FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ovaj neutral se isprosipa pa ga onda nema. nemoj tako.
@Madrid ili fabio ili don Ciro!
Ne shvatam te za ozbiljno, ali bih te zamolio da ne kvaris diskusije na svakoj temi. Inace bi se mogao pridruziti prethodnicima.
Kraj rasprave! Ako imas pitanja, obrati mi se na pp!
Ne shvatam te za ozbiljno, ali bih te zamolio da ne kvaris diskusije na svakoj temi. Inace bi se mogao pridruziti prethodnicima.
Kraj rasprave! Ako imas pitanja, obrati mi se na pp!
Vom Jäger zum Gejagten
Pomalo ljudi, šta ćemo optimizam, što da ne budem optimističan sa ovakvom jakom ekipom. Siguran sam da ćemo ako Bog da osvojiti i prvenstvo ali i kup. Također ćemo ako Bog da izbaciti Viole.
Kažete nema Robbena i Ribery-a odmah Bayern fuj. Pa ljudi moji naša igra se zasniva na krilima, jer u vezi imamo Bastiana i Van Bommela koji igraju poziciju zadnjeg veznog, s tim da je Bastian kao mali ofenzivniji. Ovo je nevjerovatan niz Bayerna u drugom dijelu sezone sa tom taktikom i mislim da smo pokazali i kvalitet u Ligi prvaka . Gomez zabija, Muller zabija, a ne samo Robben i Ribery.
Naša superzvijezda je ozljeđena, tj. Ribery, i šta tu možemo, ništa. Bili smo bolji na terenu, ali izgubili smo ta dva boda, nećemo sada plakati, nego se okrećemo ako Bog da novoj utakmici i sa većom željom i htjenjem da dobijemo.
Ne treba zaboraviti da nam je falio najbolji odbradbeni igrač Bundeslige Van Buyten. Očigledno je da imamo problema u odbrani kada on ne igra. Čovjek je u boljoj formi nego svojevremeno u Hsv-u. I jednostavno nemamo drugih opcija nego ubaciti momka koji je tek potpisao profesionalni ugovor. No nema veze, prvi smo na tabeli, imamo jedan bod više, i to je to. Siguran sam da će ako Bog da Werder sutra ovo dobiti.
Auf gehts Bayern.
@ Madrid
Drug, koji ste ono vi na tabeli ?
Nemoj da zovem Llorentea iz Bilbao. 
@A_d_o
Još ti nije dosta
Očigledno da nikada nećeš naučiti kada trebaš reći stop. Isprosipa ??, o čemu to ti.
Kažete nema Robbena i Ribery-a odmah Bayern fuj. Pa ljudi moji naša igra se zasniva na krilima, jer u vezi imamo Bastiana i Van Bommela koji igraju poziciju zadnjeg veznog, s tim da je Bastian kao mali ofenzivniji. Ovo je nevjerovatan niz Bayerna u drugom dijelu sezone sa tom taktikom i mislim da smo pokazali i kvalitet u Ligi prvaka . Gomez zabija, Muller zabija, a ne samo Robben i Ribery.
Naša superzvijezda je ozljeđena, tj. Ribery, i šta tu možemo, ništa. Bili smo bolji na terenu, ali izgubili smo ta dva boda, nećemo sada plakati, nego se okrećemo ako Bog da novoj utakmici i sa većom željom i htjenjem da dobijemo.
Ne treba zaboraviti da nam je falio najbolji odbradbeni igrač Bundeslige Van Buyten. Očigledno je da imamo problema u odbrani kada on ne igra. Čovjek je u boljoj formi nego svojevremeno u Hsv-u. I jednostavno nemamo drugih opcija nego ubaciti momka koji je tek potpisao profesionalni ugovor. No nema veze, prvi smo na tabeli, imamo jedan bod više, i to je to. Siguran sam da će ako Bog da Werder sutra ovo dobiti.
Auf gehts Bayern.
@ Madrid
Drug, koji ste ono vi na tabeli ?
@A_d_o
Još ti nije dosta
Očigledno da nikada nećeš naučiti kada trebaš reći stop. Isprosipa ??, o čemu to ti.
citirao sam te na strani br. 339. zar to nije provala.Neutral je napisao/la:Pomalo ljudi, šta ćemo optimizam, što da ne budem optimističan sa ovakvom jakom ekipom. Siguran sam da ćemo ako Bog da osvojiti i prvenstvo ali i kup. Također ćemo ako Bog da izbaciti Viole.
