Los je. To ce pokazati faza eliminacija.Otelo je napisao/la:Sad se namace pitanje da li je Brazil ovako los ili igraju sa pola snage veceras ?
Posto navijam za Cile iz one druge grupe, oni ce ih eliminisati.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Los je. To ce pokazati faza eliminacija.Otelo je napisao/la:Sad se namace pitanje da li je Brazil ovako los ili igraju sa pola snage veceras ?
Chile ili Nizozemska.ZahaKING je napisao/la:S kim se sastaju poslije grupe?Puma je napisao/la:Jedva cekam da ovi cirkusanti nalete na neku iole ozbiljniju reprezentaciju.Da ih hoće braća Švabe tresnut pa makar
pa ja navijam za hrvatsku ali i za bih ali radi ovakvih kakav je ovaj sam rekao ovo pa da mu onda vidimo komentar..Greivis je napisao/la:Lijepo je da lik pokazuje pravo lice. A sve kao on je za BiH. Vidi se da je iz Sirokog.nedim93 je napisao/la:počello jeKevin je napisao/la: ooooooo dabogda bih svirali isto pa da te vidimo
.
Otkriven. Next.
Kaunas je napisao/la:Forster je napisao/la:Ako je ovo čist gol, pa šta vi gledate. Ostavite na stranu što navijate za HrvatskuKaunas je napisao/la:eno čist go poništi Kinez![]()
Faul čist ko suza nad Cesarom. Golman je zaštićen prilikom skoka i sličnih situacija. Čisto se vidi guranje Olica, ometanje, lakat prema licu.
Cesaru je ispala lopta, pogledaj ponovo
btw. Pletikosa rupetina
ima španija konkurenciju al u vidu Evropskih reprezentacija.Kaunas je napisao/la:kazem vam ja, Spanija ove godine nema ni konkurencije![]()
vjerujte mi, ni Argentina nije puno bolja od Brazila, velika imena ali nema igre
Hrvati odigrali dobro ?Centra nisu prešli i ovi dali gol sami sebi ? Šta li si ti gledao Boga pitaj...nerkolfc je napisao/la:Hrvati odigrali dobru utakmicu. Stvarno su se borili i pametno postavili taktiku i igrali na kontre koje su dovodile do dobrih poluprilika. Sudija je prelomio utakmicu losom odlukom. Brazil je lose počeo ali ovo će im donijeti samopouzdanje koje će iskoristiti da budu jos bolji. Oni ce sve bolji biti kako prvenstvo bude odmicalo.
Nadam se da ce nama pustiti da igramo, a ne da neke ovakve odluke odluce pobjednika. Argentinci ce uci u utakmicu nesigurno kao i Brazilci, tu treba sansu traziti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.