Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Pa i mene cudi..
ali, ocito su se izborili da imaju jeftinu cijenu domaceg dresa. Ostali dresovi su skupi.
ali, ocito su se izborili da imaju jeftinu cijenu domaceg dresa. Ostali dresovi su skupi.
Mozda je onaj prijasnji?Razbojnik je napisao/la:Pa i mene cudi..
Mislim, vjerujem ti ja, samo nagadjam.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
http://m.adidas.de/ffbh-h-jsy/B09514_260.html?start=3" onclick="window.open(this.href);return false;
od 16tog se mogu narucit hvala bogu
od 16tog se mogu narucit hvala bogu
- maroonGiant
- Kontakt:
Gledam sinoc brazil vs kroati i ne vjerujem sta ocima gledam. Brazil u kombinaciji žuti dres, plavi šorc, bijele štucne a hrvati kockasti dres, bijeli sorc, plave stucne....
E sad pitam se kakva su to pravila kada neke reprezentacije mogu miješati boje a neke ne mogu ? Zar nisu rekli da za svjetsko oprema mora biti u istoj boji ?
E sad pitam se kakva su to pravila kada neke reprezentacije mogu miješati boje a neke ne mogu ? Zar nisu rekli da za svjetsko oprema mora biti u istoj boji ?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
E pazite naslovne stranice a nigdje dresa
http://www.adidas.com/us/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Neko lupio da mora biti jednobojna kombinacija, eto vidiš da ne mora.maroonGiant je napisao/la:Gledam sinoc brazil vs kroati i ne vjerujem sta ocima gledam. Brazil u kombinaciji žuti dres, plavi šorc, bijele štucne a hrvati kockasti dres, bijeli sorc, plave stucne....
Ima li iko informaciju gdje se može kupiti fuš dres u Sarajevu, a da ima logo adidasa na sebi.
Otvorena pijaca na otoci ima dresove, ali bez loga adisasa i košta 20 km. ?? Zna li iko ?
Otvorena pijaca na otoci ima dresove, ali bez loga adisasa i košta 20 km. ?? Zna li iko ?

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Ma to je lupio neko ovdje na forumu pa se svi uhvatili toga. Laž obična.maroonGiant je napisao/la:Gledam sinoc brazil vs kroati i ne vjerujem sta ocima gledam. Brazil u kombinaciji žuti dres, plavi šorc, bijele štucne a hrvati kockasti dres, bijeli sorc, plave stucne....
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nije to pravilo, nego adidas je odlucio da za ovo SP fura taj stil, sve u istoj boji, takodje i klubove koje mogu radice isto tako.Amar Dzeko je napisao/la:Ma to je lupio neko ovdje na forumu pa se svi uhvatili toga. Laž obična.maroonGiant je napisao/la:Gledam sinoc brazil vs kroati i ne vjerujem sta ocima gledam. Brazil u kombinaciji žuti dres, plavi šorc, bijele štucne a hrvati kockasti dres, bijeli sorc, plave stucne....
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nama bi najbolje bilo bijeli dres i plavi šorc. Ali igrat će jednobojno 100%.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
A lijepa je i ona kombinacija plavi dres - plavi šorc, što jest jest.bagrcavi je napisao/la:Nama bi najbolje bilo bijeli dres i plavi šorc. Ali igrat će jednobojno 100%.
Ronaldo - Isco - Bale
Je li igramo u plavim protiv Argentine?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Donnie Darko
- Kontakt:
99%.rope11 je napisao/la:Je li igramo u plavim protiv Argentine?
Nadam se da je tako. Plavi dres je solidan. Bijeli ziva komedija, proziran nevjerovatno. Nisu slucajno nasi zamjenili plavi sa bijelim kao domaci dres u zadnjim momentima.rope11 je napisao/la:Je li igramo u plavim protiv Argentine?
Ma 100% će biti plavi pošto će argentinci kao domaćini nositi plavo-bijeli dres i bijeli šorc. Protiv Irana također plavi, a protiv Nigerije bijeli.
Dobro je, neka što manje nose bijeli, stvarno je poružan.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znaci odlucujuci mec protiv Nigerije igramo u onim bijelim majicama. Ma ima i Nigerija bijeli ko ih ****. Doduse njihov je bolji od naseg i ne vidi se kroz njega. Neka oni igraju sa bijelo - zelenim a mi plavim. Treba ih **** odma u startu. Da se ne brukamo sa onim dresovima. A poslje SP odma promjenit u neku normalno guscu bijelu kroz koju se ne vidi. Kao sto uostalom ima i 90% klubova. Ne znam samo kako su nama uvalili ovu bijelu. Sto se tice plava ona je prekrasna nijansa. Doduse i nije neki dres ali ga bar boja zato spasava. Kakav god bio za bijelog je svemirski brod.rope11 je napisao/la:Ma 100% će biti plavi pošto će argentinci kao domaćini nositi plavo-bijeli dres i bijeli šorc. Protiv Irana također plavi, a protiv Nigerije bijeli.
rope11 je napisao/la:Je li igramo u plavim protiv Argentine?
http://repreze*****/8850-zmajevi-dobili-posebne-dresove-za-mec-protiv-argentine" onclick="window.open(this.href);return false;
To ti je webshop za Amriku i vjerovatno ga Ameri nisu narucili. Pogledaj malo kod drugih pa ces vidjeti da ima.bordo_Sarajevo je napisao/la:E pazite naslovne stranice a nigdje dresa![]()
http://www.adidas.nl/ffbh-h-jsy/B09514_260.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.adidas.de/ffbh-h-jsy/B09514_260.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.adidas.fr/ffbh-h-jsy/B09514_260.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ne kopiram dalje... Ja sam danas zvao i stigla je nova tura dresova mada svugdje pise da je za cetiri dana.
Obrati te paznju na vrhu stranice pored pretrage, dres mozete kupiti sa popustom od 15%.
Bilo je i na americkom al' je rasprodano.
Evo Mexico je u adidas opremi pa su igrali u zeleno-bijelo-crvenoj kombinaciji..ja se nadam da cemo i mi kombinovat bojeklasik je napisao/la:Nije to pravilo, nego adidas je odlucio da za ovo SP fura taj stil, sve u istoj boji, takodje i klubove koje mogu radice isto tako.Amar Dzeko je napisao/la:Ma to je lupio neko ovdje na forumu pa se svi uhvatili toga. Laž obična.maroonGiant je napisao/la:Gledam sinoc brazil vs kroati i ne vjerujem sta ocima gledam. Brazil u kombinaciji žuti dres, plavi šorc, bijele štucne a hrvati kockasti dres, bijeli sorc, plave stucne....
We all have a past. We have ours and we're proud of it.