Auf gehts Bayern.
@ Madrid
Drug, koji ste ono vi na tabeli ?Nemoj da zovem Llorentea iz Bilbao.
@A_d_o
Još ti nije dosta![]()
Nema Ovreba i njegovi pomocnika...
Da upravu si dobio bi i KOBLENZ ovaj slabi NURBERGYYYYYYY zar nisi to rekao prije pocetka tekme itddddd
At.Bilbao je tata za ovaj NURBERGYYYYYYYY
:lol:sto jes jes 
Da upravu si dobio bi i KOBLENZ ovaj slabi NURBERGYYYYYYY zar nisi to rekao prije pocetka tekme itddddd
At.Bilbao je tata za ovaj NURBERGYYYYYYYY
nasao se pravi da prica ulozite preko 200 miliona u igrace i sve i nemozete bit prvi zalosnoMadrid je napisao/la:Nema Ovreba i njegovi pomocnika...![]()
![]()
At.Bilbao je tata za ovaj NURBERGYYYYYYYY:lol:sto jes jes
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Drug da skratim priču, nemam ja poja o čemu ti pričaš. Kakav bi to ja bio, ili kada bi neko prije utakmice rekao da ćemo zijaniti . Daj ba, kani se te dječije priče, šta se nadam ???
Pa ljudi moji, nije 33 kolo, sve je hvala Bogu u našim nogama, i biti ćemo ako Bog da prvaci. Što , ja sam govorim da Werder može dobiti Leverkusena, ne igra im Hyypia, stub odbrane a i mlada ekipa, upasti će oni prije ili kansije u krizu.
Pogledaj našu seriju, imaloi smo 9 pobijeda zaredom, mislim 14 bez poraza i samo smo produžili tu seriju.
Ne vidim svrhu u tome što mene nešto prozivaš, očigledno da si još ogorčen na Ligu prvaka i mojoj objektivnosti kada sam rekao da je United bolji od Milana. Ne mješaj strast sa svojim pisanjem.
@Madrid
Jesam, rekao sam za Koblenz i šta to, to je bio samo uvod u utakmicu, jedna vrsta "epiteta". Vidim da nisi na nivou da pišeš normalne postove i normalno raspravljanje, već si samo tu da pišeš kontroverzne postove. Molim te da više ne pišeš nebuloze i gluposti na ovoj temi.
Pa ljudi moji, nije 33 kolo, sve je hvala Bogu u našim nogama, i biti ćemo ako Bog da prvaci. Što , ja sam govorim da Werder može dobiti Leverkusena, ne igra im Hyypia, stub odbrane a i mlada ekipa, upasti će oni prije ili kansije u krizu.
Pogledaj našu seriju, imaloi smo 9 pobijeda zaredom, mislim 14 bez poraza i samo smo produžili tu seriju.
Ne vidim svrhu u tome što mene nešto prozivaš, očigledno da si još ogorčen na Ligu prvaka i mojoj objektivnosti kada sam rekao da je United bolji od Milana. Ne mješaj strast sa svojim pisanjem.
@Madrid
Jesam, rekao sam za Koblenz i šta to, to je bio samo uvod u utakmicu, jedna vrsta "epiteta". Vidim da nisi na nivou da pišeš normalne postove i normalno raspravljanje, već si samo tu da pišeš kontroverzne postove. Molim te da više ne pišeš nebuloze i gluposti na ovoj temi.
malo volis da se hvalis znas a to me jako nervira. bgm da neznam ko je bayern po tvojoj bi prici mislio bi da su najjaci u univerzumu. samo mi reci sta bi bilo da navijas za Barcelonu?Neutral je napisao/la:Drug da skratim priču, nemam ja poja o čemu ti pričaš. Kakav bi to ja bio, ili kada bi neko prije utakmice rekao da ćemo zijaniti . Daj ba, kani se te dječije priče, šta se nadam ???
