bhsport je napisao/la:Pape, pogledaj jucerasnju tekmu jos jednom i izvuci pouke.
Diranja u 16 metara nema da nam se ne bi desilo kao susjedima.
Ako uspijemo da trcimo kao Hrvati imamo velike sanse da ostetimo Argentinu jer mi imamo Misketa i Dzeku, a sto je njima sinoc falilo.
Pape ce im naci bolnu tacku, treba ih napasti odmah.
Zivota mi sam znaod a ce sudija odraditi posao, ako se Hrvatska dobro suprostavi. Sa ovim na zalost moramo da zivimo, jer smo mali. Trcacemo mi bez sumnje, ako ne i vise od Hrvatske, moglo se vidjeti protiv Obale Slonovace i Meksika, da mozemo puno trcati i praviti presing na njihovu zadnju liniju. Totalno je Safet sa ekipom promjenio igru, jer ovako nikad nismo igrali, ni onda kad smo imali istu formaciju, recimo u Parizu. Imamo mlade igrace koji mogu dosta trcati, Besic, Hajrovic,Visca, naravno i Lula , njeg ne moram ni spominjati, Kolasinac, Mujdza.
Nekako sam misljenja da cemo igrati 1-1 sa Argentinom, sto bi nam otvorilo put za 1/8 finala.
Samo presing kao u pripremnim utakmicama, i naravno napad, mi drugacije ne znamo. U prednosti smo i sa standarnim situacijama, recimo par slobodnih udaraca u 16, oni su tu nemocni da zaustave Dzeku u skoku, to si vec naveo Misimovic-Dzeko, nesto kao protiv Grka.
Hrvatskoj je sinoc falilo takodje, ono sto je nama od Slovacke, defanzivni vezni, Modric se nije vidio, Rakitic samo poluvrijeme, Kovacic takodje nevidljiv. 3 ista profila.
Ako Bog da da izvucemo remi, i mi smo na konju.