Stiti nas od dusmana, jugonostalgicara i Argentinaca!
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Stiti nas od dusmana, jugonostalgicara i Argentinaca!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taktička varka.zizu1991 je napisao/la:Kad vidjeh članak da je propustio trening, umal' me nešto ne presiječe.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Upoznao sam puno Gatackih Bosnjaka u zivotu, i sto je stvarno fascinantno oni su svi kao neki rodjaci izmedju sebe. Naci ce vezu do 6-7 koljenaDeeWa je napisao/la:Na FIFA-inoj stranici pise da je Spaha cousin odnosno valjda rodjak od Dzeke, nisam to znao. Odakle to sad?
NIKAD TE NECEMO ZASLUZIT EMIRE. HVALA TI!
- donniedarko
- Kontakt:
100 % tacno.Bas kako si rekao. Vucem porijeklo iz Gacka tako da znam da su povezani.dubrovnik je napisao/la:Upoznao sam puno Gatackih Bosnjaka u zivotu, i sto je stvarno fascinantno oni su svi kao neki rodjaci izmedju sebe. Naci ce vezu do 6-7 koljenaDeeWa je napisao/la:Na FIFA-inoj stranici pise da je Spaha cousin odnosno valjda rodjak od Dzeke, nisam to znao. Odakle to sad?. Makar ovi nasi u Dubrovniku. Spahina mater je iz Gacka kao i Dzekov stari. Tu treba trazit porijeklo ove rodjacke veze
. Koliko je istinita u stvari i nije bitno, neka oni samo igraju dobro.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
+1STEVIE je napisao/la:svaka cast emiru za ovu izjavu na fb-u veceras. sjetimo se lijepe rijeci corluke, srne o nasoj repki..
stvarno svaka cast svima
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Neka, rodjen je tamo. Vazno je da to nikad ne bi porucio Srbiji, i to pece Jugoslovene.Head je napisao/la:Razocaro me,patriota ovo ono a zeli srecu kockastim,haman i on jugosloven.
Aferim, najveći sine Bosanski
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Evil Genius II
+kokakolas je napisao/la:Šta je to slabo u tome što je kapiten poželio sreću Hrvatskoj? To je samo pokazatelj njegove veličine, a ne primitivizma, kao kod nekih papaka koji su se sa brda spustili u naše gradove, pa imaju sasvim drukčiji mentalitet od normalne raje.
Aferim, najveći sine Bosanski![]()
Hahhahh bravo za post ....
Ne zaslužujemo te
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I slika se s Brazlicima k'o pravi, a da se s Bosancima slika trebaš ga molit'.Sheyi je napisao/la:Spaha nijednu izjavu za nase medije nije dao kako su u Brazilu?
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- sagitarius
- Kontakt:
Pa on samo daje izjave za FACE TV, al i za to ga moraju Marjan kulturno pitati i moliti..vidjeli smo u Kaunasu kad ga je Marjan pitao dok su ono slavili "mozel spaha intervju" on njemu "nemoj sad bogati"..BHT nikad nece dobit izjave od Spahe vidjelo se i to u onom "BIH u Brazilu" kad su svi igraci odgovarala na pitanje sam on nije i komentar BHT "Spahic se neprofesional ponjeo prema BHT , a buducnost ce pokazati da li je bio u pravu s selektivnim odbairom medija kojima daje izjave"Sheyi je napisao/la:Spaha nijednu izjavu za nase medije nije dao kako su u Brazilu?
Ne zaslužujemo te
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, COYGBiH, denza, DjaniTarik, DUVNO1921, edin139, FerdinandF, Ferroviere1987, General505, GG3, GIBRA, HariTz, iliyaa8, Imamkarbarum, inzomni, Jabroni, JayCatwright, kakarut, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, Micron, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, nmkdak1ng, Objektivac, Paromlinac, RodjeniiBrato, sagitarius, Sheyi, StevieG8, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, zikerrz21 i 318 gostiju.