@Madrid
Ma boli me briga..sta ti mislis..ti sam si pisao gluposti znaci..epitete
pa molim ja tebe jesi ti prorok..a posle nema nam Ribery,Robenna.....ajoj nadam se da ce Werder da pobijedi da budemo 1
wowwwwwwwww to je dobar post...i nemam sta da se rasp.sa Bavarcem koji ni Bundesligi nemogu biti 1

a sta bi tek bilo da su na ljeto doveli C.R a ne RobbenaA_d_0 je napisao/la:malo volis da se hvalis znas a to me jako nervira. bgm da neznam ko je bayern po tvojoj bi prici mislio bi da su najjaci u univerzumu. samo mi reci sta bi bilo da navijas za Barcelonu?Neutral je napisao/la:Drug da skratim priču, nemam ja poja o čemu ti pričaš. Kakav bi to ja bio, ili kada bi neko prije utakmice rekao da ćemo zijaniti . Daj ba, kani se te dječije priče, šta se nadam ???
@Madrid
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjecemo vas sutra?Madrid je napisao/la:Nema Ovreba i njegovi pomocnika...![]()
![]()
Vjeruj mi da covjek nista nije pogrijesio kada je rekao da bi i Koblenz pobijedio Nurnberg. Svi se napale kad igraju protiv Bayerna, neki uspiju biti jeb.ni, a neki malo manje, pa se uspiju izvuci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Jah jah bas smo ogorceni sto nismo dobili, vi ste neku noc slavili sto ste smanjili zaostatak nad Barcom za 2 bodaMadrid je napisao/la:Ma boli me briga..sta ti mislis..ti sam si pisao gluposti znaci..epitetepa molim ja tebe jesi ti prorok..a posle nema nam Ribery,Robenna.....ajoj nadam se da ce Werder da pobijedi da budemo 1
![]()
wowwwwwwwww to je dobar post...i nemam sta da se rasp.sa Bavarcem koji ni Bundesligi nemogu biti 1
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ajd i vi ste za standard bundeslige ulozili previse...mozda smo mi ulozili ove sezone..ali nismo ih doveli na 1 godinu..nego duzi period druzeS-Y-L-A-R je napisao/la:nasao se pravi da prica ulozite preko 200 miliona u igrace i sve i nemozete bit prvi zalosnoMadrid je napisao/la:Nema Ovreba i njegovi pomocnika...![]()
![]()
da ti pravo kazem ja u ekipi nikad ne bi volio vidjeti C.Ronalda meni se ne svidja njegova igra a i real je ekipa koja nezna pronaci mladog dobrog igraca i napravit ga zvijezdom nego samo daj 100 miliona i nek igraMadrid je napisao/la:a sta bi tek bilo da su na ljeto doveli C.R a ne RobbenaA_d_0 je napisao/la:malo volis da se hvalis znas a to me jako nervira. bgm da neznam ko je bayern po tvojoj bi prici mislio bi da su najjaci u univerzumu. samo mi reci sta bi bilo da navijas za Barcelonu?Neutral je napisao/la:Drug da skratim priču, nemam ja poja o čemu ti pričaš. Kakav bi to ja bio, ili kada bi neko prije utakmice rekao da ćemo zijaniti . Daj ba, kani se te dječije priče, šta se nadam ???
@Madrid
Jesam, rekao sam za Koblenz i šta to, to je bio samo uvod u utakmicu, jedna vrsta "epiteta". Vidim da nisi na nivou da pišeš normalne postove i normalno raspravljanje, već si samo tu da pišeš kontroverzne postove. Molim te da više ne pišeš nebuloze i gluposti na ovoj temi.![]()
ali to samo u snu
41.21.1.
@Madrid
Momak, pogledaj pažljivo moj post što sam napisao, pa onda nešto počni pričati. Na kraju smiley
, onda sam nastavio Malo drugačije od mene, pa tek onda počeo pisati, malo sarkazma , znaš li ti šta je to
I što ulaziš u raspravu sa mnom ako te nije briga što pišem. Zanimljivo.
Haj sada otpepaj sa ove temi, i čekaj svoje manekene.
@A_d_o
Čuj ti to. Kao prvo ja se ne hvalim, kao drugo hvalim Bayern jer je to tim koji ima sve osvojen titule u historiji. Također tim koji je daleko najjači u Bundesligi, te jedan od najjačih timova u Evropi. Navijam za njega, i kada spominješ Bayerna, onda ga spominji sa poštovanjem.
Za Barcelonu ?
Jednom Bayernovac uvijek Bayernovac, nije moje da mislim o drugim klubovima.
