Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
-
- Kontakt:
Re: Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Zašto obe ekipe nose svoju drugu garnituru dresova ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Manolo?Nerminovic je napisao/la:Gdje' onaj iz Spanije sto ima bubanj, znam da je bila koja prica kad je bio kod nas neko mu ukro.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
zato što im boje bodu očiAmar Dzeko je napisao/la:Zašto obe ekipe nose svoju drugu garnituru dresova ?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Moze biti ali nisam siguran kako se zove samo znam da je bila koja prica da mu neko ukro kad je bio kod nas.NoName je napisao/la:Manolo?Nerminovic je napisao/la:Gdje' onaj iz Spanije sto ima bubanj, znam da je bila koja prica kad je bio kod nas neko mu ukro.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
http://en.wikipedia.org/wiki/Manolo_el_del_bombo" onclick="window.open(this.href);return false;NoName je napisao/la:Manolo?Nerminovic je napisao/la:Gdje' onaj iz Spanije sto ima bubanj, znam da je bila koja prica kad je bio kod nas neko mu ukro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Da to je taj, ali piseli sta da mu neko ukro bubanj prije nekoliko godina?Virtu4l je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Manolo_el_del_bombo" onclick="window.open(this.href);return false;NoName je napisao/la:Manolo?Nerminovic je napisao/la:Gdje' onaj iz Spanije sto ima bubanj, znam da je bila koja prica kad je bio kod nas neko mu ukro.

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 13 jun 2014, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
BackSpace United
BackSpace United
Ovaj Dejli Blind je sin velikog Denija Blinda.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Nerminovic je napisao/la:Da to je taj, ali piseli sta da mu neko ukro bubanj prije nekoliko godina?
Navijaču Manolu ukrali bubanj
Manolo, legendarni navijač španske reprezentacije, nije propustio ni gostovanje svojih ljubimaca na "Grbavici". Poslije utakmice najpoznatijem navijaču Španije i Valensije iz prtljaga autobusa španskih navijača i novinara dva počinioca su ukrali bubanj, zaštitni znak Manola s kojim se druži već 40 godina. Na svu sreću policija je brzo reagovala, uhvatila počinioce i Špancu vratila bubanj, pa se njegova nevjerica brzo pretvorila u smijeh i zahvalnost policiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Iker

Ronaldo - Isco - Bale
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakva prilika...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ne znam zbog cega de ovi 'olandezi toliko boje Ikera
- Nerminovic
- Kontakt:
Legenda i koja sreca.Virtu4l je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Da to je taj, ali piseli sta da mu neko ukro bubanj prije nekoliko godina?Navijaču Manolu ukrali bubanj
Manolo, legendarni navijač španske reprezentacije, nije propustio ni gostovanje svojih ljubimaca na "Grbavici". Poslije utakmice najpoznatijem navijaču Španije i Valensije iz prtljaga autobusa španskih navijača i novinara dva počinioca su ukrali bubanj, zaštitni znak Manola s kojim se druži već 40 godina. Na svu sreću policija je brzo reagovala, uhvatila počinioce i Špancu vratila bubanj, pa se njegova nevjerica brzo pretvorila u smijeh i zahvalnost policiji.

Hvala za post.

BackSpace United
BackSpace United
de jong 

Sto mu treba?R.J.W.G. je napisao/la:Kakvi zvižduci za Costu. Tako mu i treba.
Scolari se prema njemu ponasao kao da je igrac Rudara iz Kaknja a ne tima koji je igrao finale LP i osvojio primeru,a uz sve to Costa je bio jedan od najboljih strelaca u Evropi.
I ajd da je barem imao neke igrace koji su priblizno kvalitetni kao Diego vec su polovnjaci kao Fred dobijali sansu prije njeg.
Holandjani mesarski dosad kako su i naucili.Morat ce Ricoli nekome pokazati karton ili ce utakmica otici u nezeljenom smjeru.
22 minute mrcvarenja lopte u prazno 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dobija holandija ovo 

uzima Španija
edit: cist penal
edit: ipak ne
edit: cist penal
edit: ipak ne
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 jun 2014, 21:27, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Brazil nije igrao kvalifikacije, i nisu imali mnogo utakmica. A koliko me sjećanje služi, Scolari je rekao da računa na njega, ali on je kasnije ipak odlučio igrati za Španiju.Dzoni je napisao/la:Sto mu treba?R.J.W.G. je napisao/la:Kakvi zvižduci za Costu. Tako mu i treba.
Scolari se prema njemu ponasao kao da je igrac Rudara iz Kaknja a ne tima koji je igrao finale LP i osvojio primeru,a uz sve to Costa je bio jedan od najboljih strelaca u Evropi.
I ajd da je barem imao neke igrace koji su priblizno kvalitetni kao Diego vec su polovnjaci kao Fred dobijali sansu prije njeg.
Holandjani mesarski dosad kako su i naucili.Morat ce Ricoli nekome pokazati karton ili ce utakmica otici u nezeljenom smjeru.
Zviždat izdajniku, nego šta.
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.