Tj. koja će navijati protiv Argentine.Goalgetter je napisao/la:Bice i grupa Engleskih navijaca na Marakani koji ce bodriti BiH.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne zna se jos tacan broj, ali mislim da se moze ocekivati blizu nekih 5000 nasih. Mozda i manje, ali nisam upoznat sa tim brojevima.MP8 je napisao/la:Zna li se koliko ce biti nasih, i da li je istina da ce biti dosta brazilaca koji ce nas bodriti ?Goalgetter je napisao/la:Bice i grupa Engleskih navijaca na Marakani koji ce bodriti BiH.
@Duke, moze se i tako reci.

Vidim neki forsiraju bunker protiv Argentine..ne bih podrzao, veceras nam je Holandija pokazala kako se igra protiv favorita..sa svojim nacinom igre, samouvjerenosti i srcem..tako ce mo najbolje proci..ako budemo igrali onako povuceno kao Hrvatska protiv Brazila, budite sigurni da ce biti njihovih golova..koliko su Aguero i Messi pokretni, ima da nas razmjesaju isto sataras i da nas nafilaju kao paprike..treba pokazati muda, sta smo se usrali od njih kao da nikad izgubili nisu!!
od prije nekih 40 min 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma kakav povoljan rezultat, da mi je samo da izgubimo casno sa sto manjom razlikom. Pa potpisao bih onaj rezultat kao kod hrvata, ne bih volio da ide vise od 3 gola.
Ali ono sto bih volio vidjeti je gol prvijenac, ima da me suze obliju

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Sv: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
To neki BNP-seljaci iz Scunthorpea ili slicne metropole?DukeOfWellington je napisao/la:Tj. koja će navijati protiv Argentine.Goalgetter je napisao/la:Bice i grupa Engleskih navijaca na Marakani koji ce bodriti BiH.
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nerminovic
- Kontakt:
Je li ovo normalno, ne mogu nikako spavati.. Dzaba lezim kad mi mozak samo misli na tekmu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ja sam tvrd orah ali kad sam vidio onaj spot za krajisnike suze na oci.Tako ce bit i u nedelju.Volim Bosnu i tako i treba.Nismo svjesni gdje smo dosli.
nosi ovu pricu negdje drugorope11 je napisao/la:Ma kakav povoljan rezultat, da mi je samo da izgubimo casno sa sto manjom razlikom. Pa potpisao bih onaj rezultat kao kod hrvata, ne bih volio da ide vise od 3 gola.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ne znam je li neko ranije stavljao http://nogolopta.com/?p=3509, uglavnom blog ili dnevnik koji pise jedan nas navijac o desavanjima u riu sa posebnim osvrtom na nase navijace i okupljanja, uzivancija je citati, malo ti vokri samo bude sto nisi otisao ali nema veze. to je zadnji post a ima ih vise, svaki dana barem jedan
Necemo sadrope11 je napisao/la:Ma kakav povoljan rezultat, da mi je samo da izgubimo casno sa sto manjom razlikom. Pa potpisao bih onaj rezultat kao kod hrvata, ne bih volio da ide vise od 3 gola.

Proci ce par lopti sigurno, oni ce se otvoriti progurat ce barem jednu-dvije Miske i Pjanic za Dzeku, a tu je i Izet za neki sut iz daljine.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
uvijek sam smatrao da je glupost kad neko ovdje napise kako je sanjao ishod neke utakmice, koji je igrac u kojoj minuti dao go itd. al eto i meni se to sinoc desilo. sanjam rezultat 0-0 kad minut prije kraja momciluka opali loptu s 20 metara i zabi u raslje. medjutim lopta proleti kroz mrezu i izadje iz gola, a sudije poceli da se konsultuju je li gol ili nije. tad sam se probudio sav nervozan 

