15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam 
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam
Furaj se da cemo izgubiti, da ce nas sudija pokrasti itd.....
Inace, ocekujem jednog od ovih sudija da ce suditi nama:
Mark GEIGER USA
Benjamin WILLIAMS Australia
Peter O LEARY New Zeland
Norbert HAUATA Tahiti
Mark GEIGER USA
Peter O LEARY New Zeland
Norbert HAUATA Tahiti
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
hahahahaha....de budi ozbiljan, pomozi mi nekako hahahahahaBatko je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam
- Goalgetter
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Furaj se da cemo izgubiti, da ce nas sudija pokrasti itd.....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam
Zaposti ujutro.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam
Ja ti ozbiljno kazem....To je moja medicina koju sam cesto koristio......Euforiju najbolje ubija kontra a to je da uvjeris sebe i da se pomiris stim da ces izgubiti, onda lakse prihvatis poraz a pobjeda ti legne jos sladje.... Za sudiju sam se malo salio ali ne treba ni to iskljuciti....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:hahahahaha....de budi ozbiljan, pomozi mi nekako hahahahahaBatko je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:molim raju da mi preporuci kako je najlakse jos izdrzat do nedelje....sta da radim, kako da suzdrzim nervozu....nemogu vise da cekam
taman ovaj da usereBatko je napisao/la:Inace, ocekujem jednog od ovih sudija da ce suditi nama:
Mark GEIGER USA
Peter O LEARY New Zeland
Norbert HAUATA Tahiti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uvjeren sam da ako igraci budu igrali opusteno da mozemo u ovoj utakmici izvuci barem remi, a da mozemo minimalno do cetvrtfinala. Ljudi, mi igramo prelijep i efikasana fudbal, meni licno mnogo atraktivniji za oko nego recimo ono sto sam sinoc vidio, a ako Dzeko i kompanija naprijed ne bude fulala zicere, ima da svijetu budu puna usta Bosne i Hercegovine.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Furaj se da cemo izgubiti, da ce nas sudija pokrasti itd.....[/quote]
hahahahaha....de budi ozbiljan, pomozi mi nekako hahahahaha[/quote]
Ja ti ozbiljno kazem....To je moja medicina koju sam cesto koristio......Euforiju najbolje ubija kontra a to je da uvjeris sebe i da se pomiris stim da ces izgubiti, onda lakse prihvatis poraz a pobjeda ti legne jos sladje.... Za sudiju sam se malo salio ali ne treba ni to iskljuciti....
[/quote]
ok hvala
al kako je najbolje provodit to vrijeme dan-dva prije utakmice......?
hahahahaha....de budi ozbiljan, pomozi mi nekako hahahahaha[/quote]
Ja ti ozbiljno kazem....To je moja medicina koju sam cesto koristio......Euforiju najbolje ubija kontra a to je da uvjeris sebe i da se pomiris stim da ces izgubiti, onda lakse prihvatis poraz a pobjeda ti legne jos sladje.... Za sudiju sam se malo salio ali ne treba ni to iskljuciti....
ok hvala
Goalgetter je napisao/la:Maradona: "Bosna i Hercegovina će igrati protiv Argentine jednako kao i Hrvatska protiv Brazila. Samo što Bosanci imaju kvalitetniji vezni red".
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vidi se po klubovima u kojima igrajuSaurman je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Maradona: "Bosna i Hercegovina će igrati protiv Argentine jednako kao i Hrvatska protiv Brazila. Samo što Bosanci imaju kvalitetniji vezni red".
treba biti i malo realan
I kvalitetniju odbranu realno.Goalgetter je napisao/la:Maradona: "Bosna i Hercegovina će igrati protiv Argentine jednako kao i Hrvatska protiv Brazila. Samo što Bosanci imaju kvalitetniji vezni red".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kvalitetniji golman i napadač.
Vezni red
Vezni red
PerryFred je napisao/la:Kvalitetniji golman i napadač.
Vezni red
Pa moglo bi se reci i odbranu kvalitetniju
Pa kad ti Sime Vrsaljko igra beka sve ti je receno ili Domagoj Vida stopera igra
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad vec diskutujete, napad imamo bolji [Dzeko > Mandzo
], vezni red oni imaju bolji [Modric, Rakitic, Kovacic jak trojac], odbrana je tu negdje, sa nama, a Begovic >> Pletikosa. 
pa igra beka i to na suprotnoj strani od svoje prirodne pozicije radi ozlijeda..ANTIFA ! je napisao/la:PerryFred je napisao/la:Kvalitetniji golman i napadač.
Vezni red
Pa moglo bi se reci i odbranu kvalitetniju
Pa kad ti Sime Vrsaljko igra beka sve ti je receno ili Domagoj Vida stopera igra![]()
ne razumijem čemu smijanje? nema strinića, pranjića, kranjčara, šimunića...
rugaš se vidi, a recimo u bih igra jedan avdija vršajević
da ne spominjem hadžića
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 13 jun 2014, 11:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Maradona je mozda htio ovime da zastiti repku u slucaju da ne pobijede, a mozda je mislio i na cinjenicu da je BiH u proteklo vrijeme igrala najatraktivniji fudbal na Balkanu. Sigurno po igracima nemamo jaci vezni red od Hrvata, ali definitivno igramo dopadljiviji fudbal... Vidjet cemo sada od cega su igraci i hoce li im se od treme ukopati noge.. Budemo li igrali kao sto znamo, mozemo jako daleko...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
po čemu je Džeko bolji od Mandžukića? po osobnom uvjerenju ili?Goalgetter je napisao/la:Kad vec diskutujete, napad imamo bolji [Dzeko > Mandzo], vezni red oni imaju bolji [Modric, Rakitic, Kovacic jak trojac], odbrana je tu negdje, sa nama, a Begovic >> Pletikosa.
mislim, zaboli me koji je bolji ali gluposti pišete tako uvjereni u nešto..
Begović je bolji od Pletikose što je i razumljivo, i mlađi je..
Pjanić je bolji od bilo kojeg hrvatskog veznjaka al' to nije tema današnje emisije.Kevin je napisao/la:vidi se po klubovima u kojima igrajuSaurman je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Maradona: "Bosna i Hercegovina će igrati protiv Argentine jednako kao i Hrvatska protiv Brazila. Samo što Bosanci imaju kvalitetniji vezni red".![]()
treba biti i malo realan
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.