Safet Sušić - Pape

RockyMaivia
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RockyMaivia » 13 jun 2014, 09:50

MostaracVelezovac je napisao/la:U ovom momentu, bez obzira ko sta mislio o Papetu (ili bilo kome drugome u repci)- samo 100% podrska dolazi u obzir.
Sad je prekasno i totalno glupo kritikovati i igrace i strucni stab. Nista se vise nemoze promjeniti. Sad se samo moze pruziti podrska i gledati rezultat. A poslije SPa cemo vidjeti sta valja a sta ne.

Zato Papetu sretno i da Bog da mi dokazao da je on najbolje rjesenje na klupi Zmajeva. A do tad - naprijed Pape i naprijed Zmajevi.
+1
I ja sam bio protiv Papeta,ali o njemu nakon prvenstva.
StarMo nije skutorija...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 jun 2014, 15:39

bhsport je napisao/la:Pape, pogledaj jucerasnju tekmu jos jednom i izvuci pouke.
Diranja u 16 metara nema da nam se ne bi desilo kao susjedima.
Ako uspijemo da trcimo kao Hrvati imamo velike sanse da ostetimo Argentinu jer mi imamo Misketa i Dzeku, a sto je njima sinoc falilo.
Pape ce im naci bolnu tacku, treba ih napasti odmah.
Zivota mi sam znaod a ce sudija odraditi posao, ako se Hrvatska dobro suprostavi. Sa ovim na zalost moramo da zivimo, jer smo mali. Trcacemo mi bez sumnje, ako ne i vise od Hrvatske, moglo se vidjeti protiv Obale Slonovace i Meksika, da mozemo puno trcati i praviti presing na njihovu zadnju liniju. Totalno je Safet sa ekipom promjenio igru, jer ovako nikad nismo igrali, ni onda kad smo imali istu formaciju, recimo u Parizu. Imamo mlade igrace koji mogu dosta trcati, Besic, Hajrovic,Visca, naravno i Lula , njeg ne moram ni spominjati, Kolasinac, Mujdza.

Nekako sam misljenja da cemo igrati 1-1 sa Argentinom, sto bi nam otvorilo put za 1/8 finala.

Samo presing kao u pripremnim utakmicama, i naravno napad, mi drugacije ne znamo. U prednosti smo i sa standarnim situacijama, recimo par slobodnih udaraca u 16, oni su tu nemocni da zaustave Dzeku u skoku, to si vec naveo Misimovic-Dzeko, nesto kao protiv Grka.

Hrvatskoj je sinoc falilo takodje, ono sto je nama od Slovacke, defanzivni vezni, Modric se nije vidio, Rakitic samo poluvrijeme, Kovacic takodje nevidljiv. 3 ista profila.

Ako Bog da da izvucemo remi, i mi smo na konju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jun 2014, 15:52

@emire, cim smo se mi slozili znaci da sigurno ne gubimo. :cool:
Znaci isto smo vidjeli sinocnju tekmu. Dzeko i Misimovic su nasa prevaga ali pod uslovom da krila budu na visini zadatka. Ako ih krila ostete u prvih 15 minuta, par ubacaja i suteva, Argentina nece smjeti jurisati u napad.

Nadam se da je i Pape uvidio to i da ce nas ispostovati, i jos je vazno da Rusilac igra na beku jer tu pokriva veci dio terena, onako na stoperu je zarobljen a steta je njega trositi na stopera. Lik je zvijer. Zabaleta moze plakati pored njega.

Miske se moze zagraditi primiti loptu i traziti Edina, a to komsije sinoc nisu imali niti imaju takvog igraca od Bobana, nazalost.

Sad i ja svojim na poslu govorim, da igramo 1-1 i da ce Messi pogoditi iz penala u 90-toj za izjednacenje. :cool:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2014, 16:09

MostaracVelezovac je napisao/la:U ovom momentu, bez obzira ko sta mislio o Papetu (ili bilo kome drugome u repci)- samo 100% podrska dolazi u obzir.
Sad je prekasno i totalno glupo kritikovati i igrace i strucni stab. Nista se vise nemoze promjeniti. Sad se samo moze pruziti podrska i gledati rezultat. A poslije SPa cemo vidjeti sta valja a sta ne.

Zato Papetu sretno i da Bog da mi dokazao da je on najbolje rjesenje na klupi Zmajeva. A do tad - naprijed Pape i naprijed Zmajevi.
+1

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 jun 2014, 16:17

Ajax je napisao/la:

+1
+10
sad samo pružiti podršku Papetu, poslije SP-a razgovarati
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 13 jun 2014, 16:27

bhsport je napisao/la:@emire, cim smo se mi slozili znaci da sigurno ne gubimo. :cool:
Znaci isto smo vidjeli sinocnju tekmu. Dzeko i Misimovic su nasa prevaga ali pod uslovom da krila budu na visini zadatka. Ako ih krila ostete u prvih 15 minuta, par ubacaja i suteva, Argentina nece smjeti jurisati u napad.

