Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa B (Španija, Holandija, Čile, Australija)
45-50 min penal kvota 10.0
50-60 9.1
60-70 6.5
70-80-2.0
90-kraj-1.01
50-60 9.1
60-70 6.5
70-80-2.0
90-kraj-1.01
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Perverzija doktora. Nije da nismo navikli. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
silovatelj svaka čast 
@nerkolfc ne izvaljuj se

@nerkolfc ne izvaljuj se

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
- Kontakt:
RVP velemajstor..D.Silva glupan..prvo poluvrijeme 

Primio ga Casillas, Zenga ostaje rekorder.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Majstor Van Persie.. MAJSTOR
- masteRofPoker
- Kontakt:
Okaci kopacke o klin kada si toliki doktor. Bravo akademice ove igrice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije Costa kupio taj dio zemlje da tu niko ne smije postavit' nogu. Costa nagazio igrača koji je taj dio terena prvi zauzeo, bacio se teatralno tj. simulirao. Žuti karton za Costu je jedina prava opcija. Nemoj više nikad napisat' da je ovo penal, to ti govorim za tvoje dobro.nerkolfc je napisao/la: Pa zasto ju je ostavio? NIje njega Costa namjerno nagazio. Nakon tog kontakta je izgubio ravnotezu i nije dosao u tu cistu priliku. Ovaj je ispao i onda pokusao se tako iskupiti i ispalo je ovako kako je ispalo.
RVP super gol.
Španija umjesto 2-0 i da završi posao, prima gol u zadnjim minutama....e moj Silva 

Tako to obicno biva.Rooney88 je napisao/la:I to naljuti Robina.Dzoni je napisao/la: Spanci se zaj3baju![]()
Dobro je, samo da Spanjolci odmore malo od pehara, dosadno brate.
Umjesto da sad bude 2:0,Van Persie majstorijom vraca utakmicu na pocetak.
Al ga je zabio svaka mu cast.

Bravo RVP !!!
Bivsi trener mog omiljenog kluba ostaje rekorder. 
Preduhitrio si me.Puma je napisao/la:Primio ga Casillas, Zenga ostaje rekorder.![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlican mec gledamo, nema govora.
Znao sam da je Holandija zilava iako su ruku na srce mogli primiti 2 ili 3 gola, no nonsalancija Silve ih je kostala, barem za sad. Kazna je stigla odmah nekoliko minuta nakon promasenog zicera.
Sto se penala tice, mislim da nije psotojao ali ja nisam kompetivan da odlucujem o takvim stvarima pa cemo to ostaviti strucnjacima.
Znao sam da je Holandija zilava iako su ruku na srce mogli primiti 2 ili 3 gola, no nonsalancija Silve ih je kostala, barem za sad. Kazna je stigla odmah nekoliko minuta nakon promasenog zicera.
Sto se penala tice, mislim da nije psotojao ali ja nisam kompetivan da odlucujem o takvim stvarima pa cemo to ostaviti strucnjacima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Umjesto da bude 0:1 sad je 1:1.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Nerminovic
- Kontakt:
Moze li mi neko reci kako....
How could a Blind do such a pass to Van Persie?

How could a Blind do such a pass to Van Persie?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobro. Nije penal.DukeOfWellington je napisao/la:Nije Costa kupio taj dio zemlje da tu niko ne smije postavit' nogu. Costa nagazio igrača koji je taj dio terena prvi zauzeo, bacio se teatralno tj. simulirao. Žuti karton za Costu je jedina prava opcija. Nemoj više nikad napisat' da je ovo penal, to ti govorim za tvoje dobro.nerkolfc je napisao/la: Pa zasto ju je ostavio? NIje njega Costa namjerno nagazio. Nakon tog kontakta je izgubio ravnotezu i nije dosao u tu cistu priliku. Ovaj je ispao i onda pokusao se tako iskupiti i ispalo je ovako kako je ispalo.
RVP super gol.
Očekujem uskoro slike RvP-a sa kostimom Supermena! 

LUHG!
Pa nije.nerkolfc je napisao/la:Dobro. Nije penal.DukeOfWellington je napisao/la:Nije Costa kupio taj dio zemlje da tu niko ne smije postavit' nogu. Costa nagazio igrača koji je taj dio terena prvi zauzeo, bacio se teatralno tj. simulirao. Žuti karton za Costu je jedina prava opcija. Nemoj više nikad napisat' da je ovo penal, to ti govorim za tvoje dobro.nerkolfc je napisao/la: Pa zasto ju je ostavio? NIje njega Costa namjerno nagazio. Nakon tog kontakta je izgubio ravnotezu i nije dosao u tu cistu priliku. Ovaj je ispao i onda pokusao se tako iskupiti i ispalo je ovako kako je ispalo.
RVP super gol.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
- Kontakt:
0-2 neki kazi
yebem ti realne navijace
ma mrski mi i jedni i drugi, al eto malu prednost holandiji zbog kur-vi i tako toga
dobra utakmica ven pesijev go je pravi penal mogo i nije mogo al ako ga je zakacio onda je tesko za ocjenit u jednom usporenom ga pokosio u drugom nije samo noga prosla blizu

yebem ti realne navijace

dobra utakmica ven pesijev go je pravi penal mogo i nije mogo al ako ga je zakacio onda je tesko za ocjenit u jednom usporenom ga pokosio u drugom nije samo noga prosla blizu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.