Da im nije bilo Oscara svasta bi bilo , napadaci Fred i "Halk"Donnie Darko je napisao/la:U repezentaciji gdje šarlatan Marcelo i Maxwell imaju prednost ispred najboljeg lijevog beka na svijetu, apsolutno me ništa ne čudi.Kobe Bryant je napisao/la:Samo mi nije jasno kako Gustavo moze imati prednost nad Fernandinjom![]()
Uglavnom Brazil ima dobar sastav ali kada bi Gene Hackman malo to prekombinirao , kao nas Pape
Kovac je uzasan , mislim osakatio Rakitica i Modrica da budu vodonose , mada su Perisic i Vrsajko solidni bili.
Kovac mora ili Rakitica ili Modrica gurnuti vise naprijed , nastranu mladost i talenat Kovacica ali jos on nije sazrio.
Olic kao krilo slab , on je odlican kao drugi napadac , ali kao lrilo nije neko bas rjesenje.
Mislim hrvati imaju srecu da je Meksiko (nikad slabiji) i da je u Kamerunu rasulo sistema , ali sa ovakvim selektorom bi ispali u prvom krugu . Vidjet ce mo sa madzukicem , mada nije ni Jelavic bio los samo covjek nije imao lopti.
Sve u svemu Brazil mora promjeniti svasta ukoliko hoce da prodju 1/8 finala i krizanje sa jakom grupom B , a Hrvatska sa ovakvom igrom se opet samo moze uzdati u srecu kao na pocetku i ove tekme jer bas i nemaju igre osim sto su 5 min na kraju malo stitsli (nastranu sto je sudija bio preslab , njihova igra je bila kastastrofa)