Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Steta za komsije,otvaranje tekme ko iz snova..onda prime gol iz nicega,po meni za dva gola kriv Stipe.Penal jbg ,a mogao je sudija da ne svira..siguran sam da je bila kontra situacija za Hrvate ne bi ono svirao..onaj navodno prekrsaj nad golmanom i ponisten gol za Hrvatsku se najbolje vidilo da sudija malo vise gotivi domacina.Hrvatska ce proci u drugi krug ..Mexico i Kamerun nemaju sta traziti protiv susjeda.Sretno Hrvatskoj u nastavku prvenstva.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 13 jun 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Ne vjerujem da su Hrvati imali suvise respekta. Jednostavno su pametno zatvorili Brazil, a ovi nisu nista znali uraditi. Penal im poklonjen, to kaze i sudija u studiju ZDFa (haj on nezna), a Brazilci jedno vrijeme nista nisu kreirali, tako da im je dobro doslo. Veoma nesimpaticna reprezentacija, balerine, zelim im da sto ranije ispadnu. Kahn upravo isto kaze da je Pletikosa morao bolje reagovati kod ovih niskih suteva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma vala ni jedni ni drugi nisu nista napravili. Ja se ne mogu sjetiti neke dobre prilike za Brazil, losa tekma pravo.
Najrealnije je bilo nerijeseno ali jbg.
I dalje ostajem pri misljenju da Kamerun prolazi ovu grupu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najrealnije je bilo nerijeseno ali jbg.
I dalje ostajem pri misljenju da Kamerun prolazi ovu grupu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- skyisthelimit
Ovaj Brazil je skupina cirkusanata i ni do koljena Brazilu iz 2002 godine, najboljoj reprezentaciji posljednjih 20-ak godina.. Najbolji podatak za to je da ovaj zongler najbolji igrac Brazila. Prije, samo reci Ronaldo, Rivaldo, Carlos i krv ti u zilama stane. Ovo je katastrofa
15.10 - 15.06 ...
@lenbias
Vidjet cemo kad BiH pokradu ovako sta ce s pricat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Urs Meier, stari lisac.Principatus je napisao/la:Penal im poklonjen, to kaze i sudija u studiju ZDFa (haj on nezna)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ondje da je netko napravio faul rizikuje crveni karton , ono je bilo pametno od njihovih branicasedra je napisao/la:Ja Boze dragi susjedi jesu pokradeni al brate onaj treci gol kraj trojice igraca jos spicokom,ludnica prava.
Smijo sam se ko kad smo mi igrali prijateljsku protiv Meksika kad je Vranjes uradio skarice hehe.
Sve u svemu srdtno im dalje protiv Meksika i Kameruna.
- DonCorleone
- Kontakt:
Trenutno preko Austrije do Njemacke i Engleske slusam analize i zapravo sve i jedan analist je rekao da je penal ne postojeci i da je velika bruka Freda u pitanju. Dakle ili ti ili oni.LenBias je napisao/la:pobjeda cista kao suza, ne znam kako se neko ima obraza zaliti, te penal te ponisten gol, pa dajte vise molim vas dokle tolika nerealnost, nije sramota priznati kad te neko pobjedi fer i korektno kako je to brazil uradio veceras
Evo sudija u Austriji upravo live govori o nepostojecem penalu na ORF 1 HD.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
LenBias je napisao/la:pobjeda cista kao suza, ne znam kako se neko ima obraza zaliti, te penal te ponisten gol, pa dajte vise molim vas dokle tolika nerealnost, nije sramota priznati kad te neko pobjedi fer i korektno kako je to brazil uradio veceras

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ovog Japanca-Kineza pokvarenog odma poslat kuci,
Drasticno je ostetio Hrvatsku....Shit...

