Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Danas tekma za izbjegavanje Brazila u 1/8 finala. Nizozemci su mi poprilična nepoznanica sa ovom obranom iz domaće lige i novom postavkom.
Očekivani sastavi:
N: Klisen - Janmat, Vlar, De Vrij, Martins Indi, Blind - Snajder, De Jong, Klasi - Roben, Van Persi
Š: Kasiljas - Azpilikueta, Serhijo Ramos, Havi Martinez, Alba - Čabi Alonso, Buskec, Čavi - Inijesta, Dijego Kosta, Dejvid Silva.
Očekivani sastavi:
N: Klisen - Janmat, Vlar, De Vrij, Martins Indi, Blind - Snajder, De Jong, Klasi - Roben, Van Persi
Š: Kasiljas - Azpilikueta, Serhijo Ramos, Havi Martinez, Alba - Čabi Alonso, Buskec, Čavi - Inijesta, Dijego Kosta, Dejvid Silva.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
-
- Kontakt:
ja sam ovdje odigrao da ce spanija i cile dobit......
Nadam se da će Holandija i Španija proći grupu i ići dalje. Za Španiju se zna, imaju dva jaka sastava i oba mogu igrati na SP. Što se tiče Holandije, mislim da ne mogu napraviti dva loša rezultat zaredom na ovako velikim takmičenjima.
Čile je jak, ali u fazi napada i u sredini. Odbrana im je slabiji dio tima baš kao i u Holandije. Australij će mislim biti najgori učesnik SP.
Čile je jak, ali u fazi napada i u sredini. Odbrana im je slabiji dio tima baš kao i u Holandije. Australij će mislim biti najgori učesnik SP.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ne znam zasto svi vide Cile kao tajnog favorita. Ne mislim na forum, nego opcenito u svjetskim medijama. Ako su oni favoriti neki, onda smo i mi sigurno. U odbrani nemaju nekog poznatijeg igraca, svi igraju negdje u Juznoj Americi ili Evropskim 2. ligama. Jedino sto imaju dvije zvijezde u ekipi, Sancheza iz Barcelone i Vidala iz Juventusa. Ali kao da ce im to nesto pomoci s losom odbranom ili ostalim "prosjecnim" (dobri su mozda oni, ali daleko od toga da mogu Cile dovesti do finala) igracima. Za neko malo iznanadjene su eto dobri, ali "tajni favoriti" sigurno nisu.
Očekujem puno večeras od Čileanaca,nadam se da neće razočarat.Uz to nadamo se i da Nizozemci mogu pokazat zube Španjolcima.
Vidjeti ćemo večeras kakav je Čile. Imaju imperativ pobjede, a izgleda da neće imati Vidala. Australci će sigurno biti nabrijani i večeras očekujem da pruže dostojan otpor.
Mogući sastavi:
Č: Bravo - Mena, Medel, Jara - Arangiz, Karmona, Diaz, Isla - Beusežur, Varhas, Sančez
A: Rajan - Franik, Spianovik, Vilkinson, Dejvidsn - Brešano, Jedinak, Miligan - Heloran, Kejhil, Or

Mogući sastavi:
Č: Bravo - Mena, Medel, Jara - Arangiz, Karmona, Diaz, Isla - Beusežur, Varhas, Sančez
A: Rajan - Franik, Spianovik, Vilkinson, Dejvidsn - Brešano, Jedinak, Miligan - Heloran, Kejhil, Or

Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Sigurno da je veliki hendikep neigranje Vidala.Njihov je najvazniji igrač.
Mislim da bi Valdivia trebao od početka igrati u špici...
Mislim da bi Valdivia trebao od početka igrati u špici...
Sta mislite hoce li ove duse drage iz hercegovine tj. Mostara da pruze podrsku BiH kao sto smo mi sinoc iz glavnog grada ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BurningLegion
- Kontakt:
Koje, ove sto su navijali za svoju nacionalnu selekciju, kao i stoput dosada od njenog osnutka, ili ovi sto su okitili staru jezgru grada sa zastavama BiH i Brazila?
Ne znam sta ce ti uopce takvo pitanje i takve gluposti na ovoj temi...
Ne znam sta ce ti uopce takvo pitanje i takve gluposti na ovoj temi...
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 13 jun 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ops na pogresnoj sam temi ovo napisao. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ti si općenito na pogrešnom forumu.Elegant je napisao/la:Ops na pogresnoj sam temi ovo napisao.
OT: Je li provjereno to za Vidala? I ko je taj Rajan na golu Australije? Imaju onog malca iz BVB-a, super golman.
NAPRIJED NARODE!
Ne znam je li sigurno da ne igra večeras,ali znam da je daleko od 100 posto zbog operacije nedavno.Čile mi je jedna od dražih reprezentacija ovdje pa se nadam da ovaj može biti pravi,ali jako teško...što im vjerojatno dosta umanjuje šanse u turniru.
ovo večeras Španija rutinski
i ne samo večeras, nego i uopšte na Prvenstvu
i ne samo večeras, nego i uopšte na Prvenstvu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Povrijeđen je Langerak.Zeman je napisao/la:Ti si općenito na pogrešnom forumu.Elegant je napisao/la:Ops na pogresnoj sam temi ovo napisao.
OT: Je li provjereno to za Vidala? I ko je taj Rajan na golu Australije? Imaju onog malca iz BVB-a, super golman.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spanci iako su favoriti cijele grupe a i prvenstva nece lako izaci na kraj sa dosta zilavom i novom Holandijom.
Van Gaal je izbacio mnogo novih, mladih igraca koji su zeljni dokazivanja a vecerasnja utakmica im je ta idealna prilika.
Moj tip je da ce biti golova sa obje strane.
U drugoj utakmici, Cile to uzima rutinski.
Australci su autsajderi i vjerujem da Cileanci i bez Vidala idu po prvu tricu.
Van Gaal je izbacio mnogo novih, mladih igraca koji su zeljni dokazivanja a vecerasnja utakmica im je ta idealna prilika.
Moj tip je da ce biti golova sa obje strane.
U drugoj utakmici, Cile to uzima rutinski.
Australci su autsajderi i vjerujem da Cileanci i bez Vidala idu po prvu tricu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnje duele:
-na Areni Fonte Nova u Salvadoru

igraju Furija i Oranje

-na Areni Pantanal u Cuiabái

igraju Socceroosi i La Roja

-na Areni Fonte Nova u Salvadoru

igraju Furija i Oranje

-na Areni Pantanal u Cuiabái

igraju Socceroosi i La Roja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Spanija rutinski uzima zelenu Holandiju, nadam se, mada, sreca za lale da igraju prvu sa Spanijom, jos to nije sve podmazano, primjer je kiks Spanije prije 4 g protiv Svicarske. Moje simpatije su uz Cile iz ove grupe, ali bit ce tesko, ne mislim i nemoguce preko Holandije.
Po posljednjim informacijama ce Vidal igrati. Jako opasno, operisao je koljeno i konstantno su kruzile vijesti da to koljeno ne reaguje dobro. Uglavnom, vec je bilo otrovnih strelica izmedju Juventusa i čileanske federacije.
Ako ne mogu ovaj mec dobiti bez njega, onda nemaju sta traziti na Mundialu.
Po posljednjim informacijama ce Vidal igrati. Jako opasno, operisao je koljeno i konstantno su kruzile vijesti da to koljeno ne reaguje dobro. Uglavnom, vec je bilo otrovnih strelica izmedju Juventusa i čileanske federacije.
Ako ne mogu ovaj mec dobiti bez njega, onda nemaju sta traziti na Mundialu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ocekujem trpanje spanskih amatera i 4:0 za Nizozemsku 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Veceras sam nekako vise za Holandiju, iako i sa druge strane imaju dva zanimljiva igraca. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.