izgleda da ja nemam sanse s ovom obicnom telemach kablovskom, bez tih resivera i ostalih zajebancija..samo se nadam da ce poboljsati ovaj obicni bht1..

ja sam na mojatv i trenutno sam dobio kanal:
SP Brazil 2014 statistika
svi statisticki podaci o vecerasnjoj utakmici
dobra zeza
a BHT HD su rekli od 15:00 h da cemo imati
jedva cekam 

dobra zeza
jedva cekam

Semper Fidelis
						- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako mislis na hd kanal, nema veze, vjeruj da mi je svejedno izmedju hd i obicnog poboljsanog bht1..pa cemo vidjeti..JoseMourinho je napisao/la:za sad nema za obične korisnike nego samo za digitalne sa novim resiverima, neznam bgm nadaz se da ce pustit al teško gotovo nemoguće kad nisu odmahPapastathopoulos je napisao/la:Zato i kazem care "mescini" jer znam da je tu negdje otprilike..ulinsky je napisao/la:Ne postoji plazma od 31 inc, jedino od 32 inca?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Radi sada taj broj, upravo sam zvao zbog neke druge usluge.Sheyi je napisao/la:E mashallah jest krenulo, ne mozes sad ni prijavit HD paket, ne radi im broj onaj 1444
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Ja se nadam da ce proraditi poslije 15h i da je razlog uvodjenje BHT HD-a.
Uvijek kad dodaju nove kanale stranica im padne

Uvijek kad dodaju nove kanale stranica im padne

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
						- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa hoces li imati sliku na ovom bht hd? Vidim ubacili su ga i kod mene ali je trenutno crno tj. nema nista. Dobio sam i ja taj sa statistikom. Koji ti je paket moja tv?fixator je napisao/la:ja sam na mojatv i trenutno sam dobio kanal:
dobra zeza
jedva cekam

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
						31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Evo došla je slika na BHT HD. Malo kasni u odnosu na obični BHT ali dobro to je ok. Ali na samom BHT HD-u slika ide prije tona. Ne znam neka je emisija sada i priča žena i vidim da zvuk kasni za slikom..
EDIT: Upravo nestade slike..

EDIT: Upravo nestade slike..
Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.