Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
pa vidis da sam napisao da je los, problem je u tome sto je love jos gori od njega u odbrani
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Cini ti se 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
love jest los u odbrani , al je bolji od boozera , uostalom i da je losiji , uzet cu 4-5 skokova vise i 10 poena vise po tekmi za isti ugovor u svako doba dana .
Iko??? Evan i 11. za Jimmy-a i 19.?? Bil to zainteresovalo ove vase??JHam je napisao/la:Bi li se moglo sta izmajmunisat s 11. Pikom i Butlerom?? Evana ubaciti jos mozda i S&T Brooksa ili da vam vratimo Nate-a??
Ako se ja pitam ne, nama ne trebaju pikovi ovo ljeto a Jimmya mozemo bolje iskoristit ako zelimo nekog od Mela ili Lovea. Ja bi volio da Butler ostane kod nas kao i Gibson, ja bi ovoj ekipi samo Mela dodao, uz amnestiju Boozera naravno, Mirotic i resing Augustin.JHam je napisao/la:Iko??? Evan i 11. za Jimmy-a i 19.?? Bil to zainteresovalo ove vase??JHam je napisao/la:Bi li se moglo sta izmajmunisat s 11. Pikom i Butlerom?? Evana ubaciti jos mozda i S&T Brooksa ili da vam vratimo Nate-a??
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne trebaju vam pikovi, ali na 2 zelite ili Harrisa ili Stauskasa, vec ste usli u pregovore s Denverom oko pikova, 16. i 19. za 11., zato me zanima da li bi moglo doci do tog tradea Butlera i Evana i vaseg losijeg pika...onda bi vi mogli poslati recimo Minnesoti 11. i 16. jer mozda bi oni umjesto Jimmya htjeli isto tako nekog s ovog drafta, recimo Stauskasa...BIHfan je napisao/la:Ako se ja pitam ne, nama ne trebaju pikovi ovo ljeto a Jimmya mozemo bolje iskoristit ako zelimo nekog od Mela ili Lovea. Ja bi volio da Butler ostane kod nas kao i Gibson, ja bi ovoj ekipi samo Mela dodao, uz amnestiju Boozera naravno, Mirotic i resing Augustin.JHam je napisao/la:Iko??? Evan i 11. za Jimmy-a i 19.?? Bil to zainteresovalo ove vase??JHam je napisao/la:Bi li se moglo sta izmajmunisat s 11. Pikom i Butlerom?? Evana ubaciti jos mozda i S&T Brooksa ili da vam vratimo Nate-a??
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Izlaze izvjestaji da je se Carmelo odlucio za opt out iz trenutnog ugovora.
Sent from Bat Cave
Sent from Bat Cave
Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa sve onda zavisi od Minesote.JHam je napisao/la:Ne trebaju vam pikovi, ali na 2 zelite ili Harrisa ili Stauskasa, vec ste usli u pregovore s Denverom oko pikova, 16. i 19. za 11., zato me zanima da li bi moglo doci do tog tradea Butlera i Evana i vaseg losijeg pika...onda bi vi mogli poslati recimo Minnesoti 11. i 16. jer mozda bi oni umjesto Jimmya htjeli isto tako nekog s ovog drafta, recimo Stauskasa...BIHfan je napisao/la:Ako se ja pitam ne, nama ne trebaju pikovi ovo ljeto a Jimmya mozemo bolje iskoristit ako zelimo nekog od Mela ili Lovea. Ja bi volio da Butler ostane kod nas kao i Gibson, ja bi ovoj ekipi samo Mela dodao, uz amnestiju Boozera naravno, Mirotic i resing Augustin.JHam je napisao/la: Iko??? Evan i 11. za Jimmy-a i 19.?? Bil to zainteresovalo ove vase??
Sent from Bat Cave
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi ce sigurno jedan pick trade jer nemaju prostora da dovedu i placaju ga..uzet ce igraca koji cw biti u evropi 2 3 godine i to je to..to je jdini razlog
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
znaci Melo izgleda da ide i da ceka da Bullsi ili Rocketsi oslobode se salary capa kako bi ga potpisali..sad je na nama i u Chicagu mu mozemo namiriti preko marketinga taj salary koji gubi dolaskom kod nas ipak smo mi takav grad stvoren za takve igrace ..Jordan je primjer toga , jer igrjauci u Chicagu danas je i vlasnik NBA ekipe sto od salari a sto i od marketinga
moja zelja je ovako Rose,Butler,Melo,Taj,Noah petorka i mislim da bi bila fenomenalna ..kazu Melo bi bio rak rana jer trosi puno lopti i td..ja se ne slazem sa tim..pa ljudi bolje da nam on trosi lopte nego da se ispucava Butler,Boozer i slicni svakako ne mogu pogodit bunar, tako da nama to isto nekako dodje, samo sto Melo pravi veliku prevagu vuce igrace za sobom , a uz to i sacuvat ce koljena Rosa svakako .
