Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

Unknown Genius
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la Unknown Genius » 13 jun 2014, 00:54

nedim93 je napisao/la:http://www.tarzanija.com/uzivo-i-lajv-brazil-hrvatska/

Pa Bože dragi :rol:
- Brazilci se uzdaju u to da su 40 kila kostiju koje iritantno plešu oko lopte i crtani junak iz Sankt Peterburga dostojne zamene.
29. minut: GOL! Britkim šutom Nejmar nagoveštava da deo Jutjub klipova možda i nije bio potpuna prevara.
39. minut: Inače ovo je jubilarna 1800. utakmica Ivice Olića u dresu sa nacionalnim grbom.
49. minut: Sudija primenjuje stabilan kriterijum – bez obzira da li faul napravi Silva ili Luiz, svakako ga neće svirati.
61. minut: Ulaskom Marsela Brozovića Hrvatska sada ima dva Marsela na terenu.
71. minut: GOL! Nejmar rutinski šalje golmana u jednu, a zatim loptu u istu tu stranu.
75. minut: Nejasno je i dalje zašto ovu utakmicu sudi Šinđi Kagava i nije li ipak u sukobu interesa.
85. minut: Lovren ubedljiv u izgledanju da nešto ume!
88. minut: Nejmar izlazi praćen sa 60.000 lajkova i milijardu pregleda.
91. minut: GOL! Pletikosa imao Oskara u Fantaziju!

:rol: :rol: :rol:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 jun 2014, 00:55

Komentar strucnjaka i gostiju na HRT2:

Sudija je imao samo jednu pogresku, kardinalnu, a to je dosudjeni PENAL...nazalost pogreska koja je promijenila tok utakmice.

"Ponisteni gol" Ivice Olica je opravdano ponisten zbog prekrsaja nad golmanom, koji je bio vise nego ocit...

Prekrsaj Alvesa nad Olicem nije postojao, Ivica se sam sapleo.

...

tako da nemojte vise sr.ati.
Nadam se da cemo mi dobiti adekvatnog sudiju za susret sa Argentinom

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 13 jun 2014, 00:55

Donnie Darko je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Evo Beusana :kafa:
Upravo je izdominirao i posrao se po svima koji tvrde da se navlacilo cijelu tekmu Brazilu i da je onaj gol lafo bio regularan :rol: Pa Hrvat je objektivniji od ovih nasih forumasa.

Pogrijesio je samo kod penala. Istina velika greska, i Hrvatska je ostecena, ali ni blizu koliko se pokusava predstaviti.
da samo je pogrješio u jedan gol,pa u košarci je puno ako zakineš momčad za jedan koš,a ne u nogometu gdje jedan gol okreće čitavu utakmicu

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jun 2014, 00:56

johnnyyK je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Hrvatska je odigrala izuzetno dobro..ako je vama ono slabo protiv Brazila na njegovom stadionu onda ne znam sta ocekujete od nas protiv Argentine..daj boze da odigramo i na onom nivou ;)

sudija usro motku al ocekivano, i nama isto slijedi...

al me iznenadilo otkud odjednom ovo podrzavanje Hrvatske u ovoj mjeri hahah u Tz po kaficima raja skoci ko da je Sloboda dala go kad pade za 1-0
U fazi odbrane jesu i opet su primili glupe golove, u napadu nisu šanse napravili, ne znam kako to može biti dobro.
nisu šanse napravili ? :urnebes:
Kako nisu? Jelavic, Modric i jos dalje.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 jun 2014, 00:56

:lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 13 jun 2014, 00:56

Donnie Darko je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Evo Beusana :kafa:
Upravo je izdominirao i posrao se po svima koji tvrde da se navlacilo cijelu tekmu Brazilu i da je onaj gol lafo bio regularan :rol: Pa Hrvat je objektivniji od ovih nasih forumasa.

Pogrijesio je samo kod penala. Istina velika greska, i Hrvatska je ostecena, ali ni blizu koliko se pokusava predstaviti.

Pa sve što je rekao stoji ali radi se o grešci koja odlučuje utakmicu. Samo budala može reći da ono nije bio faul Olića nad Cesarom.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 13 jun 2014, 00:57

95. minut: Dok ste vi pratili ovaj prenos hiljade devojaka svrbljivih ribića šeta gradom i traži nekoga da im udomi.

91. minut: GOL! Pletikosa imao Oskara u Fantaziju!

62. minut: Ivica Olić i dalje je ubeđen da standardnog beka Barselone može da prevari tako što gurne loptu deset metara i trči Lola trči.

