Safet Sušić - Pape

BadrHari
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BadrHari » 12 jun 2014, 15:28

Kako vise ikad Ervina u oci pogledati Safete ?!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 16:06

BadrHari je napisao/la:Kako vise ikad Ervina u oci pogledati Safete ?!
To je đon obraz, lako ce on to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 jun 2014, 16:07

Safete odlazi!!! Halo ba safete cujes ti sta ti govorim... Odlazi ban hajde gibaj.... Mrssss....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 jun 2014, 16:27

Konjic i Susic mogu pod ruku sto se inteligencije tice!
Susic ako nista manje prica pa ne odaje toliko, ovaj prica i previse.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 jun 2014, 16:54

gruezi je napisao/la:Safete odlazi!!! Halo ba safete cujes ti sta ti govorim... Odlazi ban hajde gibaj.... Mrssss....
čuo te ;)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 jun 2014, 17:05

gledam ovaj video i moram priznati da cova vrlo zrelo razmislja.
ako cemo se osvrnuti na nj. dosadasnji rad, treba biti realan i kazati da je napravio odlican rezultat + sto je popravio stanje u i oko repke. sto se tice dvomeca protiv slovacke - iako je kiksao, Boze moj, desava se i boljima od nj.
jbt, gvardiola ima 40-50 puta vecu placu pa ga je anceloti ucinio smijesnim.

ja mu takodjer zamjeram na izboru igraca koje je odveo u brazil, ali sad nije vrijeme da se raspravlja o tome.
oni su vec tamo, popravke nema, pa je red da se podrze.
tino je kritican, hadzic jok. pa tog istog hadzica smo prizivali i prije negoli je safet uopste poceo razmisljati o nj.

helem, racun cemo svoditi nakon sp-a.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 12 jun 2014, 19:19

harishp je napisao/la:odmostarac igra pogadjanja :urnebes: .Tip fakat nije normalan,klaun je za tebe preozbiljan :crazy: Cuj propust,pa Pape cestito nije bio ni dosao na kormilo,a ti si bio od prvih da nadjes propust.Da ga bogdo hoces naci,nebi li propao sto dublje. :mrgreen:
Idi svercuj karte sto ti je u stvari zanimanje,ah zaboravi Brazil nije preko Neretve.
Prvi znak da je u Han Pijesku nestalo lijekova ... Posalji adresu u moj inbox,poslat cu ti da mozes popit i smirit se :zviz:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 jun 2014, 20:13

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Raspolozen Pape. :D
Pape kišni Londonac! :bih: :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 jun 2014, 21:02

Susic u ovom interview djeluje veoma opusten i uzima sve, pa tako i susret sa Messijem i Argentincima veoma raspolozeno. Nadam se da ta atmosfera inace dominira u reprezentaciji. Ne treba nam nikakav grc i hebanje u mozak, nego samo radovanje utakmici, zelja i borbenost, a rezultat ce onda "sam od sebe doci".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2014, 23:02

haryxs je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Konjic i Susic mogu pod ruku sto se inteligencije tice!

Elokventi moronu sa tackom, zarezom i usklicnikom neces popustiti ni na dan utakmice?

mozes ga ti Konjicu i Papetu :beba: haj malo na zapadnu pa gledaj kockaste
Mojne komplimenata,pohasit ce se.Vidis Gravceta kako je to fino djete.Sve dvojke donio kuci nakon drugog razreda zavrsenog.Naravno osnovne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jun 2014, 01:00

Misimovic se nece ni vidjeti protiv Argentine ovako brz tempo kao u vecerasnjoj utakmici on ne moze pratiti ja mislim da cemo imati velikih problema sa iznosenjem lopte iz svog 16terca

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 13 jun 2014, 01:54

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
AlanSmith14 je napisao/la:@Cart ... ja se preko tebe obratim ovima poput ovog @gringobih, jer si ti možda najrazumniji od svih iz opozicije.
Kod @gringobih pogledaš potpis i shvatiš da tu nema pomoći :puke:
Odmostarac je najgori od sve djece,bolje receno iritantan.Gravceta fakat i ne citam od kad je ugasio Caps Lock :urnebes: ,kazu da je imao i rodjendan neki dan,osmi u nizu.Dok gringonji se uvijek slatko nasmijem.Ove ostale i ne racunam,tanki.
Eh da crnugorusporta da ne zaboravim,taj u kasike I grah gleda,ali mu pocesto mrsko :mrgreen:

Sta je forum docekao, da dezurni klaun " ne racuna ostale", a nabrojao je sve one koji pisu propuste Susica :-)

Vidim pogodio sam u centar nedavno, nedaj se..bice dobro!

AAAAA Kako si ti naporan cudo bozije! Prosvijetli nas FUDBALSKI MAGU i otkrij se iza te hebene tastature i donesi nam titulu JBT ! NAZOVI TOG SAFETA NEK TI SE IZVINE ILI VRATI PARE AKO TI JE DUZAN I POPUSTI NAS NAHLADO BOZIJA! POSLIJE SVJETSKOG PRVENSTVA CE VJEROVATNO BITI BIRAN SELEKTOR, I NEDO TI BOG DA SE NE PRIJAVIS MAGU IZA RACUNARA !Smris ovdje na temi mjesecima, i evo ti prilike magu da se otkrijes iza te u.s.r.a.n.e tastature ! Takvi magovi kao ti su paraziti koji samo lupaju kako nista ne valja a nikad konkretan dokaz ne donesu!
PS; Ukloni to Velez Mostar i ne blati veliko ime MAGU!
JEL TE SID VISE :oops:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 jun 2014, 02:11

haryxs je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Konjic i Susic mogu pod ruku sto se inteligencije tice!

