I to je daleko od ubjedljivog.SB90 je napisao/la:Da bi imao "ubjedljivo najvecu platu", trebao bi imati bar 8 000 KM.Devil je napisao/la:A kolike su plate trenerima zna li neko.
Citam,Ujic kaze da je Capljic imao ubedljivu najvecu platu u ligi i da je zbog toga morao otici (sto izmedju ostalog ne verujem da je istina),ali opet kolika bi to mogla biti plata,ne verujem da je veca od neke 2-3000.
Plate igrača premijer lige?
- ASD
- Kontakt:
Re: Plate igrača premijer lige?
- egocentrik
- Kontakt:
Laži, laži.. svi upućeni a niko pojma nema.bagrcavi je napisao/la:ostalo je oko 700 hiljada duga.anonimni je napisao/la:Željo je dužan max. 1,5 milion i to se plaća sad redovno, pa ti ta priča oko njega i ne stoji, drugo je što se ti klubovi ne brinu za svoju budućnost...
Nejse, ko ima najveću platu u PL ?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
egocentrik a.k.a Amor Mašović
teško je reći ko ima najveću platu kad su prijavljeni na minimalac a ostatak u kovertama dobiju
teško je reći ko ima najveću platu kad su prijavljeni na minimalac a ostatak u kovertama dobiju

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
ko je najplaćeniji igrač Premijer Lige zna li se ??Znam da je bio Šilić u Širokom prije,a sad ????
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Do neki dan bio Matej Delač.. Ili Mato Jajalointercontinental je napisao/la:ko je najplaćeniji igrač Premijer Lige zna li se ??Znam da je bio Šilić u Širokom prije,a sad ????

4.10.2009.
Wagner.intercontinental je napisao/la:ko je najplaćeniji igrač Premijer Lige zna li se ??Znam da je bio Šilić u Širokom prije,a sad ????
Pričalo se da je nekada Zajko Zeba dok je u Želji bio imao 5000 eura. Ne znam koliko istine ima tu.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
ja sam nedavno saznao kada sam bio u društvu, da mu je plata bila 7.000 KM.LG97DM je napisao/la:Pričalo se da je nekada Zajko Zeba dok je u Želji bio imao 5000 eura. Ne znam koliko istine ima tu.
početna plata mu je možda bila 7.000 KM ili više,ne znam tačno ali znam da imaju bonuse za pobjede i oduzimanje dijela plate kad izgube ili kad se nedolično ponašaju(npr. Amar je uhvatio Stanića u ranim jutarnjim satima u nekom lokalu i odbio mu to od plate) ,u onoj sezoni kad je Željo imao samo 3 poraza u ligi,kad smo imali onu veliku seriju pobjeda,zaradio je kad već govorimo samo o Zebi velike pare za naše uslove..AlemC85 je napisao/la:ja sam nedavno saznao kada sam bio u društvu, da mu je plata bila 7.000 KM.LG97DM je napisao/la:Pričalo se da je nekada Zajko Zeba dok je u Želji bio imao 5000 eura. Ne znam koliko istine ima tu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sto ti je zivot, nekad Zebi pocetna plata 7 milja maraka, a sad nam pola ekipe igra za te pare.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma sto se tice Zebine plate to se talilo I to zna dosta raje.I nije Zeba jedini ,kojem se na platu stavljale velike cifre koje ocima nisu vidjeli.Razlika se uzimala.Nije Zeba jedini dovodili su se igraci sa strane,te im davana astronomska plata,I tu se dobro talilo.Uzimalo se lopatom od kluba.I Dan danas Zeba se smije kad mu neko spomene da je imao platu od 5 milja I vise.Kaze covjek pa gdje su mi ljudi ta auta,stanovi,pa ja Sam u Split otisao zbog plate od 4 milje eura.To sto je neko stavljao na platnu listu neke cifre to nije moj problem.Zato klub jeste,gdje je sada.
Opet lažeš. Jadan ne bio kako te nije sramota pisati laži nije mi jasno? Ti znaš na šta se on smije i dan danas jadniče.amypitar je napisao/la:Ma sto se tice Zebine plate to se talilo I to zna dosta raje.I nije Zeba jedini ,kojem se na platu stavljale velike cifre koje ocima nisu vidjeli.Razlika se uzimala.Nije Zeba jedini dovodili su se igraci sa strane,te im davana astronomska plata,I tu se dobro talilo.Uzimalo se lopatom od kluba.I Dan danas Zeba se smije kad mu neko spomene da je imao platu od 5 milja I vise.Kaze covjek pa gdje su mi ljudi ta auta,stanovi,pa ja Sam u Split otisao zbog plate od 4 milje eura.To sto je neko stavljao na platnu listu neke cifre to nije moj problem.Zato klub jeste,gdje je sada.
Čovjek vozi auto od 70 hiljada maraka, a ti mu pričaš na šta se on smije.

DRUG NEBI TI PUNCA
bas si ono pravo upucenamypitar je napisao/la:Ma sto se tice Zebine plate to se talilo I to zna dosta raje.I nije Zeba jedini ,kojem se na platu stavljale velike cifre koje ocima nisu vidjeli.Razlika se uzimala.Nije Zeba jedini dovodili su se igraci sa strane,te im davana astronomska plata,I tu se dobro talilo.Uzimalo se lopatom od kluba.I Dan danas Zeba se smije kad mu neko spomene da je imao platu od 5 milja I vise.Kaze covjek pa gdje su mi ljudi ta auta,stanovi,pa ja Sam u Split otisao zbog plate od 4 milje eura.To sto je neko stavljao na platnu listu neke cifre to nije moj problem.Zato klub jeste,gdje je sada.

.
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 13 sep 2020, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
ne ne i ne !hifans je napisao/la:u zrinjskog ante radeljic najplaceniji 10 tisuća, sto se tice ostalih ,nekom vise nekom manje.. ali prosjek cjele ekipe je negdje oko 5 tisuća sigurno
barem je tako bilo u drugoj polusezoni 13/14, sad ne znam jesu li povećavali išta zbog para što su dobili od uefe
-
- Kontakt:
Ne lupaj ! Najveću plaću je imao Đuka pa Crni prošle godine,nije ni blizu 10k,onda je Basara preuzeo titulu najplaćenijeg igrača kada je došao,ali ni on nije imao 10k.hifans je napisao/la:u zrinjskog ante radeljic najplaceniji 10 tisuća, sto se tice ostalih ,nekom vise nekom manje.. ali prosjek cjele ekipe je negdje oko 5 tisuća sigurno
barem je tako bilo u drugoj polusezoni 13/14, sad ne znam jesu li povećavali išta zbog para što su dobili od uefe
Ali su vam zato premije za titulu bile vrhunske.
Usput, najveca plata u Slaviji je 1200 KM, prosjek oko 400-500 što ih čini ubjedljivo najmanjim u ligi.

Usput, najveca plata u Slaviji je 1200 KM, prosjek oko 400-500 što ih čini ubjedljivo najmanjim u ligi.

Šta čovjek može sa 400-500 KM?!Pappy je napisao/la:Ali su vam zato premije za titulu bile vrhunske.![]()

Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 34 gosta.