CRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
prije je bilo barca sramoti primeru svake godine a real ruši sve ispred sebe, sada je obrnuto ali vratiće se ona stara dobra vremena
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
CRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
slazem se...5 godina Primera gubi bodove zbog manekena iz Madrida samo se brukaju...CRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
nemoj da te cujemgeronimo je napisao/la:pokusajte se manje hvaliti sa onim sto nije bas za hvaljenje![]()
![]()
nego, kako se vratiti u normalu poslije ponovnog fijaska u Lyonu? rezultat koji ste tamo ostvarili i nije bas obecavajuci.
Dobro je Rubin,dijamant,safir Kazan lonac tava kako hoces i vi ''mucate'' u toj LS ove godine do bolaCRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
sad si me razočarao i ko čovjek i ko komunist ništa ti ne valja što si napisaogeronimo je napisao/la:pokusajte se manje hvaliti sa onim sto nije bas za hvaljenje![]()
![]()
nego, kako se vratiti u normalu poslije ponovnog fijaska u Lyonu? rezultat koji ste tamo ostvarili i nije bas obecavajuci.
kud ces ba jarane,nije valjda da si i ti krenuo bjezatCasillas je napisao/la:Ljudi, ja sam se uglavom ova dva-tri dana bezveze zahebavao ovdje na forumu jer nema ovdje vise fajde, postalo je dosadno. Vidimo se na kojem drugom forumu, mozda navratim kad izgubimo od Lyona ponovo da vidim utiske
Zivjeli
I meni je finale na Old Traffordu bilo tuzno bez Uniteda, pa sam morao da gledam Juve - Milan u najgorem finalu ikad odigranom. Romantike je malo danas, tako da ni Real ne ocekujem te veceri na Bernabeu.miky_hz je napisao/la:Jorge Valdano: "Finale u Madridu bez Reala bi bilo tužno, ali nemamo nikakvih obveza"
a nije ni Man.Und zasluzio jer ih je RM te sezone izbacioTrasimaco je napisao/la:I meni je finale na Old Traffordu bilo tuzno bez Uniteda, pa sam morao da gledam Juve - Milan u najgorem finalu ikad odigranom. Romantike je malo danas, tako da ni Real ne ocekujem te veceri na Bernabeu.miky_hz je napisao/la:Jorge Valdano: "Finale u Madridu bez Reala bi bilo tužno, ali nemamo nikakvih obveza"A iskreno, i ne zasluzuju da budu tamo.
Šta ih tek čeka protiv Villarreala, iako nije pobijdjen Wolfsburg, Real se dobijaCRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
CRNI_SA @ vi ste nam u LP u grpunoj fazi osramotili Primeru, protiv Apoel se borili za Euro Ligu 6 tekmuBAK je napisao/la:Šta ih tek čeka protiv Villarreala, iako nije pobijdjen Wolfsburg, Real se dobijaCRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
Pa zar je moguće da nas rekorder po broju accaunta i banova napuštaCasillas je napisao/la:Ljudi, ja sam se uglavom ova dva-tri dana bezveze zahebavao ovdje na forumu jer nema ovdje vise fajde, postalo je dosadno. Vidimo se na kojem drugom forumu, mozda navratim kad izgubimo od Lyona ponovo da vidim utiske
Zivjeli
Mene zaboravi, ima nas punoBlueSharks je napisao/la:Pa zar je moguće da nas rekorder po broju accaunta i banova napuštaCasillas je napisao/la:Ljudi, ja sam se uglavom ova dva-tri dana bezveze zahebavao ovdje na forumu jer nema ovdje vise fajde, postalo je dosadno. Vidimo se na kojem drugom forumu, mozda navratim kad izgubimo od Lyona ponovo da vidim utiske
Zivjeli![]()
Ništa, znači od Realovca još smo ostali Mello, ona dva Jamesa i ja, nema veze opet smo brojnih od "onih"![]()
PS
Večeras Racing kida bod, ko da gledam
Uh izviniMadrid je napisao/la:Mene zaboravi, ima nas punoBlueSharks je napisao/la:Pa zar je moguće da nas rekorder po broju accaunta i banova napušta![]()
Ništa, znači od Realovca još smo ostali Mello, ona dva Jamesa i ja, nema veze opet smo brojnih od "onih"![]()
PS
Večeras Racing kida bod, ko da gledam![]()
CANALES im kida prvi put bodove na NOU CAMPU
![]()
BlueSharks mislite da nas nema imam 13 godina za Real navijam od 2001 od 4 godineMadrid je napisao/la:Mene zaboravi, ima nas punoBlueSharks je napisao/la:Pa zar je moguće da nas rekorder po broju accaunta i banova napuštaCasillas je napisao/la:Ljudi, ja sam se uglavom ova dva-tri dana bezveze zahebavao ovdje na forumu jer nema ovdje vise fajde, postalo je dosadno. Vidimo se na kojem drugom forumu, mozda navratim kad izgubimo od Lyona ponovo da vidim utiske
Zivjeli![]()
PS
Večeras Racing kida bod, ko da gledam![]()
CANALES im kida prvi put bodove na NOU CAMPU
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.