A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
" onclick="window.open(this.href);return false;

A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..

Dobar pravo!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
Ovog podhitno angazovati. Mada nisu ovi klipovi nikakvo mjerilo svidja mi se u duelima pravo,prijem,sut,pas,pregled. Dovest ga na probu na skeniranje gospodina Nedima Jusufbegovica. On ce dati najbolju ocjenuKadet91 je napisao/la:Dobar pravo!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
Forza Velez!

Mal, brz,ljevak isti MEssi. Samo sto ovaj zna desnom i ne povraca ...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
Pa mora li se ovde guzice dat za info?AlemC85 je napisao/la:danas sam saznao neke lijepe stvari u vezi Anija, ako želite, podijelit ću s vama taj info sam na pp
+1MostaracVelezovac je napisao/la:Pa mora li se ovde guzice dat za info?AlemC85 je napisao/la:danas sam saznao neke lijepe stvari u vezi Anija, ako želite, podijelit ću s vama taj info sam na pp
Hoce li mi iko ispalit pp?

.More bit da bidne dobar igrac a more bit da ne bidne,treba ga gurnuti u vatru u prijateljskim utakmicama,a Feja ce to znati ocjeniti.
 .More bit da bidne dobar igrac a more bit da ne bidne,treba ga gurnuti u vatru u prijateljskim utakmicama,a Feja ce to znati ocjeniti. ,valjda i to rijese do pocetka priprema
 ,valjda i to rijese do pocetka priprema 

Jasta nego bi valjao. Nesto mi govori da ni Ramovic ni Rasevic nece produziti ugovore koji su vec istekli. Dodaj jos da je Okic otisao i onda nije tesko zakljuciti da cemo ostati tanki na tim pozicijama. Ramovica bi zadrzao podhitno.shaman7 je napisao/la:Ovaj 'mika' zna igrato lopte, valja ove bidone pravo mostarski, nesto kao aca obad u svoje vrijeme. Bez obzira sto ovo nije klasicni spic, jedan bi vaki ekstra dosao
kimbo je napisao/la:Mal, brz,ljevak isti MEssi. Samo sto ovaj zna desnom i ne povraca ...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..

Meni nikako nije jasno koja je fora ovo sa pp.......kao da smo neka tajna organiazacija, a đe ona OZNA sve doznaMostaracVelezovac je napisao/la:Pa mora li se ovde guzice dat za info?AlemC85 je napisao/la:danas sam saznao neke lijepe stvari u vezi Anija, ako želite, podijelit ću s vama taj info sam na pp
Hoce li mi iko ispalit pp?

VELEZDOGROBA je napisao/la:rašević je slobodan igrac.....uprava ne racuna na njega.
trenutno se vode pregovori sa vladavicem ,hasanovicem (novi igraci)
maletic,ostrakovic,kazazic,merzic istekli ugovori
vrlo blizu su ostanka u nasem klubu

[/quote]
[/quote] 

Slatke muke ko na klupu kad su svi odlicniedgardavids je napisao/la:A ne mozes brate Merzu na klupu, momak bio po meni jedan od najboljih u protekloj sezoni.

Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Mislim da bi to ovako trebalo izgledati za iducu sezonu
Kodro,Rašević

Znaci ako potpisu Vlada i Hasanović bacit se na potragu spica i stopera...
Pravnice,da ti kojim slucajem ne fali jedan igracpotencijal je napisao/la:Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Kodro,Rašević

Šta bi sa Hasanovićem?potencijal je napisao/la:Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Kodro,Rašević

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.