Nadam se da je i Pape uvidio to i da ce nas ispostovati, i jos je vazno da Rusilac igra na beku jer tu pokriva veci dio terena, onako na stoperu je zarobljen a steta je njega trositi na stopera. Lik je zvijer. Zabaleta moze plakati pored njega.

Miske se moze zagraditi primiti loptu i traziti Edina, a to komsije sinoc nisu imali niti imaju takvog igraca od Bobana, nazalost.

Sad i ja svojim na poslu govorim, da igramo 1-1 i da ce Messi pogoditi iz penala u 90-toj za izjednacenje. :cool:
Zagradit na kratko i potom izgubit loptu. Tako je bilo protiv daleko slabijih repki.

Kad bi druge reprezentacije racunale na jednog igraca samo zbog iscekivanja jednog poteza, onda bi Italija startala s Tottijem, a Brazil Ronaldinhom. Ovako, jasno je da nemaju mjesta ni za siri spisak, jer je nedostatak trke glavna stvar koja ih eliminise.

Mi moramo trpit Misketa i nadat se cudu da ce istrcat bar 9-10 km, da nece usporavat napade, prodavat lopte...jer selektor nema muda. Nepozivanje Zuke i Prcica (koji bio bio prva izmjena i za Pjanu i Misketa, Medo je grohno i nespreman, ostali su spasavaj se ko moze) bi nas moglo stajat prolaza ili uspjeha u osmini f.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 13 jun 2014, 16:53

floyd je napisao/la:
bhsport je napisao/la:@emire, cim smo se mi slozili znaci da sigurno ne gubimo. :cool:

Zagradit na kratko i potom izgubit loptu. Tako je bilo protiv daleko slabijih repki.

Kad bi druge reprezentacije racunale na jednog igraca samo zbog iscekivanja jednog poteza, onda bi Italija startala s Tottijem, a Brazil Ronaldinhom. Ovako, jasno je da nemaju mjesta ni za siri spisak, jer je nedostatak trke glavna stvar koja ih eliminise.

Mi moramo trpit Misketa i nadat se cudu da ce istrcat bar 9-10 km, da nece usporavat napade, prodavat lopte...jer selektor nema muda. Nepozivanje Zuke i Prcica (koji bio bio prva izmjena i za Pjanu i Misketa, Medo je grohno i nespreman, ostali su spasavaj se ko moze) bi nas moglo stajat prolaza ili uspjeha u osmini f.
Haj molim te malo pojasni kako bi nam jedan Prcic, koji ne odskace ni u mladoj rep. donio neke nove dimenzije na svjetskom? Za razliku od njega Besic i Cimirot dosta bolje kotiraju i mislim da je dovoljno jedan iz mlade jer je veliki preasure igrati svjetsko.
Sa Zukom bi dobili jos jednog misketa na beku ili na stoperu, nista drugo, jednostavno spor.
Za Misketa se slazem, jedino ako je dotjerao fiziku do te mjere kao nekad protiv Spanije, ali mi nikako nije jasno kako ce on igrati sa onakvim brzim Argetnincima...jednostavno dvojica ce uvjek biti pored njega..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2014, 16:57

kako prcic nije odskako kvalitetom u mladoj repci ? ne znam sta si gledao. i kako to da cimirot bolje kotira od sanjina ? pa jedan je igrao u ligi petice, a drugi u nasoj kukuruz ligi :roll:
nemam nista protiv cimirota i mislim da ce napraviti solidnu karijeru, ali ni priblizno dobru kao sanjin.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 jun 2014, 16:57

Vidim dodijelili su nam nekog lijevog sudiju..ne svidja mi se to nikako.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 13 jun 2014, 17:07

jasmin10 je napisao/la:kako prcic nije odskako kvalitetom u mladoj repci ? ne znam sta si gledao. i kako to da cimirot bolje kotira od sanjina ? pa jedan je igrao u ligi petice, a drugi u nasoj kukuruz ligi :roll:
nemam nista protiv cimirota i mislim da ce napraviti solidnu karijeru, ali ni priblizno dobru kao sanjin.
ako si pratio mladu rep. u zadnjih godinu dvije skonto bi da Prcic nije pokazivao toliko raskosan talenat kao sto se ovdje pokazuje, ne kao Besic koji eto igra u jednom Ferencvarosu kojem taj francuski drugoligas sigurno nebi nista mogao.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jun 2014, 17:08

haryxs je napisao/la:
floyd je napisao/la:quote="bhsport
Nepozivanje Zuke i Prcica (koji bio bio prva izmjena i za Pjanu i Misketa, Medo je grohno i nespreman, ostali su spasavaj se ko moze) bi nas moglo stajat prolaza ili uspjeha u osmini f.
Haj molim te malo pojasni kako bi nam jedan Prcic, koji ne odskace ni u mladoj rep. donio neke nove dimenzije na svjetskom?
Prcic nije igrao za mladu rep. ove godine ,a ovu proljetnu sezonu je odigrao fantasticno za Sochaux par puta u timu kola predstava protiv PSG-a :tokralju: vidjet cemo koli ko ce nas kostati ta bahatost selektora na SP jer osim Visce ne vidim da neko moze unijeti preokret sa klupe

