Pa zadnjih godina i ispada od drvosjeca na ovim GS-ovima.Tsonga,Berdych,Stakhovsky itd itd.Johny je napisao/la:Sreca pa zrijeb nije sacinjen od drvosjeca poput Rodika,Safina i Philipousisa.Da jeste, mislio bih da Roger ima sanse za GS.
U ovoj konkurenciji on nema sta traziti vec godinama u nazad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Godinama u nazadJohny je napisao/la:Sreca pa zrijeb nije sacinjen od drvosjeca poput Rodika,Safina i Philipousisa.Da jeste, mislio bih da Roger ima sanse za GS.
U ovoj konkurenciji on nema sta traziti vec godinama u nazad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
na Wimbledonu:
2:1 protiv Nadala, 1:0 protiv Djokovica, protiv Murraya 1:0, protiv Del Potra 1:0, protiv Wawrinke 0:0.
Dakle od osvajaca GS-ova u zadnjih 10-tak godina i najboljih igraca ove ere, protiv najvece konkurencije na Wimbledonu ima 5:1, a sto su tako malo puta igrali nije kriv Roger nego oni, sto sam podatak kaze da ga je on osvojio 7 puta... Cao konkurencijo.
Murraya (potencijalni igrac protiv kojeg Roger ima manje u finalu) unistava Radek u Queensu, prvi set 8 set lopti za Murraya, Radek drugu (prvu u TB) odmah koristi i ima brejk prednosti u 2. setu...
Ceka se Nadala
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ala samara lopticu ovaj Brown
a lik isti Bob Marley 
G'bye, Andy. 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Taman na vrijeme da pogledam snimak Dijamantske lige.
Andy malo chokirao u prvom, pa pociscen u drugom setu... Krug kandidata koji mogu zaustaviti najveceg ikad u ovom pohodu je sve manji...
preporucujem match Brown - Nadal
samo da Bown izdrzi u ovom ritmu 
Ovdje 90% stvari zavisi od njega, ne od protivnika. Skoro isto kao i s Nadalom na RG-u, s tim da je trava takva podloga gdje više igrača može iskoristiti svoje skrivene adute (servis, hard hitting, S&V...) i zbog toga RF nema izbora nego mora i pobjeđivati i takve.Edin TM87 je napisao/la:Krug kandidata koji mogu zaustaviti najveceg ikad u ovom pohodu je sve manji...
Također, nešto razmišljam... Federer na zalasku karijere, Andy u lošoj formi već dugo vremena, a Rafa se bez obzira na sve ne može staviti u ulogu 1. favorita na turniru. Mogao bi se Novak iskupiti za ispodprosječne nastupe na prva dva GS-a trijumfom na wimbledonskoj travi.
Btw, da li će ikad Dolgopolov iskoristiti svoj potencijal i napraviti nešto srazmjerno ogromnom talentu koji posjeduje!? Jedan od igrača čija je igra izuzetno dopadljiva, s odličnim servisom, drop shotom i izvrsnim sliceovima, koje na travi može materijalizovati na pravi način. Morao bi negdje konačno pročepiti, a brze podloge (pogotovo trava) mu najviše leže. Opet, sjetim se da se radi o psihički dosta labilnom igraču, tako da me entuzijazam mine.
Kakav bi jos mec bio da Nadal odrzi ritam, mislio sam da ce ispasti od Kohlija ili Raonica, ali precijenio sam gadelko je napisao/la:preporucujem match Brown - Nadalsamo da Bown izdrzi u ovom ritmu
To je ta trava
@Claus - upravo o tome govorim, ovaj poraz Andya daje jos vec sanse, jer je prema meni on bio prvi favorit, idalje je ali su tu negdje sa sansama... Djokovic je slab na travi, psihicki i fizicki unisten, povrijedjen i iscrpljen. Poraz u finalu ga je totalno izbacio, ne moze on protiv Fedexa na travi...
Servis je sve i sve na travi. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Rafa nije trebao dolaziti.Došao je samo reda radi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Najmanji biceps na touru se igra sa steroidnim
Kakvi lobovi i riternovi 
Da ne strajkuje gladju mozda bi ga bilo i na drugim podlogama, sjecam se da je prije godinu dvije mlatio Hewitta na travi
Lob
kuknjava
Da ne strajkuje gladju mozda bi ga bilo i na drugim podlogama, sjecam se da je prije godinu dvije mlatio Hewitta na travi
Lob
Kakav lob yebo mater

Going on up to a spirit in the sky...
Sramota.Cirkus.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
bit ce 6:0
khm 
Nemoj tako Nadal je dosao ovdje da ispadne odmah.delko je napisao/la:bit ce 6:0khm
@darker hocemol ga penzionisat
Kladioničari su ovo mogli znati da uzmu pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.