Momak, pogledaj pažljivo moj post što sam napisao, pa onda nešto počni pričati. Na kraju smiley
@A_d_o
Čuj ti to. Kao prvo ja se ne hvalim, kao drugo hvalim Bayern jer je to tim koji ima sve osvojen titule u historiji. Također tim koji je daleko najjači u Bundesligi, te jedan od najjačih timova u Evropi. Navijam za njega, i kada spominješ Bayerna, onda ga spominji sa poštovanjem.
Za Barcelonu ?
mi smo posteno 2 i liga je otvorena "ziva"..dok je barca odnila 10tak bodova u ligi kao vi neki dan pobijedu u LP..ali vratice se vama taj offfsd iz LP u jednom zajebanom momentu ..pa ce biti postenorob do bagro je napisao/la:Jah jah bas smo ogorceni sto nismo dobili, vi ste neku noc slavili sto ste smanjili zaostatak nad Barcom za 2 bodaMadrid je napisao/la:Ma boli me briga..sta ti mislis..ti sam si pisao gluposti znaci..epitetepa molim ja tebe jesi ti prorok..a posle nema nam Ribery,Robenna.....ajoj nadam se da ce Werder da pobijedi da budemo 1
![]()
![]()
![]()
to za barcelonu sam samo razmisljao sta bi bilo kad bi bilo a da ste najjaci u Bundesligi ne bih rekao jer titulu brani Wolfsburg a niste ni prvi ( doduse jeste al za kratko) tako da ne vidim po cemu ste najjaciNeutral je napisao/la:@Madrid
Momak, pogledaj pažljivo moj post što sam napisao, pa onda nešto počni pričati. Na kraju smiley, onda sam nastavio Malo drugačije od mene, pa tek onda počeo pisati, malo sarkazma , znaš li ti šta je to
![]()
@A_d_o
Za Barcelonu ?
@Neutral
druze samo udri negdje ces da pogodis
mozda sutra pobijedi Werder to mozes da gledas i drzi im palceve

druze samo udri negdje ces da pogodis
- rob do bagro
- Kontakt:
I mi cemo posteno biti prviMadrid je napisao/la:mi smo posteno 2 i liga je otvorena "ziva"..dok je barca odnila 10tak bodova u ligi kao vi neki dan pobijedu u LP..ali vratice se vama taj offfsd iz LP u jednom zajebanom momentu ..pa ce biti postenorob do bagro je napisao/la:Jah jah bas smo ogorceni sto nismo dobili, vi ste neku noc slavili sto ste smanjili zaostatak nad Barcom za 2 bodaMadrid je napisao/la:Ma boli me briga..sta ti mislis..ti sam si pisao gluposti znaci..epitetepa molim ja tebe jesi ti prorok..a posle nema nam Ribery,Robenna.....ajoj nadam se da ce Werder da pobijedi da budemo 1
![]()
![]()
![]()
![]()
kako bi ono rekli sve se vraca sve se placa
Nisu Bayernovi igraci krivi sto je ovaj pustio gol iz offsajda, covjek je priznao da je pogrijesio zato ne bih se vise vracao na tu temu. Mislim samo se bezze prepucavamo i raspravljamo gdje ovo ne vodi nicemu, vi volite svoje mi cemo svoje al najvaznije je postuj i druge.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
@A_d_o
Wolfsburg je već otpao, a zna se ko je Rekordmaister u Bundesligi. Lahko je razmišljati o tome šta bi bilo kad bi bilo, ali neću o tome. Duga je još sezona, ostavimo se tada nekog dugoročnog raspravljanje, i nekih glupih teza. Jednostavno vrijeme će ako Bog da pokazati ko je bio u pravu.
Ovoga drugog pokemona sam ignorirao, lijepo je kada ne čitaš svakakve gluposti nekoga koji misli da je ovo cosmopolt.
Wolfsburg je već otpao, a zna se ko je Rekordmaister u Bundesligi. Lahko je razmišljati o tome šta bi bilo kad bi bilo, ali neću o tome. Duga je još sezona, ostavimo se tada nekog dugoročnog raspravljanje, i nekih glupih teza. Jednostavno vrijeme će ako Bog da pokazati ko je bio u pravu.
Ovoga drugog pokemona sam ignorirao, lijepo je kada ne čitaš svakakve gluposti nekoga koji misli da je ovo cosmopolt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.