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 jun 2014, 17:11

kada je Niko KOvac mogao pozvati Mocinica iz Rijeke i Brozovica iz Dinama kao mlade nade ne vidim zasto Prcic je izuzetak ali eto mora se ispostovat familija i agencija

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2014, 17:13

Jer nam sudi najveci levat od svih sudija. Trebali bi odigrati jako defanzivno.
slika

Vecina sudija bi siljila za Messija, Aguera i kompaniju. A ovaj ce skoro 100%. Jedino bunkercina i cuvat se povreda i crvenih kartona. Da primimo cim manje golova ( gol razlika ). Moguce da ne primimo gol u prvom poluvremenu. A onda se polako otvarat. Sve drugo je suludo. Ne umirat u ljepoti, to nije bitno. Niko to ne pamti. Pamti se rezultat, prolazak u drugi krug. A nas ko da vidim mi cemo krenuti napdacki na njih jer mi kao neznamo drugacije igrati po nekima. Sve se zna kad se mora prijatelji. :( :( :roll: :roll:

slika
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2014, 21:15, ukupno mijenjano 4 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jun 2014, 17:14

Ajax je napisao/la:Samo ova taktika dolazi u obzir.
slika
Ovom taktikom nam ne gine 0:3, zbog 12 igraca na terenu. :urnebes:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2014, 17:19

Goalgetter je napisao/la:
Ovom taktikom nam ne gine 0:3, zbog 12 igraca na terenu. :urnebes:
Dobro sad Dzeko umjesto Misketa.( 5-4-1 ) Nisam ni razmisljao jer me je sjebao sudija skroz. Ja srece i ****.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 13 jun 2014, 17:27

zgembo89 je napisao/la:
haryxs je napisao/la:
floyd je napisao/la:quote="bhsport
Nepozivanje Zuke i Prcica (koji bio bio prva izmjena i za Pjanu i Misketa, Medo je grohno i nespreman, ostali su spasavaj se ko moze) bi nas moglo stajat prolaza ili uspjeha u osmini f.
Haj molim te malo pojasni kako bi nam jedan Prcic, koji ne odskace ni u mladoj rep. donio neke nove dimenzije na svjetskom?
Prcic nije igrao za mladu rep. ove godine ,a ovu proljetnu sezonu je odigrao fantasticno za Sochaux par puta u timu kola predstava protiv PSG-a :tokralju: vidjet cemo koli ko ce nas kostati ta bahatost selektora na SP jer osim Visce ne vidim da neko moze unijeti preokret sa klupe
svaka cast za ovaj zadnji dio prvenstva ali garantujem da ni Visca nebi dobio onakvu priliku da je petljao sa mladom rep. ili davao neke ultimatume. ista stvar je bila i sa Besicem.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 13 jun 2014, 17:44

Cuj cimirot ispred Prcica :urnebes: momka koji dominira protiv PSG-a...

Na stranu sto ja spominjem polivalentnog veznog, pravu zamjenu za Pjanu ili Saliha ako je u sredini, ne zadnjeg veznog.
Da grahovac igra u sarajevu i njega bi zazivali.

Vozdra. :opaopa:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 jun 2014, 17:48

Cudi me pa ne zazivaju Skoru prije Dzeke

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 jun 2014, 17:49

Ajax jaro, ako se povuces, onda ti Argentinci igraju pred 16tercom, tako ce ti svirati najprije faul i penal, stim da je i faul oko 16terca koban. 90 minuta oko naseg sesnaesterca bi znacio poraz prije utakmice.

Ovakve utakmice dobijas spremom, tvrdom sredinom i jako dobro postavljenim igracima i sa odredjenom dozom srece. Ako dodju do 16terca, tada si izgubio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jun 2014, 18:16

DonCorleone je napisao/la:Ajax jaro, ako se povuces, onda ti Argentinci igraju pred 16tercom, tako ce ti svirati najprije faul i penal, stim da je i faul oko 16terca koban. 90 minuta oko naseg sesnaesterca bi znacio poraz prije utakmice.

Ovakve utakmice dobijas spremom, tvrdom sredinom i jako dobro postavljenim igracima i sa odredjenom dozom srece. Ako dodju do 16terca, tada si izgubio.
Znam ja to dobro jaro. Ali ako budemo igrali 5 - 4 - 1. Jos uvjek bi napadali Hajrovic, Lulic, povremeno Pjanic i Dzeko. To je vise nego dovoljno. A uvjek bi imali pet igraca u odbrani ( gustu odbranu ) + Besic. Znaci nebi igrali klasicni bunker kao Grcka. Igrali bi kombinovani bunker sa kontrama. Jer Grcka nema toliko kvalitetne ofanzivne igrace kao sto su Dzeko, Lulic, Hajrovic i Pjanic. I nemogu toliko zadrzat loptu u nogama kao sto mogu nasi igraci. Ako krenemo o totalno nadigravanje mislim da cemo primiti vise golova. I vjerovatno zaraditi vise kartona, povreda.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.