Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
hehe, jel znas 2005. kad vas je roniele osramotio na bernabeu. ma znas ono, kad mu je cijeli stadion pljesko?Madrid je napisao/la:znas kad je 99/00 3-0 RMD-BAR...kad je R.CARLOS probio Hespa sa 35mLBJ MVP je napisao/la:ma ima svaćega,ali meni je jena od najdražih pobjeda 4:1 protiv barse ja šta su im tada radili robben i robinho puyol nije znao gdje je![]()
ma nije jos nista gotovo burazNail for Real je napisao/la:Ode sezona u ***** materinu
Tako ja svake godine tesim sebe,i sta se desi?JameS 23 je napisao/la:ma nije jos nista gotovo burazNail for Real je napisao/la:Ode sezona u ***** materinu
idi se ljeciBlueSharks je napisao/la:@Nail for Real
Ne zayebaji beze, pa jbt prije nam je Recreativo uzimao bodove na Bernabeu![]()
Farsa nam bježi dva boda, a uz to imaju teži raspored i plus dolaze nama na noge, mi smo u boljoj poziciji sigurno, a još smo igrali dugo vremena bez CR, samo da on uđe u formu i Farsa pada samo tako
@CRNI_SA
Ne prdi bogati više![]()
Pa jbt više provodiš vremena na ovoj temi, nego na temi Farse i manjeg Madridskog kluba
EDIT
Ti, Andres i onaj Saurman ste mi na vrh k......
ma samo polako kao sto crni rece na Bernabeu se odlucuje titula ako mi uspjemo zadrzati se 2 boda iza Barce,a ko zna mozda ih preteknemo i prije El Clasica...u LP imamo dosta dobre sanse da prodjemo dalje,slabije ne mozemo odigrati kao sto smo odigrali na Gerlandu pa tako se na Bernabeu mozemo nadati samo boljem i vjerujem da cemo ipak proci LyonNail for Real je napisao/la:Tako ja svake godine tesim sebe,i sta se desi?JameS 23 je napisao/la:ma nije jos nista gotovo burazNail for Real je napisao/la:Ode sezona u ***** materinu
ma nije jos nista gotovo burazNail for Real je napisao/la:
Ako hočeš da mi pomogneš pri lječenju, ne pojavljuj se na ovoj temiCRNI_SA je napisao/la:idi se ljecista sam ja napisao da bi se i uvrijedio a tema o manjem klubu nema ili se pravis glup ili prirodno stupid
CRNI_SA je napisao/la:sramotite nam primeru iz godine u godinukada nemozete lyon pobjediti
![]()
Brate ne znam što visiš na ovoj temi, kad mrziš Real, ja kad nekog ili nešta mrzim, ne želim nikakav kontakt. Dokaz je tema Farse, ja njih isto tako mrzim i to mi je dovoljan razlog da ne idem na njihovu temu. Msilim da je riješenje da napraviš temu Atl.Madrida i da tamo "mrziš Real". Nemam ništa protiv tebe, al nervira me ovo tvoje bockanje, a onaj Andres je poseban slučaj.CRNI_SA je napisao/la:cestitam samo ste me vi oborili na kladionici za 80 kmprije sam mrzio real ali sada
admin je napisao/la:temi o realu je definitivno potrebno rasterećenje od spamera.
za početak JameS i JameS 23 se više neće javljati jer se radi o duplom nicku.
@Madrid, ti si zbog ovoga gore već banovan, pokušaj malo smanjiti spamanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.