FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PavelNedved
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PavelNedved » 13 jun 2014, 02:36

Možda nas obraduje Kajkut Saša džamija naša, vidjet ćemo. Trebao nam je transfer poput Zolinog, da uzmemo šta love.

Spominje se i Joco Stokić, ako mu propadne inostranstvo, možda ste pisali o tome, mrsko mi listati. :D

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 13 jun 2014, 02:42

rammstein je napisao/la:gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ? :wtf:
Ti si buraz očito neki bilDe! Bezveze čovjeka prozivaš, on nema veze sa ovim. Nisi trebao biti niko veći od običnog Željinog navijača da bi ovo očekivao i znao.

Sretno Zola! Nismo mogli više, budimo realni, bravo Amare!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 13 jun 2014, 03:06, ukupno mijenjano 3 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 jun 2014, 02:48

Volim sto ide u Belgiju za 300.000 eura + 15% od narednog transfera, nego da je u Tursku otisao za milion eura, sa onom bagrom ne treba vise nista raditi...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 jun 2014, 08:40

Fina cifra, momak je bio povrijeđen i postoji rizik za nastavak karijere, tako da je ovih 600k maraka nama sasvim dovoljno, sada ćemo pokrpiti neke rupe, a ko zna, možda Svraku i Jamaka prodamo za koliko toliko dobre pare, pa već od sljedećeg prelaznog roka budemo u stanju dovoditi igrače.

Sretno Zola majstore, hvala ti za sve ;)
Ja te volim, volim Željo..

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 13 jun 2014, 08:55

Zola sretno...ti si nas ponos
Amare hvala ti...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 13 jun 2014, 09:06

Zola sretno,ti si naš plavi ratnik..Zaslužio si..

I zna li neko kakvo je stanje Pinjuha i da li ce potpisat sad ugovor s nama,pošto je juce slomio ruku..pehovi se nastavljaju,nažalost..samo da ovo bude zadnja povreda naših igraca do EL..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 jun 2014, 09:11

Da li iko može reći ko se sve trenutno nalazi u Mrkonjić Gradu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 jun 2014, 09:24

djoxxx je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:ZAboravih napisati da mi se pravo ADžem svidio kako priča ( ne mora to ništa značiti ali eto), lijepo ga čuti. I fakat sam se ismijao kad AMar reče za Čolića: ''pa on je otišao ima 6 mjeseci, iščeznuo čovjek'' hahahhahhha.
Za Kerlu i Ramića niko ne zna ni gdje su ni gdje će. Mene interesuje, a čitam neki dan negdje kad su nabrajali naše juniore da su prvi dio sezone igrali i Hidić i Salčin. KOliko se sjećam prvi je bio i reprezentativac a i drugog su hvalili. Zna li se gdje su? Ovo za Hidića pitam već stoti put:)
Hidic ti je na zimskoj pauzi otisao ganjat neke probe po Ceskoj i Njemackoj, i onda se prije nekih mjesec-dva vratio, trenirao s juniorima.. A Salcin, to je vrlo perspektivan igrac bio, on je isto na zimskoj pauzi potpisao za neki klub u Ceskoj, cini mi se Jablonec, ali nisam siguran.. Od ovih '95 juniora u ponedjeljak potpisuju Mekic, to je onaj mali br. 20, strasan igrac, moglo bi od njega nesto biti, potpisuje Haskovic Dino, onaj lijevi bek Hadzovic, i Senad Kašic, krilo, br. 8 je nosio.. I potpisat ce jos ovi mladji, '96 koji mogu jos godinu za juniore igrat, Beganovic i Hiroš
HVala drug. Svaka čast. Pitao sam to stalno jer su se njih dvojica stalno spominjala kao talenti, ali to je tako kod nas čim se nekok počne provlačiti po novinama odmah je to znak da negdje hoće da bježi. Nisam ih puno gledao. JEdnom i činili su se dobri. Svaka čast ako će ovi potpisati. Svi su dobri. Meni su se svidjeli i desni bek i Grebenar. Valjda će i oni potpisati. Pozdrav.

Zola sretno majstore! Sretno Željin dječače plavi! Dijete koje svaki željovac voli sigurno i pravi primjer kako trebaju postupati sva djeca. Lova taman po mjeri. Govorio sam već ovdje da je Bičakčić otišao u Hofenhajm za 400.000 što znači da je ovo i više nego pristojno. Plus 15% ako je tačno i to je super. Svaka čast i Amaru. Napokon nije toliko bio ters. Znamo mi da vrijedi možda i više ali jbg takva je i liga i još mnogo drugih stvari.

I ja sam jučer pisao da mi je znati ko je otišao u Mrkonjić, a oda mi je neko napisao da možemo pretpostaviti. Ne želim to jer evo kao što vidimo npr Zola nije otišao, pa vjerovatno ni Pinjuh itd itd. Jbg interesuje me. Hoću da znam.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 13 jun 2014, 09:32

Ako je istina za Zolu dobro je.Nek momak napreduje sto vise moze..Solidne su to pare, a nama trebaju itekako.

