15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Pa levat 13 godina na listi i nikad nije sudio na SP sta ce levat nego sad dobio priliku uz obecanje da ce raditi kako oni na vrhu narede
jeb.at ce nas on na svakom koraku samo se nadam da ce igraci izdrzati sve i uspjeti ostvariti pozitivan rezultat...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
**** ĆEMO IM MAJKU MAJČINU
Yebem ti staklene noge Sejo. Daj mu injekciju i neka igra. Bicakcic ili Vranjes i mogu proc protiv Nigerije i Irana, ali protiv Messia i Aguera ne. Rusilac nam treba u sredini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
- sigurnoable
- Kontakt:
Od svega ovoga ja jedva cekam da nasi igraci stanu u red na travnjak Marakane, stave ruku na srce i svi zajedno poslusamo himnu. Kad himna pocne mislim da ce mi srce eksplodirati. 
Vidim ovdje su neki vec skinuli gace gaucosima, i vec upisali poraz, pa shvatite da nisu bitna jaka imena na papiru, vec timska igra, fudbal je danas takav da svako svakoga moze iznenaditi, Spanija prosle godine kiksala u prvom kolu, pa na kraju postala prvak svijeta, previse palamudite, i trebaju nas pobijediti ako cemo ovako razmisljati. Uostalom ne trebamo gledati argentince, nego iskljucivo samo sebe i igrati svoju igru, strpljivo graditi napade, niposto srljati grlom u jagode, ako nasi u utakmicu udju s previse respekta ko sinoc hrvati, nemamo mi tu sta traziti. Nisu gaucosi sa druge planete, znamo i mi itekako igrati fudbala, i sigurna sam da mozemo do pozitivnog rezultata, ako cemo ovako unaprijed upisivati poraze, onda nemamo sta traziti na svjetskoj smotri. Sta god se desi, trebamo biti ponosni na momke. 
Ma zadovoljit cemo se i ako im majke popuse qurac Bosanski, znaci nerijeseno.BelminM23 je napisao/la:**** ĆEMO IM MAJKU MAJČINU
Zato neka braca Nigerijci i Iranci pripremaju nene.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Zaplakacu i to znas kako.sigurnoable je napisao/la:Od svega ovoga ja jedva cekam da nasi igraci stanu u red na travnjak Marakane, stave ruku na srce i svi zajedno poslusamo himnu. Kad himna pocne mislim da ce mi srce eksplodirati.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece se moci opisati taj osjecaj ponosa!Nerminovic je napisao/la:Zaplakacu i to znas kako.sigurnoable je napisao/la:Od svega ovoga ja jedva cekam da nasi igraci stanu u red na travnjak Marakane, stave ruku na srce i svi zajedno poslusamo himnu. Kad himna pocne mislim da ce mi srce eksplodirati.
gledaj Bešića, čovjek bi reko' zaluto frajer iz osnovne škole na travnjak
edit:
evo i mene zvanično fata euforija, sad mi nešto naumpade sva ta atmosfera ludilo , kad zapjevamo tekst himne kog nam brane da imamo. Trnci

edit:
evo i mene zvanično fata euforija, sad mi nešto naumpade sva ta atmosfera ludilo , kad zapjevamo tekst himne kog nam brane da imamo. Trnci
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nemoj da ti posaljem sliku sa tetovazama, momak je pravi frajer.nedim93 je napisao/la:gledaj Bešića, čovjek bi reko' zaluto frajer iz osnovne škole na travnjak
BackSpace United
BackSpace United
- NoName
- Kontakt:
Volim ja optimizam ali.... Ja samo kažem da će biti nevjerojatno teško, naravno ne nemoguće. Ali ne bi bilo dobro da zaradimo neke povrede ili kartone pa da u utakmice koje su nam glavne i gdje moramo tražiti našu šansu uđemo oslabljeni. Nigerija je glavna utakmica.
Nadam se da će ih braća Iranci masakirati i da će povrijediti njihova 2-3 glavna igrača.
Nadam se da će ih braća Iranci masakirati i da će povrijediti njihova 2-3 glavna igrača.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Evo čitam na argentinskim portalima da će umjesto Higuaina na teren Lavezzi, tako da bi opet mogli ići sa 4-3-3.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Danas na treningu Argentinci igrali 5-3-2.
Romero;
Zabaleta - Campagnaro - Garay - Fernández - Rojo;
Maxi - Mascherano - Di María;
Messi - Aguero
Jesu li igrali 5-3-2 onaj put u Saint Louisu?
Romero;
Zabaleta - Campagnaro - Garay - Fernández - Rojo;
Maxi - Mascherano - Di María;
Messi - Aguero
Jesu li igrali 5-3-2 onaj put u Saint Louisu?
BackSpace United
BackSpace United
On bi mogao silovat rovitog Mujdzu.Virtu4l je napisao/la:Evo čitam na argentinskim portalima da će umjesto Higuaina na teren Lavezzi, tako da bi opet mogli ići sa 4-3-3.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nadam se da će tako i biti.Virtu4l je napisao/la:Evo čitam na argentinskim portalima da će umjesto Higuaina na teren Lavezzi, tako da bi opet mogli ići sa 4-3-3.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Mnogo miksa ovaj Sabella, opasan lik.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma ima tu i hajrović. Krila će mnogo raditi za naše bekove tako da ne vjerujem da će nam mujdža i kolašinac ostajat na vjetormetini kao nekad u prošlosti što se dešavalo.Cartman je napisao/la:On bi mogao silovat rovitog Mujdzu.Virtu4l je napisao/la:Evo čitam na argentinskim portalima da će umjesto Higuaina na teren Lavezzi, tako da bi opet mogli ići sa 4-3-3.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
samo treba uci hrabro u utakmicu pa i oni su od krvi i mesa kao i mi nisu roboti ko im j.ebe mater
Da hoće Iran i Nigerija iks odigrati, ali opet moramo se mi boriti za prolaz, a ne da prođemo tako što će neko da kiksa i mi prođemo ne očekivano. 7 bodova minimalno u 3 utakmice...Cartman je napisao/la:Ma zadovoljit cemo se i ako im majke popuse qurac Bosanski, znaci nerijeseno.BelminM23 je napisao/la:**** ĆEMO IM MAJKU MAJČINU
Zato neka braca Nigerijci i Iranci pripremaju nene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.