Pa ne sudi se, greška jeste, ali u datom trenutku, pri okolnostima, rukama na Fredu, nekom minimalnom povlačenju, odličnom simuliranju Freda, i naravno pritisku ovakve utakmice, Japancu se taj kontakt činio kao penalLillard je napisao/la:Nije veoma diskutabilan, vec je sramotan, ponizavajuc ili kako god jos hoces.Forster je napisao/la:Shvatite sudiju jbg, vidi covjek ruke Lovrena na Fredu, ovaj pada, eto vi da ste tamo vi ne bi svirali.![]()
Na stranu što ste vi tek na usporenom snimku vidjeli da je veoma diskutabilan penal.
pa ono se ni u hnl-u ne sudi dinamu yebote.
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
BigBigBang
- Kontakt:
Realno Hrvatska je bila losa stalno grijese Brazil je bio bolji nema dileme ali i ovakva Hrvatska veceras je mogla minimalno do boda. Brazil realno nista posebno nije igrao jesu bili bolji ali iskljucivo zbog toga sto su im Hrvati greskama to omogucili. Penal je blago receno presmijesan i klasicna kradja i poklon domacinu tu nema dileme ali golman Hrvatske se doslovno obrukao onaj penal je ocajan i ja bi ga odbranio kako ono nije odbranio? Lik je rupa i treci gol je njegov, ok Oscar je sjajno osutao ali preslabo je to bilo a sto se tice gola Hrvatske realno ono je faul nad Cesarom...
Brazil sa ovom igrom bi mogao da ispadne vec u osmini finala ako prodju i Spanija i Holandija grupu B.
Brazil sa ovom igrom bi mogao da ispadne vec u osmini finala ako prodju i Spanija i Holandija grupu B.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
joj ovaj gif kad vidim ibretim se
.
Ne do Bog da svira ovako Bosni nešto, poješću televizor majke mi.
Al ne vjerujem da će se usudit kad ga Seo pogleda.
Ne do Bog da svira ovako Bosni nešto, poješću televizor majke mi.
Al ne vjerujem da će se usudit kad ga Seo pogleda.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Pletikosa
Sjećam se nekog vrlog stručnjaka (hrvata) kad je pravio usporedbu hrvatske sa bih repkom i rekao da su Pletikosa i Begović "tu negdje odnosno istog kvaliteta".Pa Begović je 3 klase bolji od ovog...
A Fred dobro odglumio, sudija jedva dočekao da ima barem malo povoda za penal i svirao ga.Nek mu je na čast.
A Fred dobro odglumio, sudija jedva dočekao da ima barem malo povoda za penal i svirao ga.Nek mu je na čast.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
skrozanoniman
- Kontakt:
bilo je par problematicnih sudijskih odluka, ali u globalu gledano, bolja reprezentacija je pobijedila.
hrvatska na momente djeluje kao uigrana momcad, ali samo na momente, i to u trenucima kada protivnik zatvara igru. ja im ne dajem prevelike sanse u nastavku. nije to ona reprezentacija od koje svi strepe. naprotiv, vise djeluju kao reprezentacija kojoj svi mogu nametnuti svoj stil igre.
a brazil , i ovako jalov uz pomoc sudija moze do polufinala, i tu bi trebalo da bude maksimum. bar 7 ili 8 reprezentacija su bolje trenutno, a tu ne svrstavam holandiju. ostavljam da pogadjate koja je osma
hrvatska na momente djeluje kao uigrana momcad, ali samo na momente, i to u trenucima kada protivnik zatvara igru. ja im ne dajem prevelike sanse u nastavku. nije to ona reprezentacija od koje svi strepe. naprotiv, vise djeluju kao reprezentacija kojoj svi mogu nametnuti svoj stil igre.
a brazil , i ovako jalov uz pomoc sudija moze do polufinala, i tu bi trebalo da bude maksimum. bar 7 ili 8 reprezentacija su bolje trenutno, a tu ne svrstavam holandiju. ostavljam da pogadjate koja je osma
- DonCorleone
- Kontakt:
Hajde ti nazad na kosarku, ispadas vise glup nego smijesan. Evo svi eksperti sirom Evrope govore da je Hrvatska bila jaca u prvoj polovini drugog poluvremena.Kobe Bryant je napisao/la:
Penal nije bio , ali je Lovren BIO GLUPPPP , ne povlaci se u petercu protiv domacina prvenstva.
Nastramu to ali rec da je Hrvatska napadala![]()
![]()
![]()
, imali su par kontri i vise su sami Brazilci zbog panike bili opasni po vlastiti gol nego hrvati
Ajd nazad u sumu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sramota za penal, a boga mi je diskutabilan i onaj prekrsaj nad Rakiticem gdje su nas domacini zakinuli za ponovljeni snimak.
Sve u svemu, nezasluzeno. Ovaj Brazil smijesna ekipica, rasut ce ih ko rizu neka jaca reprezentacija. Fred, Hulk i Paulinho u prvoj postavi jos smijesniji.
Ali bar nas je na vrijeme pripremilo jer ce ovakvih sudijskih propusta biti i kod nas, jer ko j3be malu Bosnicu.
Sve u svemu, nezasluzeno. Ovaj Brazil smijesna ekipica, rasut ce ih ko rizu neka jaca reprezentacija. Fred, Hulk i Paulinho u prvoj postavi jos smijesniji.
