SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
Definitivno stadioni za svaku pohvalu. Pisao sam danas, uz onakvu kišu utakmica se odvijala bez ikakvih problema. Čak šta više, po kretnji lopte se nije moglo ni primjetiti da pada, a u pojedinim trenutcima je bio baš jak pljusak. Bravo za drenažu! 
LUHG!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Konkurencija za najljepši gol prvenstva je već sada ogromna. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:Konkurencija za najljepši gol prvenstva je već sada ogromna.
Da je ušla ona Robbenova bomba kada se Casillas sjajno ispružio, već bi mogli zapečatiti najbolji gol prvenstva :- )=
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Unknown Genius
- Kontakt:
Imao je RvP još bolji šut, kada je pogodio prečku. Doduše iz ofsajda, ali kao da je to relevantno na ovom prvenstvu.NeverGiveUp je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Konkurencija za najljepši gol prvenstva je već sada ogromna.
Da je ušla ona Robbenova bomba kada se Casillas sjajno ispružio, već bi mogli zapečatiti najbolji gol prvenstva :- )=
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:Imao je RvP još bolji šut, kada je pogodio prečku. Doduše iz ofsajda, ali kao da je to relevantno na ovom prvenstvu.NeverGiveUp je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Konkurencija za najljepši gol prvenstva je već sada ogromna.
Istina, ali baš zbog te nedozvoljene pozicije (iako se nije sviralo) nisam ni računao na tu situaciju jer bio bi gorak ukus na gol.
Uglavnom, demoliranje Španjolske od strane Nizozemaca.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
rio_Ferdy88 je napisao/la:Meni su ovi ljepši čak i od američkih, organizacija je u SAD bila vrhunska, i tu su postavili standarde koji će se teško dotići, ali su imali par onako ružnijih za oko stadiona kao npr onaj u Washingtonu ili San Franciscu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Ameri nisu gradili nikakve stadione, samo preuredili svoje već postojeće, zato i jeste tako mala suma potrošena za organizaciju, a i sada bi vjerovatno mogli organizovati SP bez potrošenog dinara, jer infrastruktura je tu, vrhunska ofkors, a većina tih na kojima je tada igrano prvenstvo je zamijenjena novim ili obnovljena
Ali nisu to bili naročito lijepi stadioni, kao ovi brazilski recimo, koji su sight for sore eyes
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U ova 2 dana me je Spanija negativno iznenadila(malo i Brazil ) kao i sudije ,a Holandija pozitivno.Drago mi je sto je vec u ove 3 utakmice bilo 11 golova.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ali nisu to bili naročito lijepi stadioni, kao ovi brazilski recimo, koji su sight for sore eyes

Drzhim da su otvoreni americhki stadioni sa 60-70k u proseku mnogo vishe u duhu fudbala, nego stadioni nabudzeni montazhnim tribinama i renoviranih do te mere da su samo zadrzhali nekada im slavno ime.
Da su Ameri dobili 2022 (a mozhda ce im se dati isto vanrednim putem), tek bi to bio spektakl glede infrastrukture sa novim stadionima poput onih u Arlingtonu, Phoenixu ili sa renoviranim Koloseumom u LA (ex-olimpijski).
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moguće, meni samo izgledaju ljepši ovi, a logično je jer je i tehnika kao i sama građevina i arhitektura napredovala, tako da je sada rijetkost vidjeti te otvorene stadione danas, kao što su bili u AmeriKi, Rose Bowl je i sada takav jer tamo na Zapadnoj obali i i nema potrebe za krovom zbog klimeMaGiCa je napisao/la: Drzhim da su otvoreni americhki stadioni sa 60-70k u proseku mnogo vishe u duhu fudbala, nego stadioni nabudzeni montazhnim tribinama i renoviranih do te mere da su samo zadrzhali nekada im slavno ime.![]()
Ima ih par renoviranih/novoizgrađenih na Istočnoj obali, onaj u New Jerseyu recimo, te Foxboroughu ili Soldier field, koji su zadržali otvoren izgled, a to zbog toga što i timovima koji ih koriste odgovaraju takvi, zna biti pola metra snijega i da se NFL meč odigra, kao recimo u Phili ove godine
A nadam se da će oduzeti prvenstvo Kataranima, očito je da su platili masno za njega, polako se sponzori FIFE okreću u tom smjeru i traže reviziju tog procesa, a i Blatteru se ne piše dobro, iako se kandidirao opetMaGiCa je napisao/la:Da su Ameri dobili 2022 (a mozhda ce im se dati isto vanrednim putem), tek bi to bio spektakl glede infrastrukture sa novim stadionima poput onih u Arlingtonu, Phoenixu ili sa renoviranim Koloseumom u LA (ex-olimpijski).
A Ameri će ionako dobiti 2026 jer je njihov red tada, a ja bih volio da Australci dobiju to 2022, to bi bilo ogromna stvar za njih, ali i za fudbal, pokazali su da znaju organizovati velika natjecanja, tako da ne bi bilo problema
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
4 utakmnice-14 golova
3.25 golova po utakmnici, po meni nije lose za sada.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Opet onaj volej sto je Robben uhvatio ...Unknown Genius je napisao/la:Imao je RvP još bolji šut, kada je pogodio prečku. Doduše iz ofsajda, ali kao da je to relevantno na ovom prvenstvu.NeverGiveUp je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Konkurencija za najljepši gol prvenstva je već sada ogromna.
Savrsenstvo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Na sve 4 utakmice sudačka nadoknada je bila 4 minute.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Na prve 4 utakmice prvenstva prije 4 godine postignuto je samo 5 golova.Otelo je napisao/la:4 utakmnice-14 golova
Na ovom, u istom broju utakmica, čak 10 golova više.
Nije loše...
Ima li gdje da se pogleda pregled dana,posto eto nisam bio u mogucnosti pratiti utakmice 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ti pregled za sve jučerašnje tekme:darker10 je napisao/la:Ima li gdje da se pogleda pregled dana,posto eto nisam bio u mogucnosti pratiti utakmice
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Danas dolaze Grci da poprave stvarOtelo je napisao/la:4 utakmnice-14 golova
- Consigliere
- Kontakt:
Odlicno prvenstvo za sada... Ovdje mislim na igru i organizaciju. Sudije propast kao i obicno, ali to je fudbal, yebiga.... Zato ga tako i volimo. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Steta sto nema Irske na mundijalu. Nebi puno iraca otislo u Brazil jedno 100 hiljada
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ma mozda i bude golijada, cudno je ovo SPSiamoNoi je napisao/la:Danas dolaze Grci da poprave stvarOtelo je napisao/la:4 utakmnice-14 golova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.