Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
idemo ih sada opusteno dobiti u 6 kao sto je i bila prognoza 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nikad mu neću zaboraviti ovu tricu kad mi je donio 1000 KM u utakmici bez LeBrona i Wadea. Ja sam odigrao po koeficijentu 2, a uoči utakmice je skočio na 5.LenBias je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Jesam ti ja rekao za Wadea da će umrijeti do ove serije?LenBias je napisao/la:idemo ih sada opusteno dobiti u 6 kao sto je i bila prognoza
Ne možete nas još triput dobiti ako uzmemo u obzir da Ray,Bosh i LeBron jedini igraju na nivou.Lewisa ne računam,neće imati ovakvu tekmu do kraja serije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nisi brate, ti si najavljivao njegov pad odmah nakon prve protiv pacersa, ne brini ti za njega, zatrpati ce vas bar jednu posteno
za ovo drugo cemo ostaviti da vidimo, neka bude sta biti mora, znam samo da ako dobijemo iduce dvije kod kuce ostale tri postaju cista formalnost jer nema sanse da u tri utakmice onda ne dobiju jos jednu, sad sta ce se desiti saznati cemo uskoro, relativno 
Konto sam da će se D-Wade čuvati za finala nakon te prve protiv Indiane.Nije mu fazon da bude igrač manje sad
Nema šanse da nas uzmete 3 zaredom(ni mi vas,premala je razlika među ekipama),tako da od ove 2 u Miamiju jedna ide nama sigurno.
Nema šanse da nas uzmete 3 zaredom(ni mi vas,premala je razlika među ekipama),tako da od ove 2 u Miamiju jedna ide nama sigurno.
ipak je ovo ekipa koja napada trecu titulu u nizu, mozda i mogu uzeti spurse tri utakmice u nizu 
Ako LeBron uzme ovu seriju zovemo ga G.O.A.T. 
LenBias je napisao/la:
Nema smisla
LenBias je napisao/la:zbog cega?
pa napisi zbog cega nema smisla ako vec nema
Pa jel ima smisla da se 4 od prvih 5 pikova iz istoga drafta,4 buduca HOF-era udruze ?
Ne kazem da ne bih to zelio vidjeti
Ne kazem da ne bih to zelio vidjeti
aha, mislis onako moralno (da se tako izrazim) nema smisla, tako reci 
Kawhi je napisao/la:Ako LeBron postigne 100 poena ili uhvati 55 skokova na jednoj tekmi - zovemo ga G.O.A.T.
LenBias je napisao/la:pa napisi zbog cega nema smisla ako vec nema
Nema smisla ni finansijski, ni igrachki, ni moralno, ni kako god da okrenesh...bash zato verujem da ce se to dogoditi.
Da.LenBias je napisao/la:da li bi imalo da su lakersi?
Sve ostale franchise su samo to - franchise. Lakersi su...kosharka, emocija, ljubav.
Uvek bio.LenBias je napisao/la:mucki provokatoru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.