FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- franklampard8
- Kontakt:
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?
Mićo je Fićo!
De ba skontaj se, šta ti je, vrućine ti škode, idi pivo sebi kupi gledaj utakmicu baHercegovinaBosna je napisao/la:Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma u pravu si odo sladoled uzeti.A također imam pametnija posla prodajemo ove naše igrače iz naše škole a ja ko budala se kacim s vama oko radne dozvole ko idiot kakav.tello je napisao/la:De ba skontaj se, šta ti je, vrućine ti škode, idi pivo sebi kupi gledaj utakmicu baHercegovinaBosna je napisao/la:Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?
Srdacan pozdrav
Mićo je Fićo!
Re: Odg: FK Sarajevo
Puno pises a malo kazes. Kad si vec kod zakona i clanova. Dobro procitaj clan 79. gdje se govori o radnim dozvolama koje ne ulaze u kvote, i da se izmedju ostalog dodjeljuju profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji imaju zakljucen ugovor. Nemoj pisati povrsno. Drugi put bolje citaj.HercegovinaBosna je napisao/la:Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?
Evo ti i slikovito

Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 12 jun 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ma u pravu si odo sladoled uzeti.A također imam pametnija posla prodajemo ove naše igrače iz naše škole a ja ko budala se kacim s vama oko radne dozvole ko idiot kakav.
Srdacan pozdrav[/quote]
Hahaha, haj neka ste malo para zaradili, valjda ćete makar vodu i struju platit
Ili će Amar da dovede još jedno ekstra pojačanje tipa Nedo Turrrrkovvvvvićććć jer imate para sad jbg ..
Srdacan pozdrav[/quote]
Hahaha, haj neka ste malo para zaradili, valjda ćete makar vodu i struju platit
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Re: Odg: FK Sarajevo
cobefks je napisao/la:Puno pises a malo kazes. Kad si vec kod zakona i clanova. Dobro procitaj clan 79. gdje se govori o radnim dozvolama koje ne ulaze u kvote, i da se izmedju ostalog dodjeljuju profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji imaju zakljucen ugovor. Nemoj pisati povrsno. Drugi put bolje citaj.HercegovinaBosna je napisao/la:Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?
Evo ti i slikovito
Auuuuu, kakva ofiraza. Jadni mi ko nam u ministarstvu radi. Obrisi se sa foruma papcino, i cuclu u usta a ne sladoled.
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
SDA/SDP/SBB budzetlija

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I onda kazu sto smo u ku-rcu. Pa dok god budu po ministarstvima, i drugim odgovornim mjestima, radili takvi kao on, familija, rodbina, stranacka ekipa...a ne strucni i sposobni, nezaustavljivo cemo ici ka dnu.
Kakav radikalan i slikovit primjer svega toga. Da zaplaces.
Kakav radikalan i slikovit primjer svega toga. Da zaplaces.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
a vi se i dalje prepirete sa ovim likom
cim on nama objasnjava sta kod nas ne valja, da nesto nije uredu itd znaci na dobrom smo putu, samo ignor spucat
cim on nama objasnjava sta kod nas ne valja, da nesto nije uredu itd znaci na dobrom smo putu, samo ignor spucat
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ma pustite Aldina ljudi dragi pa on je ovdje prixao da smo mi debili,jer mislimo da je Fedja Kusturica doveo Tana a to nije tacno njega je doveo Fedjin brat koji radi u nekoj azijskoj banci
kakav on i ministarstvo lik nezna da sportiste mogu dobiti rqdnu vizu sunce ti zarko
nego Alexansar.je obexao cim vidimo aldina opet da javimo sa ga banuje evo imam dokaze da je ovo on
Nemoj ga bolan, dijete radi u ministarstvu.nolimit je napisao/la:Ma pustite Aldina ljudi dragi pa on je ovdje prixao da smo mi debili,jer mislimo da je Fedja Kusturica doveo Tana a to nije tacno njega je doveo Fedjin brat koji radi u nekoj azijskoj bancikakav on i ministarstvo lik nezna da sportiste mogu dobiti rqdnu vizu sunce ti zarko
nego Alexansar.je obexao cim vidimo aldina opet da javimo sa ga banuje evo imam dokaze da je ovo on
4.10.2009.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze.
Srdacan pozdrav, dok taj ne počne igrati
Mićo je Fićo!
pa kako ce igrati covjeku je nedavno tek istekao ugovor a koliko znam prozivka kod nas je 18.HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze.![]()
drugo, jasno je da kaSPORTISA moze dobiti radnu dozvolu a ti se zapitaj (ako radis) koliko znas o svom poslu..
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma buraz bezveze se pališ jer sam ja iznio ono što ja znam a da li znam ili ne znam pokazat će vrijeme svakako.Glupo bi bilo sad oko toga pisati dvije stranice, nego dođe ova neka panda kao post iznad replicira neku glupost i čovjeka povuće da i dalje pišem gluposti na te njegove.Samo sabura sve ćemo vidjeti ima još vremena do 18. i do početka sezone..rammstein je napisao/la:pa kako ce igrati covjeku je nedavno tek istekao ugovor a koliko znam prozivka kod nas je 18.HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze.![]()
drugo, jasno je da kaSPORTISA moze dobiti radnu dozvolu a ti se zapitaj (ako radis) koliko znas o svom poslu..
Mićo je Fićo!
NARAVNO, ali ne znam kkako mozes tvrditi da nee dobiti radnu doozvolu, na osnovu cega, jer ja znam 100% da je jos zimus sto se radne tice abdulah sve sredio samo je klub njegov usrao transfer ...
nije bitno, vidjet ce se sve za koji dan
nije bitno, vidjet ce se sve za koji dan
Ma jasta nema pojacanja. Dulja, Okic, Mitreski i Kostic su samo izmisljeni likovi kako bi se uprava oprala za neosvajanje titule. Jel takoo ministre?HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze.![]()
Mi nikada odustati necemo...
Majstore, ako ne budes u pravu, nemoj vise nikad napisati ni jedan post na ovoj temi. Moze?HercegovinaBosna je napisao/la:Ma buraz bezveze se pališ jer sam ja iznio ono što ja znam a da li znam ili ne znam pokazat će vrijeme svakako.Glupo bi bilo sad oko toga pisati dvije stranice, nego dođe ova neka panda kao post iznad replicira neku glupost i čovjeka povuće da i dalje pišem gluposti na te njegove.Samo sabura sve ćemo vidjeti ima još vremena do 18. i do početka sezone..rammstein je napisao/la:pa kako ce igrati covjeku je nedavno tek istekao ugovor a koliko znam prozivka kod nas je 18.HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze.![]()
Nece vise s ovog profila. Napravice novi ako bude dostupnih nickova. Momcina ispucao 49 vec ovo mu je jubilarnibv071 je napisao/la:
Majstore, ako ne budes u pravu, nemoj vise nikad napisati ni jedan post na ovoj temi. Moze?
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.