Nije zar da ce se ovi pehovi nastavit, ajde kontam ovaj ruku slomio to se svakom moze desit slucajno..Ali ako ove povrede nastave, treba nesto mijenjat ODMAH ! :pray:

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 13 jun 2014, 09:55

zaboljisportuBiH je napisao/la:
djoxxx je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:ZAboravih napisati da mi se pravo ADžem svidio kako priča ( ne mora to ništa značiti ali eto), lijepo ga čuti. I fakat sam se ismijao kad AMar reče za Čolića: ''pa on je otišao ima 6 mjeseci, iščeznuo čovjek'' hahahhahhha.
Za Kerlu i Ramića niko ne zna ni gdje su ni gdje će. Mene interesuje, a čitam neki dan negdje kad su nabrajali naše juniore da su prvi dio sezone igrali i Hidić i Salčin. KOliko se sjećam prvi je bio i reprezentativac a i drugog su hvalili. Zna li se gdje su? Ovo za Hidića pitam već stoti put:)
Hidic ti je na zimskoj pauzi otisao ganjat neke probe po Ceskoj i Njemackoj, i onda se prije nekih mjesec-dva vratio, trenirao s juniorima.. A Salcin, to je vrlo perspektivan igrac bio, on je isto na zimskoj pauzi potpisao za neki klub u Ceskoj, cini mi se Jablonec, ali nisam siguran.. Od ovih '95 juniora u ponedjeljak potpisuju Mekic, to je onaj mali br. 20, strasan igrac, moglo bi od njega nesto biti, potpisuje Haskovic Dino, onaj lijevi bek Hadzovic, i Senad Kašic, krilo, br. 8 je nosio.. I potpisat ce jos ovi mladji, '96 koji mogu jos godinu za juniore igrat, Beganovic i Hiroš
HVala drug. Svaka čast. Pitao sam to stalno jer su se njih dvojica stalno spominjala kao talenti, ali to je tako kod nas čim se nekok počne provlačiti po novinama odmah je to znak da negdje hoće da bježi. Nisam ih puno gledao. JEdnom i činili su se dobri. Svaka čast ako će ovi potpisati. Svi su dobri. Meni su se svidjeli i desni bek i Grebenar. Valjda će i oni potpisati. Pozdrav.

Zola sretno majstore! Sretno Željin dječače plavi! Dijete koje svaki željovac voli sigurno i pravi primjer kako trebaju postupati sva djeca. Lova taman po mjeri. Govorio sam već ovdje da je Bičakčić otišao u Hofenhajm za 400.000 što znači da je ovo i više nego pristojno. Plus 15% ako je tačno i to je super. Svaka čast i Amaru. Napokon nije toliko bio ters. Znamo mi da vrijedi možda i više ali jbg takva je i liga i još mnogo drugih stvari.

I ja sam jučer pisao da mi je znati ko je otišao u Mrkonjić, a oda mi je neko napisao da možemo pretpostaviti. Ne želim to jer evo kao što vidimo npr Zola nije otišao, pa vjerovatno ni Pinjuh itd itd. Jbg interesuje me. Hoću da znam.
Nije otisao ni Alibasic...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jun 2014, 11:22

Zolotić karijeru nastavlja u Belgiji, dok Selimović želi u inostranstvo
Željezničar će u narednu sezonu ući bez nekoliko standardnih prvotimaca, koji su u nekoliko sezona unazad, činili okosnicu plave ekipe. Tako na Grbavici više nećemo gledati Semira kerlu, Armina Hodžića, a ugovor je istekao i Vernesu Selimoviću, za kojeg se menadžer Amar Osim nada kako neće pronaći inostrani angažman.

Razgovor sa Osimom

To bi za njega značilo kako će ovaj iskusni ofanzivac ostati na Grbavici. Međutim, Selimović, koji je u prošloj sezoni bio drugi strijelac ekipe sa osam postignutih pogodaka, te dvije asistencije, ima drugačije planove.

"Prvi cilj je otići vani. Vjerujem da je to zapravo cilj svakog igrača iz BiH, s obzirom na to da samo inostranim transferom možemo dobiti kakvu-takvu novčanu satisfakciju", kaže nam Selimović, za kojeg je Osim na prozivci rekao da se dvoumi oko odlaska, odnosno ostanka.
"Imam nekoliko ponuda i pregovaram sa ljudima koji rade sa timovima iz Azije i Malte. Još ni sa kim nisam postigao konkretan dogovor, tako da sam i sam u fazi čekanja. Zainteresovanih ima, ali još se ništa ne dešava, s obzirom na to da zvanično nije ni počeo prelazni rok", naglašava Selimović, koji ne isključuje mogućnost povratka na Grbavicu.

"Željo je uvijek realna opcija. Mislim da sam ostavio dobar dojam, a u razgovorima sam i sa Osimom oko produžetka saradnje. Međutim, kao što sam već pomenuo - cilj je pokušati pronaći inostrani angažman, a ukoliko u tome ne uspijem, onda bih nastavio razgovore sa Osimom", priznaje Selimović, koji je i prošle sezone bio jedan od najiskusnijih u plavom timu.

