FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 23:53

Treba naglasiti da ce se ova ekipa akademaca POJAČATI ovo ljeto :)
u prevodu, koliko su sad dobri, bit ce jos bolji vreemenom... andjusic je strasan kao i radovac i fare...
odlcian posao, a tek je akademija pocela sa radom.. nakon ovog turnira treba ocekivati nalu na nase igrace iz italije.. turnir je jako dobro pracen od strane skauta :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jun 2014, 23:55

Izvinjavam se, nisam pogledao kako treba il' je ovaj dopunjavao ovaj svoj post :) Svaka cast nasim momcima, ovako se koraca ka uspjesima. Ponosni budimo :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jun 2014, 23:56

rammstein je napisao/la:Treba naglasiti da ce se ova ekipa akademaca POJAČATI ovo ljeto :)
u prevodu, koliko su sad dobri, bit ce jos bolji vreemenom... andjusic je strasan kao i radovac i fare...
odlcian posao, a tek je akademija pocela sa radom.. nakon ovog turnira treba ocekivati nalu na nase igrace iz italije.. turnir je jako dobro pracen od strane skauta :)
moguce da budu neki igraci interesantni nekim klubovima, ali Dzeno ce poslije ovog turnira prekomandovati nekog u prvim tim
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 13 jun 2014, 23:56

njihov prvi sastav koji ih sigurno kosta puno para!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jun 2014, 23:59

Imamo veliki potencijal u ovoj ekipi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 00:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Treba naglasiti da ce se ova ekipa akademaca POJAČATI ovo ljeto :)
:pray:
moguce da budu neki igraci interesantni nekim klubovima, ali Dzeno ce poslije ovog turnira prekomandovati nekog u prvim tim
naravno, ali svi igraci koji su se pokazali ce biti zasticeni ugovorom :)

sto je najbitnije, ovo je tek pocetak, planirano je da se ide na svaki jaci turnir ovog tipa..
sta ce biti sa akademijom kada momci dobiju pune uslove za rad, ishranu pravilnu i sve sto ce doci uz Akademiju... kad se izvrsi pravi skauting... :pray: :pray: :pray:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jun 2014, 00:01

ehoraje je napisao/la:njihov prvi sastav koji ih sigurno kosta puno para!!!!!
Pa npr. oni dovode tu igrace i za milionske iznose, tako da smo dobri :thumbup:

@rammstein

:thumbup:

rezultat je sada svakako u drugom planu. Bitno je da se pocelo zdravo raditi, da su udareni temelji :D Bas me zanima koga bi Dzeno mogao uvesti u prvi tim :D Slatke muke. Radovac, Fare, Andjusic :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 14 jun 2014, 00:10

Ma nece njih ni Dzeno stavljati,meni se cini zadnju tekmu protiv Celika on gura mrtvog Osmanagica prije Sameta i Farisa!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jun 2014, 00:18

Samo da se pridružim čestitkama za naše omladince, čvrstim koracima koračamo naprijed. Samo učešće na ovako jakom turniru je dobra stvar.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jun 2014, 00:19

Cekaj, jesu to oni akademci sto bjeze, masovno nas napustaju? :wtf: Neki dan nam iz provjerenih izvora rekose ovdje tako. Raspad opsti u Akademiji. :oops:

p.s samo sto prije tereni da se osposobe, i nastaviti skupljati mlade talente po BIH. :kafa:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2014, 00:27

AdiFKS je napisao/la:Cekaj, jesu to oni akademci sto bjeze, masovno nas napustaju? :wtf: Neki dan nam iz provjerenih izvora rekose ovdje tako. Raspad opsti u Akademiji. :oops:

p.s samo sto prije tereni da se osposobe, i nastaviti skupljati mlade talente po BIH. :kafa:

jarane ovi akademci su pravi sportisti, i pravi uzori i kulturno odgojeni momci koji zele postati igraci, a ne oni sminkercici frizurice i slicno tipa focic travancic idt... ova djeca ce da ubijaju sve zivo u narednom periodu... sad ce skauti odmah 6 igraca skautirat koji su veceras doslovno zgazili 1 tim akademije intera ;) a u skorije vrijeme bit ce sve vise i vise talenata u akademiji a oni sto bjeze su ti plaho rec prioali talenti..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 14 jun 2014, 00:30

Imam neki osjećaj da nas štrumfovi za koju sezonu neće moći prozivati ni po tome što nemamo djece FKS u prvom timu. :D

Bravo akademci. :clap: :clap:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 jun 2014, 00:37

Od 21 igrača, 14 su mladi reprezentativci nekih zemalja. Plus govorimo o akademiji INTERA. Zadovoljan sam rezultatom, jedva čekam neke video isječke.

