SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
'ocel biti taj BHT HD i na paketu moja tv. ja to ne mogu nigdje da nadjem. i dalje mi mravici ko hurmasice po televizoru 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OnlyUnited
- Kontakt:
BHT1, ekskluzivni vlasnik prava na najveći sportski događaj u svijetu za BiH, Svjetsko prvenstvo u Brazilu, će ovaj događaj realizirati u najkvalitetnijem formatu slike, popularnom HD signalu. HD signal će biti pušten za korisnike četiri kablovska operatera koji su završili svoje tehničke obaveze i oni će moći gledati ekskluzivni program FIFA World Cup 2014. To su: BH Telecom - Moja TV, Logosoft, HS i Telemach.
"BHRT je uputila svim kabl operaterima poziv da preuzmu HD signal SP-a u nogometu u Brazilu sa jasnim naznakama: Signal BHT1 HD je moguće preuzeti samo iz zgrade RTV Doma u Sarajevu, nakon što svaka od zainteresovanih strana u prostore Radiotelevizije Bosne i Hercegovine donese odgovarajuću opremu koja takvu vrstu signala može da zaprimi, enkodira i distribuira do odgovarajuće vlastite kablovske IPTV platforme. Do sada se javilo ukupno četiri kabl operatera koji su završili sve pripreme oko preuzimanja HD signala BHRT-a Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu", rekla je za Klix.ba Sabina Bačvić Zečević glasnogovornica BHRT-a.
Probno emitiranje HD signala počinje u 15:00 sati u četvrtak.
"BHRT je uputila svim kabl operaterima poziv da preuzmu HD signal SP-a u nogometu u Brazilu sa jasnim naznakama: Signal BHT1 HD je moguće preuzeti samo iz zgrade RTV Doma u Sarajevu, nakon što svaka od zainteresovanih strana u prostore Radiotelevizije Bosne i Hercegovine donese odgovarajuću opremu koja takvu vrstu signala može da zaprimi, enkodira i distribuira do odgovarajuće vlastite kablovske IPTV platforme. Do sada se javilo ukupno četiri kabl operatera koji su završili sve pripreme oko preuzimanja HD signala BHRT-a Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu", rekla je za Klix.ba Sabina Bačvić Zečević glasnogovornica BHRT-a.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- 1988risha
- Kontakt:
Hoće li doći i Hasan Hoti ?OnlyUnited je napisao/la:BHT1, ekskluzivni vlasnik prava na najveći sportski događaj u svijetu za BiH, Svjetsko prvenstvo u Brazilu, će ovaj događaj realizirati u najkvalitetnijem formatu slike, popularnom HD signalu. HD signal će biti pušten za korisnike četiri kablovska operatera koji su završili svoje tehničke obaveze i oni će moći gledati ekskluzivni program FIFA World Cup 2014. To su: BH Telecom - Moja TV, Logosoft, HS i Telemach.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- NoName
- Kontakt:
Moraš imati HD paket na moja tv da bi dobio BHT HD, to je neki paket koji doplaćuješ 4,00 KM.milanist je napisao/la:'ocel biti taj BHT HD i na paketu moja tv. ja to ne mogu nigdje da nadjem. i dalje mi mravici ko hurmasice po televizoru
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- 1988risha
- Kontakt:
Živio nam maršal Tito
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa tek od 15:00h BHT prelazi na HDNoName je napisao/la:Moraš imati HD paket na moja tv da bi dobio BHT HD, to je neki paket koji doplaćuješ 4,00 KM.milanist je napisao/la:'ocel biti taj BHT HD i na paketu moja tv. ja to ne mogu nigdje da nadjem. i dalje mi mravici ko hurmasice po televizoru
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
pa valjda nam puste sta i dzaba majka mu stara, samo nesto placaj, de ovo de ono ma bjez ba. ako puste puste ako ne nikom nista. ionako cu pit pjan svaki put pa necu kako treba ni vidjeti1988risha je napisao/la:Pa tek od 15:00h BHT prelazi na HDNoName je napisao/la:Moraš imati HD paket na moja tv da bi dobio BHT HD, to je neki paket koji doplaćuješ 4,00 KM.milanist je napisao/la:'ocel biti taj BHT HD i na paketu moja tv. ja to ne mogu nigdje da nadjem. i dalje mi mravici ko hurmasice po televizoru
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Znači nije HD samo za Sarajevo?
Nad tobom sunce najljepše sja
- 1988risha
- Kontakt:
To ti sve zavisi od kablovskog operatera... oni to srede sa BHT,samo što onda vjerovatno povećaju cijenu kablovske,a i ne mozes na svakom TV-u gledat HD sliku,tako da nije samo do BHT,bez aparature kući,možeš samo gledat u nebo što se tiče HD,da si iz centra Sarajevapinoglavi je napisao/la:Znači nije HD samo za Sarajevo?
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Ma bila je priča da će samo sarajevu pustit HD,imam TV za HD,i preko ove kablovske gledam nekoliko HD programa valjda to znači da podržava HD signal kablovska1988risha je napisao/la:To ti sve zavisi od kablovskog operatera... oni to srede sa BHT,samo što onda vjerovatno povećaju cijenu kablovske,a i ne mozes na svakom TV-u gledat HD sliku,tako da nije samo do BHT,bez aparature kući,možeš samo gledat u nebo što se tiče HD,da si iz centra Sarajevapinoglavi je napisao/la:Znači nije HD samo za Sarajevo?
