15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Je li znaju nasi drzavljani BiH geografiju Bosne i Hercegovine? Necu nikog da provociram ali brate BiH je od Save do Neuma od Une do Dirne i stvarno je glupo da se druge zastave dizu po drzavi. Imas pasos BiH, imas licnu kartu BiH i rodjen u BiH a pravis se glup ko da nisi ucio geografiju BiH u skoli. J**** vam uciteljice koje su vas tome ucile. Zar nam nije data ova Dejtonka da zadovolji sve narode?
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 12 jun 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije to baš tako jednostavno, političke karte su jedno a emocije drugo.sigurnoable je napisao/la:Je li znaju nasi drzavljani BiH geografiju Bosne i Hercegovine? Necu nikog da provociram ali brate BiH je od Save do Neuma od Une do Dirne i stvarno je glupo da se druge zastave dizu po drzavi. Imas pasos BiH, imas licnu kartu BiH i rodjen u BiH a pravis se glup ko da nisi ucio geografiju BiH u skoli. J**** vam uciteljice koje su vas tome ucile.
Nemojte da sad o ovome trunimo, nema potrebe.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda i nije ovakav. Ne znam koji je ovo model, kod mene piše samo viera e6.DonCorleone je napisao/la:Dobar televizor, starija generacija, nemoj se cuditi ako ima dosta tamniju sliku od LED-a, sa vremenom ces se naviknuti a kvalitet slike je svakako veoma dobar.Unofficialpage je napisao/la:Kod mene je isti TV. Vidi se ca mi za Barcu navijamomandraX je napisao/la:
Upravo stigla.![]()
Odoh sad tražit' gdje ima najbolje sudžuke kupit', ona je na redu sad.Odličan TV.
Cestitam.
Ovaj je kod mene: http://i1.ytimg.com/vi/orST-SvSZKI/maxresdefault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@uno sta vazifa uzima 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koji brat je ovaj Hajrovicautogol je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bice-mal ... p-u/133377
Al se ismija ovoj dvojici,pogotovo Hajrovicu,simpatican momak![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha za ovo se štedilo od kad je BiH plasirala u Brazil.Otelo je napisao/la:@uno sta vazifa uzima
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Atmosfera medju igracima izgleda nikad bolja, odlicna stvar. Protiv Argentine ne srljati, strpljivo graditi napade onako kako mi to znamo, i mozemo ih iznenaditi, bahati su previse i imam osjecaj da su vec upisali bodove protiv nas. Dokazati im da nista ne znace jaka imena na papiru, nego timska igra. Idemo momci, mene euforija vec drma.

Pecikoza ispade KOZA samo takva. Hajrovic pita hoce li odgovarati na ono jedno pitanje na engleskom, kad ce KOZA: ne ne, sve na Bosanskom. Boji se jadnica da nece nesto razumitDonnie Darko je napisao/la:Koji brat je ovaj Hajrovicautogol je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bice-mal ... p-u/133377
Al se ismija ovoj dvojici,pogotovo Hajrovicu,simpatican momak![]()
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Za 3 sata pocinje zivot za muskarce kojic ce trajati mjesec dana
Zelim vam svima lijep dernek ovaj mjesec te da se za 30 il 31 dan radujemo svi ko nikad do sad

Zelim vam svima lijep dernek ovaj mjesec te da se za 30 il 31 dan radujemo svi ko nikad do sad
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sejo ne daj se! Valjda nije ozbiljna ova povreda.
Što se više bliži tekma mene veća nervoza hvata.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bice-mal ... p-u/133377
Kako mu Bicakcic mikrofon gurne i kaze: "Ma haj ti."
Oplakah.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zamisli nas tek u nedjelju u ovo vrijemeUnofficialpage je napisao/la:Sejo ne daj se! Valjda nije ozbiljna ova povreda.![]()
![]()
Pretposstavio sam.Unofficialpage je napisao/la:Hahaha za ovo se štedilo od kad je BiH plasirala u Brazil.Otelo je napisao/la:@uno sta vazifa uzima
Ja evo i dalje cekam da se digne Web Tv pa da gledam uz nase komentatore ali ITV je alternativa i to cini se odlicna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sve je moguce
. Kad su mogli oni mozemo i mi makar jednim razlike.
Jest da su bili nemoguci uslovi za igru u La Pazu tada, velika nadmorska visina.
Sve je moguce
Jest da su bili nemoguci uslovi za igru u La Pazu tada, velika nadmorska visina.
+1KEC je napisao/la:Za 3 sata pocinje zivot za muskarce kojic ce trajati mjesec dana
Zelim vam svima lijep dernek ovaj mjesec te da se za 30 il 31 dan radujemo svi ko nikad do sad![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trebaju organozivat prvenstvo u Boliviji i ostalim zemljama gdje se igra na ovim neljudskim nadmorskim visinama. Kakvi bi retardirani rezultati tu bili, bukvalno bi vi imali sansu da osvoje 
-
Nerminovic
- Kontakt:
13-9, 18-11, 8-3...Donnie Darko je napisao/la:Trebaju organozivat prvenstvo u Boliviji i ostalim zemljama gdje se igra na ovim neljudskim nadmorskim visinama. Kakvi bi retardirani rezultati tu bili, bukvalno bi vi imali sansu da osvoje
I like. SP u Boliviji
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Izo kralj 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jezzzza otvaranje....mi smo tu,yeboteeeee
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nikad nisam volio otvaranja to mi je bezzz al kad vidim nasu zastavu milina uf uf

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.