15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
U fudbalu je sve moguce. 
DonCorleone je napisao/la:Argentina bi u 3-5-2 formaciji uzela nama i zadnju sansu za konkretne napade. Oni se jednostavno moraju otvoriti, da bi mi mogli stvoriti sansu.
Najvise me zanima sta ce Misimovic pokazati, da li ce stvoriti upotrebljive lopte ili ce biti igrac manje na terenu. Gledam ove igre dosada, i svi igraci mi djeluju izuzetno spremno, trce 90 minuta bez vecih problema. Skeptican sam sto se tice nase spreme.
Seo,Mujdza,Besic,Lulic,Hajrovic puno trce cak i Dzeko znao je u zadnje vrijeme...Kad pogledam Brazil i Spaniju izgledaju jako nespremni kao da su ocekivali jednostavne pobjede. Poslje Innsbrucka svi ovi igraci znaju sta mi ocekujemo od njih i Pape. Nema zayebancije...jest Argentina opasna ali imamo i mi svoje kvalitete pogotovo u zraku i na prekidima,korneri, visina itd.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Mogli smo unajmniti ovih par hiljada Cileanaca, dati im nase dresove, platiti ulaznice ( to mogu reprezentativci ) i nek vicu Bosna 90min protiv Argentine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
JEB*ĆEMO IM MAJKUU !!!!!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Mogli smo unajmniti ovih par hiljada Cileanaca, dati im nase dresove, platiti ulaznice ( to mogu reprezentativci ) i nek vicu Bosna 90min protiv Argentine.
''Busnu'' ... bubanj .... ''Busnu''
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma sutra dan će brzo proći jer su na programu čak 4 utakmice,a nedjelja je već diskutabilna.U nedjelju rukometaše pogledati i onda odbrojavanje kreće pravo.Veliki sam optimista pred meč,euforija me drži danima već i siguran sam da možemo iznenaditi Argentinu.Naježim se na ove himne Brazila i Čilea,a tek kad naša krene..
Ma kad zavrsi Japan-Obala Bjelokosti bit ce 05:00 i onda spavanje do rukometasa i nakont toga euforijaaaaaaaaaaaaaaaaabazeni je napisao/la:Ma sutra dan će brzo proći jer su na programu čak 4 utakmice,a nedjelja je već diskutabilna.U nedjelju rukometaše pogledati i onda odbrojavanje kreće pravo.Veliki sam optimista pred meč,euforija me drži danima već i siguran sam da možemo iznenaditi Argentinu.Naježim se na ove himne Brazila i Čilea,a tek kad naša krene..
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja jedva zaspim navece, i ranije se budim u zadnje vrijeme, ludiim. Hajde subotu cemo nekako pregurati, ali nedjelja
mene ce suze radosnice zaliti kada nasi krenu na teren 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ja sve više razmišljam da tekmu gledam kod kuće, jer imam osjećaj da će me razne emocije spucati kad himna krene..MP8 je napisao/la:Ja jedva zaspim navece, i ranije se budim u zadnje vrijeme, ludiim. Hajde subotu cemo nekako pregurati, ali nedjeljamene ce suze radosnice zaliti kada nasi krenu na teren
Ronaldo - Isco - Bale
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kod kuce najbolje...Amar Dzeko je napisao/la:Ja sve više razmišljam da tekmu gledam kod kuće, jer imam osjećaj da će me razne emocije spucati kad himna krene..MP8 je napisao/la:Ja jedva zaspim navece, i ranije se budim u zadnje vrijeme, ludiim. Hajde subotu cemo nekako pregurati, ali nedjeljamene ce suze radosnice zaliti kada nasi krenu na teren
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ista stvarMP8 je napisao/la:Ja jedva zaspim navece, i ranije se budim u zadnje vrijeme, ludiim. Hajde subotu cemo nekako pregurati, ali nedjeljamene ce suze radosnice zaliti kada nasi krenu na teren
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma obavezno kod kuce, ja drugacije ne mogu zamisliti. Ali evo, vec unaprijed znam da u nedjelju necu nista jesti niti piti, dakle postimNerminovic je napisao/la:Kod kuce najbolje...Amar Dzeko je napisao/la:Ja sve više razmišljam da tekmu gledam kod kuće, jer imam osjećaj da će me razne emocije spucati kad himna krene..MP8 je napisao/la:Ja jedva zaspim navece, i ranije se budim u zadnje vrijeme, ludiim. Hajde subotu cemo nekako pregurati, ali nedjeljamene ce suze radosnice zaliti kada nasi krenu na teren
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Kad krene naša himna bit ce nekih cudnih emocija sigurno, da sam ja na mjestu Džeke i ostalih sigurno bih zaplakao ne od neke zalosti nego od sreće sto predstavljam ovako malu i napaćenu zemlju na ovako jednom velikom takmičenju i tek tad bi bio svijestan a vjerovatno cu i bit da smo konačno na SP.
zato IDEMO JAKO I HRABROOOOOOOOOO
zato IDEMO JAKO I HRABROOOOOOOOOO
Kako zaspati sutra navece..
Nikako, treba gledati Japance u 03:00MP8 je napisao/la:Kako zaspati sutra navece..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Doček Zmajeva u Riu

Ronaldo - Isco - Bale
A poslije toga slijedii borba s vremenom i euforijaaOtelo je napisao/la:Nikako, treba gledati Japance u 03:00MP8 je napisao/la:Kako zaspati sutra navece..
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice i grupa Engleskih navijaca na Marakani koji ce bodriti BiH. 
Zna li se koliko ce biti nasih, i da li je istina da ce biti dosta brazilaca koji ce nas bodriti ?Goalgetter je napisao/la:Bice i grupa Engleskih navijaca na Marakani koji ce bodriti BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.