Drasticno je ostetio Hrvatsku....Shit...
Nakon ovog veceras, ocekujem da Hrvatska odigra jos dvije utakmice na ovom SP. Ako je suditi po njihovim predstavama na prijasnjim SP, najbolje odigraju protiv favorita u grupi, a u onim utakmicama gdje su nominalno favoriti potpuno podbace. U kvalama su bili potpuno anemicni, provukli su se u barazu. Jos od ere Barica nisu imali ovako slabo izbalansiranu repku(pravog krila nemaju za lijeka), plus nema Bilica koji im je bio najveci adut.
ako nas ovako "pokradu" nema nikakvih problema, bice fer i zasluzen porazLillard je napisao/la:@lenbias
nije sudija kriv onom levatu sto vuce igrace u kaznenom prostoru
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
smiješan si...Batko je napisao/la:
Davno provaljen, nije da ne navija za BiH već navija i protiv... Slavio pobjedu Portugala otvoreno!!!
Sent from my Home using fingers
pošto znam tko si...
smiješan si
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zao mi komsija, pokradeni su doslovno, jedino mi je drago zbog ovih "patriota" koji zive u istoj drzavi kao i ja a navijaju za nase komsije.
Sjajna tekma, par odlicnih suteva na obje strane, zao mi je sto sudija onu situaciju sa Olicem okarakterisa kao faul nad golmanom, malo mi to nidje veze, ali eto hajd, to je dobro ostetilo Hrvatsku. Ne kazem da je Brazil bio los, ali u par situacija Hrvatska je dominirala, pogotovu sami pocetak tekme. Hajde sretno Susjedima u nastavku... sad za sad, Brazil mi je pao kao favorit za prvo mjesto sa ovom igrom...
- slavko njegus
- Kontakt:
ma treba biti realan.ovo se ne svira nikome... osim brazilcima...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Originalno.DejaNMG je napisao/la:LenBias je napisao/la:pobjeda cista kao suza, ne znam kako se neko ima obraza zaliti, te penal te ponisten gol, pa dajte vise molim vas dokle tolika nerealnost, nije sramota priznati kad te neko pobjedi fer i korektno kako je to brazil uradio veceras
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Penal definitivno prelomio tekmu, ne mogu se oteti dojmu da je prestrogo dosuđen, iako je sigurno bilo kontakta, a kasnije su Vatreni napravili fin pritisak i imali par prijetnji nakon šuteva izvan 16erca, iako bez nekih zicera. Dosta su griješili u prijemu i radili greške pod presingom domaćina, što im se ne bi smjelo dešavati na ovakvom nivou, kada je svaka pogreška krucijalna. Ne smije se zaboraviti ni onaj nesvirani kontakt Dania sa Olićem kod kontre, iako je lopta već bila pobjegla.
Domaćini su bili pod pritiskom i iako su ostvarili rezultat nemogu biti zadovoljni igrom, morat će to puno bolje u nastavku (pogotovo u odbrani gdje su dosta ranjivi, po meni je Felipe morao imati mjesta na beku), a ne bih se usudio prognozirati njihov debakl, jer je to nakon prve tekme na turniru veoma teško, svjež primjer je Španija sa prošlog SP-a
U nastavku sa ovakvom igrom Vatreni sigurno mogu do pobjede poritv El Tria i Kamerunaca, koji nisu na nivou Karioka, tako da su tu sigurno favoriti i morali bi bez problema izboriti 1/8 finala

Domaćini su bili pod pritiskom i iako su ostvarili rezultat nemogu biti zadovoljni igrom, morat će to puno bolje u nastavku (pogotovo u odbrani gdje su dosta ranjivi, po meni je Felipe morao imati mjesta na beku), a ne bih se usudio prognozirati njihov debakl, jer je to nakon prve tekme na turniru veoma teško, svjež primjer je Španija sa prošlog SP-a
U nastavku sa ovakvom igrom Vatreni sigurno mogu do pobjede poritv El Tria i Kamerunaca, koji nisu na nivou Karioka, tako da su tu sigurno favoriti i morali bi bez problema izboriti 1/8 finala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Principatus
- Kontakt:
Ma gluma obicna, Japanac je fino ukakio utakmicu.DonCorleone je napisao/la: Trenutno preko Austrije do Njemacke i Engleske slusam analize i zapravo sve i jedan analist je rekao da je penal ne postojeci i da je velika bruka Freda u pitanju. Dakle ili ti ili oni.
Evo sudija u Austriji upravo live govori o nepostojecem penalu na ORF 1 HD.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Shvatite sudiju jbg, vidi covjek ruke Lovrena na Fredu, ovaj pada, eto vi da ste tamo vi ne bi svirali.
Na stranu što ste vi tek na usporenom snimku vidjeli da je veoma diskutabilan penal.
Na stranu što ste vi tek na usporenom snimku vidjeli da je veoma diskutabilan penal.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.