Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Miami Heat
meni i nije cilj tebe to ubjediti, ti imas pravo da nemas pravo (kako ovo cudno zvuci) ali su ti onako argumenti prilicno nikakvi pa mi je komicno nekako, nista vise ali ti mi onda zamjeris toliko da pocnes pisati o meni 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Heat jeste dinastija, tj. dinastija u nastanku, i kao takav se ne moze porediti s ovim vecim ali im se to ne moze ni negirati koliko god mnogi pokusavali...Da li ce doci na nivo Lakersa, Bostona....tesko, pogotovo nakon odlaska Jamesa, nece vise igraci uzimati po 5mil manje nego sto zasluzuju da bi igrali tu, nego ce se opet sve vratiti na staro, na Lakerse i Boston i njihove "uspjehe" u tradeovima(tipa Pau Gasol...) i FA potpise...
-
svejedno77
- Kontakt:
moram pisat o tebi kad ti pises te gluposti ali dobro kao sto si rekao imam pravo na gresku. Sta ces kad ti jedini znas istinu a mi svi ostali obicni smrtnici lutamo po tami.
-
svejedno77
- Kontakt:
velika je razlika bit na pragu dinastije i bit dinastija, takvih ekipa ima mnogo nego sto je kod Miami pitanje sem ako ne izvedu ovo sa Melom mislim da ce oni bit ekipa u padu..
Svaka ekipa ima uspone i padove, da nije tako onda se liga ne bi trebala ni igrati nego samo da se igra finale s dvije ekipe...Pogledaj dvije najvece dinastije, jesu li u padu?? Tako da je glupo govoriti da Heat nije dinastija..jedna od losijih da(mislim na dinastije da se odma razumijemo, ne na svih 30 ekipa u ligi, da me ko od ovih BABADZO(il kako vec) ili Greivisa ne napadne), ali to je to, da li ce stizati ove vece to cemo da vidimo tek..svejedno77 je napisao/la:velika je razlika bit na pragu dinastije i bit dinastija, takvih ekipa ima mnogo nego sto je kod Miami pitanje sem ako ne izvedu ovo sa Melom mislim da ce oni bit ekipa u padu..
P.S Ne mozes ocekivati da sad sve dinastije budu kao Lakersi i Boston, sad kad imas 30 ekipa u ligi...
-
svejedno77
- Kontakt:
Ok je to, ne poredim ih ja sa Lakersima i Bostonom generalno nego Dinastija je jedna ekipa koja osvoji vise titula zaredom (3) ili ti ko sa San Antonio sa istim igracima kroz neko vrijeme a ne kroz historiju te ekipe gledano, znaci ne koje su najbolje ekipe kroz citavu historiju (to su the best Franchise). Miami ima vremena da nadoknadi to ali ne vjerujem u to...Bullsi su dinastija i ako su samo 90 tih pobjedivali ali oni su dva put osvojili 3 titule zaredom. I ne treba sad spustit ljestvicu na nize razine samo radi Heat-a..Dinastije su Lakersi, Boston, Bullsi i sad im se pridruzuju Spursi..
Sto niko nevjeruje da Heat moze ovo izvuci?
ja mislim da mogu
ja mislim da mogu
ja vala ne vjerujem i to ne iz razloga sto mislim da su losi ili nesto slicno nego sto sam sinoc po prvi put na njima vidio da oni prestaju vjerovati u sebe a kad se to desi tad sve pada u vodu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zato što smo možda gledali tekme i realno Miamiu treba čudo i drastični preokret pristupu igri da bi napravili takvo što. Jednostavno nemaju rješenja na fantastičnu igru Spursa, i poraz u ovom finalu je neminovan.andro234 je napisao/la:Sto niko nevjeruje da Heat moze ovo izvuci?
ja mislim da mogu
LUHG!
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Ne možeš biti dinastija sa dva naslova u nizu" je najgluplja izjava koju sam pročitao na ovom dijelu foruma u dugo vremena.
Šta Birdovi Celticsi nisu bili dinastija?
Heat je dinastija u stvaranju, 4 godine su tek na okupu, to je svakako premalo vremena da se postane dinastija. Ali ako ostanu na okupu poslije ovog ljeta, a ostat će, imaju sve elemente da postanu dinastija.
Šta Birdovi Celticsi nisu bili dinastija?
Heat je dinastija u stvaranju, 4 godine su tek na okupu, to je svakako premalo vremena da se postane dinastija. Ali ako ostanu na okupu poslije ovog ljeta, a ostat će, imaju sve elemente da postanu dinastija.
prve 2 smo takoder gledali i vidjelo se da miami moze igrati sa spursimaR.J.W.G. je napisao/la:Zato što smo možda gledali tekme i realno Miamiu treba čudo i drastični preokret pristupu igri da bi napravili takvo što. Jednostavno nemaju rješenja na fantastičnu igru Spursa, i poraz u ovom finalu je neminovan.andro234 je napisao/la:Sto niko nevjeruje da Heat moze ovo izvuci?
ja mislim da mogu
ove 2 su bile teza katastrofa,pa prosli utakmicu nisu akciju slozili ali ako ijedan igrac u NBA moze ovo preokrenuti i dignuti momcad onda je to Lebron
nijedna ekipa nije izvukla posle gubitka 3-1, pa kako mislis da ce heat,cao zdravo voleli ili ne Spursi su osvojiliandro234 je napisao/la:Sto niko nevjeruje da Heat moze ovo izvuci?
ja mislim da mogu
Ne moze ovo Heat izvuci.
8 puta se desilo da je ekipa uzela seriju nakon 3-1, doduse ne u finalu koliko znam.
sve i da hoću da dam Miami-u neke šanse,jednostavno nemam osnova...u sve 4 tekme su razbijeni...sad očekivat neki "drastični" preokret...nema smisla
A.F.C. Bournemouth!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
radi sistema 2-3-2 , ali posto je sada 2-2-1-1-1 znaci ipak se desavalo u ovom drugom sistemu , ili 2000 u seriji LAL - POR "zamalo" desiloalemsa je napisao/la:8 puta se desilo da je ekipa uzela seriju nakon 3-1, doduse ne u finalu koliko znam.
Zadnji su Sunsi dobili Kobija nakon 3-1, prije toga Detroit T-Maca, nakon famozne TMacove izjave "its over". Prije toga Heat-Nyk, prije toga Hakeem, Barklija I KJ-a.
od 230 I nesto puta desilo se 8 puta, pa eto racunaj %
od 230 I nesto puta desilo se 8 puta, pa eto racunaj %
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 13 jun 2014, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
pricam o finalnim serijamaalemsa je napisao/la:8 puta se desilo da je ekipa uzela seriju nakon 3-1, doduse ne u finalu koliko znam.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma Heat ima šanse naravno, ali najminimalnije moguće. Do 5% rekao bih. Da igraju protiv bilo koga drugog bilo bi dugačije, ali ovi seru iskustvo.
Samo game 2 se može smatrati relevantnom kada spomeneš to "nosili su se sa Spursima". Ako si gledao, vidio si drastično opuštanje u odbrani, a razloge treba tražiti u lako dobijenoj prvoj tekmi. To je možda bilo i dobro za Spurse, jer su podigli odbranu na veći nivo i desilo se to što se desilo - apsolutno razvaljivanje u svim segmentima igre.andro234 je napisao/la: prve 2 smo takoder gledali i vidjelo se da miami moze igrati sa spursima
ove 2 su bile teza katastrofa,pa prosli utakmicu nisu akciju slozili ali ako ijedan igrac u NBA moze ovo preokrenuti i dignuti momcad onda je to Lebron
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.