fera je napisao/la:Gledam juce na hrtu emisiju poslije utakmice i raja glasala ko je najbolji igrac bio i prvi pletikosa, drugi modric treci rakitic... vrsaljka nigdje a momak po meni odigrao utakmicu zivota i to ne na svojoj prirodnoj poziciji. ako nastavi ovako mogao bi biti interesantan mnogim klubovima nakon prvenstva.
steta za susjede dobri su bili nadam se da ce pobijediti meksiko i kamerun
Vrsaljka sam vec u najavi utakmice oznacio kao bolji izbor od Pranjica za lijevi bek, iako igra na neprirodnoj poziciji. Znam da su brojni smatrali da je to razmisljanje suludo, ali cinjenica je da je Šime bolji na toj poziciji od Pranjica, Vide, a sto se mene OSOBNO tice i Strinica. Momak napreduje i dalje sve vise i ide u veci klub.
I dalje stojim iza toga.
mislim da onaj udarac neymara nije bio za crveni onako objektivno... drugo je sto ljudi subjektivno uvijek gledaju na sve. na hrtu nisu ni stavili situaciju kada je brazilu sviran sumnjiv offside cak su napadali beusana posebno onaj voditelj i za onu situaciju kad si mislili da je lopte izasla iz igre... koliko sam upratio manje se u hrvatskoj prica o krađama nego kod nas oni se drze penala najvise a kod nas je vec svaka odluka sudije izgleda bila na stetu hrvarske.
Subjektivni dojam je cudna stvar, ali po nekoj objektivnosti, namjerno dizanje lakta u protivnika za kojeg dokazano znas gdje se nalazi je nesportsko, pogibeljno i grubo ponasanje, znaci po pravilima nogometne igre to je crveni karton.
Realno, nitko ne bi mogao prigovoriti sucu da ga je pokazao, zar ne? Isto tako, da je situacija bila obrnuta, ne vjerujem nesto da bi po prikazanom tu vecer sudac oprostio Hrvatima takav start.
Nije svaka odluka suca bila na stetu Hrvatske, ali direktna
dva pogotka su greska suca, penal i cisti faul nad Rakiticem kod treceg gola. Pa, o cemu onda pricamo? Puno je jedan, kamoli dva gola...
A ako uzmemo i slucaj Neymar u obzir kao diskutabilan, e onda...