Nad tobom sunce najljepše sja
- sigurnoable
- Kontakt:
Ima li se napokon informacija neka koliko ce navijaca biti? Hoce li makar 5 hiljada?
-
Hattrick10
- Kontakt:
Meni ovdje ništa nije jasno. Imam kablovsku mog grada, tako se zove. TV sigurno može podržati HD jer gledam neke kanale već na HD-u. Je libpostoji mogućnost da je ta kablovska "podružnica" neke od ove 4 pa da ću i ja moći gledati HD sliku?
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- NoName
- Kontakt:
Evo da pokušam razjasniti:
BHT je dao besplatno HD signal svim operaterima koji su se prijavili i koji imaju tehničku mogućnost za prijem i distribuciju tog signala. Do sada su to uradili Moja TV, Telemach, HS i Logosoft. Dalje je do operatera.
MojaTV: Zbog tehničkih mogućosti tj. nemogućnosti da svim pretplatnicima proslijede BHT HD, jer bi došlo do prezagušenja, odlučili su da to daju samo onima koji imaju kupljen HD paket (cijena 4,00 KM). Ostali NEĆE IMATI HD REZOLUCIJU!
Telemach: Daju HD signal svima ali samo ko ima HD receiver. Najlakša provjera je da ako imate FACE TV HD i možete ga normalno gledati, onda ćete moći i BHT HD.
HS i Logosoft, koliko znam, signal ide svima i onda je samo do Vaše opreme da li možete prihvatiti ovu vrstu signala (dakle TV uređaj koji je full HD ili HD ready). Nemojte očekivati HD preko katodne.
I za ostale slika će biti značajno bolja i na "običnom" BHT ali ni blizu HD. Ja sam na telemachu i sinoć je pušten signal, vrh vrhova. Bila je repriza one prekinute utakmice između Galate i Juventusa, ma svaki detalj se vidi nevjerovatno dobro.
BHT je dao besplatno HD signal svim operaterima koji su se prijavili i koji imaju tehničku mogućnost za prijem i distribuciju tog signala. Do sada su to uradili Moja TV, Telemach, HS i Logosoft. Dalje je do operatera.
MojaTV: Zbog tehničkih mogućosti tj. nemogućnosti da svim pretplatnicima proslijede BHT HD, jer bi došlo do prezagušenja, odlučili su da to daju samo onima koji imaju kupljen HD paket (cijena 4,00 KM). Ostali NEĆE IMATI HD REZOLUCIJU!
Telemach: Daju HD signal svima ali samo ko ima HD receiver. Najlakša provjera je da ako imate FACE TV HD i možete ga normalno gledati, onda ćete moći i BHT HD.
HS i Logosoft, koliko znam, signal ide svima i onda je samo do Vaše opreme da li možete prihvatiti ovu vrstu signala (dakle TV uređaj koji je full HD ili HD ready). Nemojte očekivati HD preko katodne.
I za ostale slika će biti značajno bolja i na "običnom" BHT ali ni blizu HD. Ja sam na telemachu i sinoć je pušten signal, vrh vrhova. Bila je repriza one prekinute utakmice između Galate i Juventusa, ma svaki detalj se vidi nevjerovatno dobro.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
E,paše,ova varijanta
Mada,taj HD reciver,ne kontam imam li ga,ali ako mi je Face HD,logično je da imam
E,paše,ova varijanta
Mada,taj HD reciver,ne kontam imam li ga,ali ako mi je Face HD,logično je da imam
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Najveći lopovi u ovoj državi. Svi mogu svojim korisnicima proslijediti, ali ne, samo će kod njih doći do prezagušenja.NoName je napisao/la: MojaTV: Zbog tehničkih mogućosti tj. nemogućnosti da svim pretplatnicima proslijede BHT HD, jer bi došlo do prezagušenja, odlučili su da to daju samo onima koji imaju kupljen HD paket (cijena 4,00 KM). Ostali NEĆE IMATI HD REZOLUCIJU!
Sreća, ugovor mi ističe za mjesec dana.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ma brate ovaj D3 reciver, to ti je totepsija je napisao/la:Telemach: Daju HD signal svima ali samo ko ima HD receiver. Najlakša provjera je da ako imate FACE TV HD i možete ga normalno gledati, onda ćete moći i BHT HD.
E,paše,ova varijanta![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Imam neki feeling da ćemo klepit Argentinu 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma nema veze,biće na radiju,...samo da čujem BiH vodiiiiiiiii....fak rezoluciju.FaraonTM je napisao/la:Ma brate ovaj D3 reciver, to ti je totepsija je napisao/la:Telemach: Daju HD signal svima ali samo ko ima HD receiver. Najlakša provjera je da ako imate FACE TV HD i možete ga normalno gledati, onda ćete moći i BHT HD.
E,paše,ova varijanta![]()
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Cwirek, enobarca, General505, GG3, Normus90, Proximic, Serha i 61 gost.