Elokventi moronu sa tackom, zarezom i usklicnikom neces popustiti ni na dan utakmice?

mozes ga ti Konjicu i Papetu :beba: haj malo na zapadnu pa gledaj kockaste
Haj razligu seljacicu...nisi zanimljiv.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 jun 2014, 02:23

Kvota je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la: Odmostarac je najgori od sve djece,bolje receno iritantan.Gravceta fakat i ne citam od kad je ugasio Caps Lock :urnebes: ,kazu da je imao i rodjendan neki dan,osmi u nizu.Dok gringonji se uvijek slatko nasmijem.Ove ostale i ne racunam,tanki.
Eh da crnugorusporta da ne zaboravim,taj u kasike I grah gleda,ali mu pocesto mrsko :mrgreen:

Sta je forum docekao, da dezurni klaun " ne racuna ostale", a nabrojao je sve one koji pisu propuste Susica :-)

Vidim pogodio sam u centar nedavno, nedaj se..bice dobro!

AAAAA Kako si ti naporan cudo bozije! Prosvijetli nas FUDBALSKI MAGU i otkrij se iza te hebene tastature i donesi nam titulu JBT ! NAZOVI TOG SAFETA NEK TI SE IZVINE ILI VRATI PARE AKO TI JE DUZAN I POPUSTI NAS NAHLADO BOZIJA! POSLIJE SVJETSKOG PRVENSTVA CE VJEROVATNO BITI BIRAN SELEKTOR, I NEDO TI BOG DA SE NE PRIJAVIS MAGU IZA RACUNARA !Smris ovdje na temi mjesecima, i evo ti prilike magu da se otkrijes iza te u.s.r.a.n.e tastature ! Takvi magovi kao ti su paraziti koji samo lupaju kako nista ne valja a nikad konkretan dokaz ne donesu!
PS; Ukloni to Velez Mostar i ne blati veliko ime MAGU!
JEL TE SID VISE :oops:
Jesi ti neki advokat provincijalca iz Han Pijeska?
Nije mu neka privilegija imati takvu analfabetu u toj ulozi.

Sad nam svima lijepo objasni sta znaci ovo "nahlado Bozija" kako bi mogli pohvaliti internet providere, ipak su rasprostranjeni po svakakvim vukofuckinjebinama.

Razguuuuuli! :-)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 jun 2014, 07:23

U ovom momentu, bez obzira ko sta mislio o Papetu (ili bilo kome drugome u repci)- samo 100% podrska dolazi u obzir.
Sad je prekasno i totalno glupo kritikovati i igrace i strucni stab. Nista se vise nemoze promjeniti. Sad se samo moze pruziti podrska i gledati rezultat. A poslije SPa cemo vidjeti sta valja a sta ne.

Zato Papetu sretno i da Bog da mi dokazao da je on najbolje rjesenje na klupi Zmajeva. A do tad - naprijed Pape i naprijed Zmajevi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 13 jun 2014, 08:27

Tako je Rođeni.. :thumbup: :bih:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jun 2014, 09:14

Pape, pogledaj jucerasnju tekmu jos jednom i izvuci pouke.
Diranja u 16 metara nema da nam se ne bi desilo kao susjedima.
Ako uspijemo da trcimo kao Hrvati imamo velike sanse da ostetimo Argentinu jer mi imamo Misketa i Dzeku, a sto je njima sinoc falilo.
Pape ce im naci bolnu tacku, treba ih napasti odmah.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 13 jun 2014, 09:22

Mi imamo sve a Argentina ima sudiju to ce bizi zachebano

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jun 2014, 09:26

Tulln1 je napisao/la:Mi imamo sve a Argentina ima sudiju to ce bizi zachebano
Treba se cuvati gluposti ala Pariz ili ala ovo sinoc i oni su nemocni, tu neutralises sudiju.
Nadam se da smo zreli konacno da to pokazemo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jun 2014, 09:44

nova formacija koju je selektor isprobao u prijateljskim utakmicama ,tacnije 4-2-3-1,je idealna za velike utakmice,imamo brze bokove,sjajnog napadaca,i dosta dobar vezni red,odbranu prilicno kvalitetnu i nekako sve to raduje pred pocetak SP! Atmosfera u ekipi je odlicna,nikad bolja...uslovi za treniranje i pripremu utakmica fenomenalni,za pozeljeti....imamo velike simpatije kod gradjana Brazila,i vjerujem da ce svi oni navijati za nas kad budemo igrali protiv Argentine. Susic je zadnjim pobjedama protiv veoma jakih protivnika pokazao da je veliki trener,jedan od najboljih koje BIH ima,rezultati govore o njemu,a debili mogu pricati sta hoce.. ova drzava mora biti ponosna na nas strucni stab i nase igrace koji su definitivno najbolje sto ova drzava ima,nas najboli proizvod. Bez obzira na rezultat u Brazilu oni su ponos nacije! protiv Argentine treba igrati hrabro,muski,pa sta bude.... imamo super jaku ekipu,odlicno vodjenje iste i uz malo srece mozemo se nadati prolasku u drugu fazu takmicenja!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: vedinjo98 i 5 gostiju.