22.minut: Pletikosa leti kao da je uplatio nula do jedan.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jun 2014, 00:57

Kao sto odavno tvrdim ova trojica ne mogu zajedno u vezi igrat.Sada svi uglavnom pisu kako je Kovacic podbacio,a za to najvise kriv Kovac koji je krivo poslozio vezu.Ne ponovilo se.
Sudac preusmjerio utakmicu...penal lakrdija.Steta,moglo se ovdje uzeti makar taj bod,ali glavno je da i dalje drzimo sve u svojim rukama.
Razocarao me Rakitic,ali i to je zbog krive postavke...stavi ga iza napadaca,Vukojevica u vezu i bok.
Uglavnom,nisam nesto optimistan oko prolaska...bojim se da ce sad kukat zbog ove nepravde i kiksat sigurno jednu od ove dvije utakmice.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 13 jun 2014, 00:59

slika

Samo da ga nasi ne zaganjaju ovako,nece daleko :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jun 2014, 01:00

johnnyyK je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Hrvatska je odigrala izuzetno dobro..ako je vama ono slabo protiv Brazila na njegovom stadionu onda ne znam sta ocekujete od nas protiv Argentine..daj boze da odigramo i na onom nivou ;)

sudija usro motku al ocekivano, i nama isto slijedi...

al me iznenadilo otkud odjednom ovo podrzavanje Hrvatske u ovoj mjeri hahah u Tz po kaficima raja skoci ko da je Sloboda dala go kad pade za 1-0
U fazi odbrane jesu i opet su primili glupe golove, u napadu nisu šanse napravili, ne znam kako to može biti dobro.
nisu šanse napravili ? :urnebes:
Podsjeti me, ja se ne sjećam nijedne akcije koja je završila nekim opasnim šutem na gol.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 jun 2014, 01:02

Dobra predstava, šteta što se nije uzeo barem bod.

Idemo dalje, samo da se ne ponovi 2006.
Hayley <3

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 13 jun 2014, 01:09

Drago mi je sto je Kovac ispljuvao suca tako i triba,ovo bi zavrsilo 1 1 da ga nije bilo pa nisu oni do tog penala u 2. pol. nista napravili
Bas sam rekao na kraju 1. pol. da je sudenje posteno i onda se ovo dogodi al nema veze idemo dalje s ovakvo igrom sisamo i kamerun i meksiko

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jun 2014, 01:10

http://****/druga-strana-sporta ... a-klix-ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 13 jun 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 13 jun 2014, 01:12

70. minut: Nekad saveznici u ratu, a danas jedni drugima penale pokazuju.

:lol: :lol:
Inace jako lose sudjenje, Brazil jako los, susjedi dosta dobri bili ali protiv vise sile se ne moze, znamo osjetilo smo u Parizu.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2014, 01:15

slika

Pu majku im poganu ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 13 jun 2014, 01:15

o penalu je suvišno išta pričati ,da je ijedan normalan sudac bio dao bi žuti fredu i tjt
ali ukupan dojam da nije hrvatska odigralu neku utakmicu a tu spada i uvođenje pokojnog brozovica i rebica oa ostaviti na klupi sammira i eduarda koji bi sigurno više napravili,muka mi kad vidim da je brozovic dirigiro napad hrvatske zadnjih 20 min..i greška što rakitic nije igro ispred ovako on i modric ne mogu zajedno ,kovačic prva utk sp ,20 godina velika trema..brazil lakrdija od ekipe

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 jun 2014, 01:21

steta za Hrvatsku,dobro su stojali u pojedinim dijelovima meca,Brazil je ipak veci dio tekme dominirao u posjedu ocekivano.
Ne poraz nego nacin na koji su izgubili mogao bi Hrvate kostati prolaza,sad su malo poremeceni,strah me slicnog scenarija i za nas protiv Argentine.
SLOBODA NAVIJAČIMA

jopa17
Kontakt:

Post Postao/la jopa17 » 13 jun 2014, 01:22

Ako se iko sjeća ovoga,za mene najveća pljačka u povijesti nogometa,šta su ljudi radili da bi došli do polufinala ,nadam se da to neće biti brazilu " onclick="window.open(this.href);return false;

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 13 jun 2014, 01:25

SiamoNoi je napisao/la:Kao sto odavno tvrdim ova trojica ne mogu zajedno u vezi igrat.Sada svi uglavnom pisu kako je Kovacic podbacio,a za to najvise kriv Kovac koji je krivo poslozio vezu.Ne ponovilo se.
Sudac preusmjerio utakmicu...penal lakrdija.Steta,moglo se ovdje uzeti makar taj bod,ali glavno je da i dalje drzimo sve u svojim rukama.
Razocarao me Rakitic,ali i to je zbog krive postavke...stavi ga iza napadaca,Vukojevica u vezu i bok.
Uglavnom,nisam nesto optimistan oko prolaska...bojim se da ce sad kukat zbog ove nepravde i kiksat sigurno jednu od ove dvije utakmice.
Upravo to, trebalo je početi sa Vukojevićem iza Modrića i Rakitića. Time bi kreativnost i trka ovog dvojca došla do izražaja jer bi im Vukojević čuvao leđa a i nebi onako lako došlo do onog prvog gola jer bi Ogi odnio i loptu i Neymara da ovaj ne bi ustao deset minuta. :rol:
Kovačića treba uvesti protiv jačih protivnika zadnjih pola sata kada je protivnička obrana načeta umorom, tu njegova lepršavost dolazi do izražaja. Kada se branimo on je beskoristan.
Kažu da je lako biti general poslije bitke ali eto to je jedino što zamjeram Kovaču. Protiv Kameruna se vraćaju i Pranjić i Badelj i Mandžo pa bi to trebalo izgledati bar 20-30% bolje.

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.