Igrači Željezničara su, inače, jučer otputovali na pripreme u Mrkonjić, a među putnicima nije bilo Nermina Zolotića, koji će karijeru, po svemu sudeći nastaviti u Belgiji, a plavima će pripasti solidno obeštećenje, kojim će se, kako je Osim ranije i najavio - krpiti rupe nastale dugovanjima.

Stigao Nuspahić

Nije otputovao ni povrijeđeni Alibašić, a umjesto njega na put je krenuo mladi Mahović, inače, nekadašnji Željin junior, koji se kalio u Kaknju. Ekipi se u Mrkonjiću priključio i Anes Nuspahić, koji je prošle sezone nosio dres bihaćkog Jedinstva, a otpao je dolazak Jadranka Bogičevića, koji ipak ostaje u Olimpicu, te će se Željo okrenuti drugim rješenjima na stoperskim pozicijama.
Također, špekulisalo se i o dovođenju iskusnog napadača Joce Stokića, ali je ovaj transfer na stand-by aranžmanu, s obzirom na to da plavi trenutno ne raspolažu finansijama za dovođenjem ovog igrača, što bi se moglo promijeniti odlaskom Zolotića.
DRUG NEBI TI PUNCA

besko
Kontakt:

Post Postao/la besko » 13 jun 2014, 11:39

Pošto vidim da malo znate pa da vam kažem da ste dobili odličnog igrača u vidu Anesa Nuspahića. Jedan od najbržih igrača koji je dosta prodoran i uvijek orijentisan prema napadu. Igra sa obje noge podjednako tako da može igrati i lijevo i desno i ima odličan centaršut a i udarac. Kažete da ste deficitarni na krilu i mislim da ste to sad pokrili njegovim dovođenjem. Ovi neki što pričaju da se boji duela nije istina jer je mali u zadnjih godinu dana napredovao dosta a kod vas može samo još više napredovati. Možda mu je malo slabija igra glavom ali se i to da ispraviti ali s obzirom da igra krilo pa to i nije toliko ni bitno. Toliko od mene i samo malo da vas upoznam o kakvom se igraču radi. Pozz

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2014, 11:40

besko je napisao/la:Pošto vidim da malo znate pa da vam kažem da ste dobili odličnog igrača u vidu Anesa Nuspahića. Jedan od najbržih igrača koji je dosta prodoran i uvijek orijentisan prema napadu. Igra sa obje noge podjednako tako da može igrati i lijevo i desno i ima odličan centaršut a i udarac. Kažete da ste deficitarni na krilu i mislim da ste to sad pokrili njegovim dovođenjem. Ovi neki što pričaju da se boji duela nije istina jer je mali u zadnjih godinu dana napredovao dosta a kod vas može samo još više napredovati. Možda mu je malo slabija igra glavom ali se i to da ispraviti ali s obzirom da igra krilo nije toliko ni bitno. Toliko od mene i samo malo da vas upoznam o kakvom se igraču radi. Pozz
hvala druže nadam se da će biti još bolji od tvog opisa :mrgreen: pozdrav za bihać
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 13 jun 2014, 11:52

slika

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 jun 2014, 11:56

besko je napisao/la:Pošto vidim da malo znate pa da vam kažem da ste dobili odličnog igrača u vidu Anesa Nuspahića. Jedan od najbržih igrača koji je dosta prodoran i uvijek orijentisan prema napadu. Igra sa obje noge podjednako tako da može igrati i lijevo i desno i ima odličan centaršut a i udarac. Kažete da ste deficitarni na krilu i mislim da ste to sad pokrili njegovim dovođenjem. Ovi neki što pričaju da se boji duela nije istina jer je mali u zadnjih godinu dana napredovao dosta a kod vas može samo još više napredovati. Možda mu je malo slabija igra glavom ali se i to da ispraviti ali s obzirom da igra krilo pa to i nije toliko ni bitno. Toliko od mene i samo malo da vas upoznam o kakvom se igraču radi. Pozz
Hvala na opisu i sretno vam da se izborite sa krizom što prije :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 11:58

Napokon da ljudi vide da Bogičević neće doći u Želju(da je šupljak bio), niti bih ga ja volio vidjeti ikako.Okrenuti se nekom mlađem štoperu a siguran sam da će ga Adžem ubosti..
Mićo je Fićo!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 jun 2014, 12:03

Šta je sa Dedićem, da li on ostaje tu i ove sezone

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 13 jun 2014, 12:04

Astren je napisao/la:Šta je sa Dedićem, da li on ostaje tu i ove sezone
Tu je.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 jun 2014, 12:12

fkzeljeznicarba je napisao/la:
Astren je napisao/la:Šta je sa Dedićem, da li on ostaje tu i ove sezone
Tu je.
Niko ga ne spominje u kombinacijama, a vjerujem da može biti od koristi. Kvesa, Bučan i on..lijeva strana više nego dobra za naše uslove.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2014, 12:20

meni je nekako strasljiv skroz igrac, nema centarsuta i supalj je u odbrani...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hazre i 48 gostiju.