Ali bar nas je na vrijeme pripremilo jer ce ovakvih sudijskih propusta biti i kod nas, jer ko j3be malu Bosnicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ovako ce slicno biti i nama protiv Argentine.Valja trpiti dok te sudija kara.Ono je najsmjesniji penal sto sam vidio u zivotu.Nije Hrvatska odigrala maestralno ali Brazil je isto los.Neymar je zongler tipa Robinha, nikad nece biti na vrhu.
Chelsea F.C.
- Principatus
- Kontakt:
Argentinci mogu da nam ga...legenda reala je napisao/la:Brazil skroz loš, podcjenili su Hrvate, nado sam se da će i Argentinci nas, ali nakon ovako dobre predstave Hrvatske večeras, Argentina će maximalno ući u utakmicu i mi smo
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
najzalosnije sto je Lovren digao ruke, da se vidi da ga ne gura, ne dira, ali dzaba...
- DonCorleone
- Kontakt:
Ova Hrvatska ima tri igraca jaca od BiH, ostalo je bare bare ili losije. Ali imaju iskustvo, taktiku i spremu, to mijenja dosta toga u njihovu korist.BeyKopites je napisao/la:PletikosaSjećam se nekog vrlog stručnjaka (hrvata) kad je pravio usporedbu hrvatske sa bih repkom i rekao da su Pletikosa i Begović "tu negdje odnosno istog kvaliteta".Pa Begović je 3 klase bolji od ovog...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Oscar je bio strasan. Onakav malen i mrsav je bio prejak u duelima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Penal je smijesan i kriminalan, sudija nek ide u.... Pletikosa je nula od golmana, prvi i treci gol je komedija. Solidna utakmnica samo sudija je kriminalac.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DukeOfWellington
- Kontakt:
100% čist faul, Luiz ga gurn'o s obje ruke.rope11 je napisao/la:Sramota za penal, a boga mi je diskutabilan i onaj prekrsaj nad Rakiticem gdje su nas domacini zakinuli za ponovljeni snimak.
- Evolution87
- Kontakt:
Penal smijesan. Ono se ni u nasoj ligi ne bi dosudilo. Pletikosa 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Susjedi bojim se pomisliti kako će vama biti protiv Argentine, s druge strane su Messi i Aguero i iskoristit će suca maksimalno ako ih ne bude išlo. Tko je sudac?
Hrvatska slaba ali i Brazil nije nesto, penal nije bio. 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tvrda utakmica a opet 4 gola. Za otvaranje može proći.
Što se tiče Brazila, samo ću reći da se trebaju zapitati ako sa onakvom igrom misle osvojiti SP.
Hrvatska se dobro i organizovano branila većim dijelom utakmice. Po meni njihov problem večeras je bio zato što im nije igrao klasični destruktivac, nije se to toliko osjetilo u smislu odbrane (jer su dobro zatvrali) ali itekako jeste u fazi napada jer Rakitić ne znam da je dva puta prešao centar jer nije smio previše naprijed jer upravo nije imao osigurača, grijeh za takvog igrača. Modrić, nemojte se ljutiti ali to je igrač bez m'uda. To je dokazao i večeras.
Prvi gol Hrvatske sreća. Brazilski prvi Pletikosin gol morao je ono odbraniti. Penal, Lovrenova ruka na Fredovom ramenu je bila dovoljna za penal, sudija je samo čekao neku takvu situaciju. Da je to bilo na drugoj strani ne bi ga nikad svirao. I onu loptu je Pletikosa imao ne znam kako mu je ispala iz ruku. Treći gol nakon greške veznih igrača Hrvatske, po meni i ono je Pletikosa morao braniti.
Realno, Hrvati hoće da uđu sa loptom u gol protiv Brazila. Jedan šut Modrića i jedan Brozovića što sam ja vidio, zaista premalo. Bekovi odsječeni. Krila nisu imala pravih lopti zbog loše sredine. Također, kontre su veoma sporo istrčavali tako da realno ništa bolje se nije moglo očekivati.
Što se tiče Brazila, samo ću reći da se trebaju zapitati ako sa onakvom igrom misle osvojiti SP.
Hrvatska se dobro i organizovano branila većim dijelom utakmice. Po meni njihov problem večeras je bio zato što im nije igrao klasični destruktivac, nije se to toliko osjetilo u smislu odbrane (jer su dobro zatvrali) ali itekako jeste u fazi napada jer Rakitić ne znam da je dva puta prešao centar jer nije smio previše naprijed jer upravo nije imao osigurača, grijeh za takvog igrača. Modrić, nemojte se ljutiti ali to je igrač bez m'uda. To je dokazao i večeras.
Prvi gol Hrvatske sreća. Brazilski prvi Pletikosin gol morao je ono odbraniti. Penal, Lovrenova ruka na Fredovom ramenu je bila dovoljna za penal, sudija je samo čekao neku takvu situaciju. Da je to bilo na drugoj strani ne bi ga nikad svirao. I onu loptu je Pletikosa imao ne znam kako mu je ispala iz ruku. Treći gol nakon greške veznih igrača Hrvatske, po meni i ono je Pletikosa morao braniti.
Realno, Hrvati hoće da uđu sa loptom u gol protiv Brazila. Jedan šut Modrića i jedan Brozovića što sam ja vidio, zaista premalo. Bekovi odsječeni. Krila nisu imala pravih lopti zbog loše sredine. Također, kontre su veoma sporo istrčavali tako da realno ništa bolje se nije moglo očekivati.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Marcus je napisao/la:Susjedi bojim se pomisliti kako će vama biti protiv Argentine, s druge strane su Messi i Aguero i iskoristit će suca maksimalno ako ih ne bude išlo. Tko je sudac?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.