Ako sta izmajmunisemo i pravimo akkav trade sa Minesotom za Lova damo Taja, Mirotica i pickove bilo bi jos bolje
pa toj petorci umjesto Taja ubacis Lova
..ali kazem ne mora to da se desi nije toliki imperativ ..i ako bude takva ekipa vjerujte da United Centar ce se morat graditi za dodatnih 10.000 dusa 
moja zelja je ovako Rose,Butler,Melo,Taj,Noah petorka i mislim da bi bila fenomenalna ..kazu Melo bi bio rak rana jer trosi puno lopti i td..ja se ne slazem sa tim..pa ljudi bolje da nam on trosi lopte nego da se ispucava Butler,Boozer i slicni svakako ne mogu pogodit bunar, tako da nama to isto nekako dodje, samo sto Melo pravi veliku prevagu vuce igrace za sobom , a uz to i sacuvat ce koljena Rosa svakako .
Ako sta izmajmunisemo i pravimo akkav trade sa Minesotom za Lova damo Taja, Mirotica i pickove bilo bi jos bolje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Izgleda Mirotic bio na tekmi White soxa sa Reinsdorfom, mislim da je to znak da ozbiljno racunaju na njega slijedece sezone i da ga nece trade-ovat 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Opet sve zavisi od Mirotica. On mora se prvo odluciti i opt out iz ugovora koji ima sa Real-om. Ako njega dovedemo, odmah sebi umanjujes sanse za dovodjenjem Melo-a, jer ce ovaj prvi jesti cap, namjenjen za ovog drugog.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Izgleda Mirotic bio na tekmi White soxa sa Reinsdorfom, mislim da je to znak da ozbiljno racunaju na njega slijedece sezone i da ga nece trade-ovat
Rose se potpuno oporavio, spreman za USA camp. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ruža, Jo i Taj moraju ostati.
Ostali mogu ići.
New York receives: Carlos Boozer (one year/$16.8 million), Jimmy Butler (one year/$2 million), 2015 and 2017 first-round picks.
Chicago receives: Carmelo Anthony (on a newly signed max four-year deal), J.R. Smith (two years*/$12.3 million) and Raymond Felton (two years*/$7.74 million)
Ostali mogu ići.
New York receives: Carlos Boozer (one year/$16.8 million), Jimmy Butler (one year/$2 million), 2015 and 2017 first-round picks.
Chicago receives: Carmelo Anthony (on a newly signed max four-year deal), J.R. Smith (two years*/$12.3 million) and Raymond Felton (two years*/$7.74 million)
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
jr smith i felton sto dalje od bullsa , thibs bi dao otkaz ako bi ova 2 dosla , pogotovo debeli felton
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ma jeste, ali je bitno ne izgubiti neke od glavnih igrača, pogotovo mislim tu na Gibsona sada kada je enormno napredovao u svakom segmentu. A doveli bi ono što nam već odavno fali u playoffu, 2nd scoring u vidu Anthonya.
Lako ćemo se poslije riješiti ta dva orangutana.
Ako bi gonjali Love-a, morali bi mnogo asseta dati, a dobili bi strašnog ofanzivnog igrača ali i defanzivno limitiranog i nedokazanog u playoffu.
Lako ćemo se poslije riješiti ta dva orangutana.
Ako bi gonjali Love-a, morali bi mnogo asseta dati, a dobili bi strašnog ofanzivnog igrača ali i defanzivno limitiranog i nedokazanog u playoffu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Treva ova dva prva picka trade za jedan koji je medju prvih 8 ili 10 zako uzeti sto boljrg sutera..ne zrebaju nam dva igraca na draftu..tako znaci naci napokon sutera da ce valjat za buducnosz.mi onda dovest Mela i idemo uz Mirotica beton
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na kraju nečemo dovesti nijednog superstara. Znam ja nas, jbo ti nas. 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha. Jos ostane i Boozer.Rodman je napisao/la:Na kraju nečemo dovesti nijednog superstara. Znam ja nas, jbo ti nas.
Sent from Bat Cave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.