Komšijama prepuštamo ligu za kadete i juniore, nas čekaju turniri po Europi. Moraju se ovi momci u izlog staviti. :D
4.10.2009.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jun 2014, 00:40

Ma fazon ovakvih selekcija nisu trofeji vec da se naprave igraci, sta mi imamo od duple krune koju je osvojila generacija Dupovca? Nista.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 14 jun 2014, 00:41

Juniorska generacija 90-91 je izgubila u zavrsnici lige od Celika i to bila nadigrana.

I tako nedavno se ja vracam sa ekipom iz Sa za Ze vozom, kad neki momcic s nama u kupeu. I mi u pricu kad momak iz Zenice, a eto tu je u akademiji FKS vec godinu-godinu i po. Uocili ga u Ze i doveo ga Hasancic u FKS.

Po njegovoj prici treninzi u Celiku su cisti amaterizam, naspram onog sto rade u FKS. Pravilna ishrana, internati, mjesecna stipendija i jos sto se sa svima individualno radi. Ne mogu se sad sjetit, al sedmicno imaju samo dan-dva slobodno, ostalo ih "ubijaju" treninzima.

Tako da nakon price s tim momkom, nije mi nikakvo cudo vidjet ove rezultate omladinaca FKS-a.

Koliko god ne volio Sa, kapa do poda za rad sa bh. omladinom, to je pravi put za uspjeh :thumbup:

Inace, mozda neko i zna o kome je rijec - ime ne znam, ali momak je nizi, zut igra stopera u kadetima..

P.S. ovaj gore rezultat sam postavio, cisto da se vidi kolika je razlika u radu sa omladincima FKS od prije par godina i danas..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jun 2014, 00:48

Rule, znam sve. A znam da ce se standardi rada sa njima dici za dva nivoa jos, zato i prizivam trening kamp. :thumbup:
A to sto sam napisao samo sam malo bio cinican i ironican, jer pojedini navijaci drugih klubova su nedavno uletali na ovu temu sa nekim glupim pricama. Mada nebitni su. Nas klub ima striktan plan razvoja i u tom pravcu se konstantno napreduje. Mi im trebamo dati samo podrsku u svemu tome. :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 00:53

Ekipa Intera vrijedi 15 miliona eura a igrac sa brojem 20 igra za reprezentaciju Danske sa fksinfa

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2014, 00:53

AdiFKS je napisao/la:Rule, znam sve. A znam da ce se standardi rada sa njima dici za dva nivoa jos, zato i prizivam trening kamp. :thumbup:
A to sto sam napisao samo sam malo bio cinican i ironican, jer pojedini navijaci drugih klubova su nedavno uletali na ovu temu sa nekim glupim pricama. Mada nebitni su. Nas klub ima striktan plan razvoja i u tom pravcu se konstantno napreduje. Mi im trebamo dati samo podrsku u svemu tome. :thumbup:

znam da jesi :salut: jos kad englezi i akademiju ulete svega ce biti :salut:
buducnost bh nogometa pog omladinskih selekcija :bih: a akademija ce iduce god u ovo vrijeme u punom kapacitetu biti :thumbup:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 jun 2014, 01:06

rammstein je napisao/la:Ekipa Intera vrijedi 15 miliona eura a igrac sa brojem 20 igra za reprezentaciju Danske sa fksinfa
Patrick Olsen? Igrao sam protiv njega prije sto je otisao u Interu. Igracina prava.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jun 2014, 01:10

Nerminovic je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Ekipa Intera vrijedi 15 miliona eura a igrac sa brojem 20 igra za reprezentaciju Danske sa fksinfa
Patrick Olsen? Igrao sam protiv njega prije sto je otisao u Interu. Igracina prava.
Knudsen cini mi se.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, hase73, HordasFks, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 46 gostiju.