Spanije je "izdrzala" 45 min i onda ih je Holandija pregazila. Treba biti pametan. Italija, Njemacka i Spanija nisu pravi na ovom prvenstvu. Jedino Holandija i Argentina su u stanju dati pet golova skoro svima. Treba biti pametan i odigrat zatvoreniju varijantu da primimo cim manje golova a ne previse samouvjerni da mi mozemo sa bas svima igrati ravnopravno jer nemozemo. Sjetite se samo dva najveca poreza susjedne Srbije. 6:1 protiv Argentine i 6:1 protiv Holandije. Argentina je u rangu Holandije, Brazil to nije. Spanija to nije na ovom prvenstvu. Italija zabije gol, dva. Njemacka nece biti dominantna na ovom prvenstvu kao inace. To je jednostavno tako. Uz sve to imat cemo 95% lose sudenje.Elegant je napisao/la:Necemo sadrope11 je napisao/la:Ma kakav povoljan rezultat, da mi je samo da izgubimo casno sa sto manjom razlikom. Pa potpisao bih onaj rezultat kao kod hrvata, ne bih volio da ide vise od 3 gola.
Ali ono sto bih volio vidjeti je gol prvijenac, ima da me suze obliju, ali da ce biti jako tesko hoce. Strpite se da pocne, mislim da ako izdrzimo prvih 15-20 minuta da se mozemo dobrom nadati.
Proci ce par lopti sigurno, oni ce se otvoriti progurat ce barem jednu-dvije Miske i Pjanic za Dzeku, a tu je i Izet za neki sut iz daljine.

Kod ove formacije jos uvjek Lulic, Hajrovic , Dzeko i ponekad Pjanic napadaju. Sasvim dovoljno jer Grci nemaju tako ofanzivne igrace. Znaci igrali bi ofanzivnije nego Grci. Ako nam Argentine zabije 4,5 komada. Necemo ni proci grubu. Jer cemo najvjerovatnije psihicki pasti a i zbog gol razlike. U zadnjoj utakmici protiv Nigerije. Argentina ce igrati polako bez neke zurbe, jer ce se zadovoljiti sa prvim mjestom. Znaci realno ce postici manje golova nego protiv nas. Nadam se da Pape razmislja o tim stvarima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jun 2014, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakvo bunkerisanje, mi nismo tim koji se brani. Skoncentrisati se na nase jacine, posjed, tehnika, kontranapdi, i nadati se najboljem.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
MP8 je napisao/la:Zna li se koliko ce biti nasih, i da li je istina da ce biti dosta brazilaca koji ce nas bodriti ?Goalgetter je napisao/la:Bice i grupa Engleskih navijaca na Marakani koji ce bodriti BiH.
Prije bih rekao da će isti navijati protiv Argentine pa ko god bude s druge strane.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
I onda izgubiti 5-2.Goalgetter je napisao/la:Ma kakvo bunkerisanje, mi nismo tim koji se brani. Skoncentrisati se na nase jacine, posjed, tehnika, kontranapdi, i nadati se najboljem.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ovo nije bunker jaro. Ponavljam Grci nemaju krila kao Hajrovic i Lulic. Grci nemaju 10-tku kao sto je Pjanic koji moze predriblat dvojicu igraca. Grci nemaju svjetskog napadaca kao sto je Dzeko. Grci igraju bunker ( i bili su prvaci sa tim stilom igranja ). Mi bi odigrali samo polubunker i so tamo jednu utakmicu. To se zove taktika ili da se prilagodis protivniku. To rade svi osim 4,5 najjacih reprezentacija. Nadam se da si svjestan sta ce se desiti ako nam Argentina utrpa 4,5 komada kao juce Holandija odlicnoj Spaniji koja ima bolje igrace od nas.Goalgetter je napisao/la:Ma kakvo bunkerisanje, mi nismo tim koji se brani. Skoncentrisati se na nase jacine, posjed, tehnika, kontranapdi, i nadati se najboljem.
Ajax je napisao/la:Ovo nije bunker jaro. Ponavljam Grci nemaju krila kao Hajrovic i Lulic. Grci nemaju 10-tku kao sto je Pjanic koji moze predriblat dvojicu igraca. Grci nemaju svjetskog napadaca kao sto je Dzeko. Grci igraju bunker ( i bili su prvaci sa tim stilom igranja ). Mi bi odigrali samo polubunker i so tamo jednu utakmicu. To se zove taktika ili da se prilagodis protivniku. To rade svi osim 4,5 najjacih reprezentacija. Nadam se da si svjestan sta ce se desiti ako nam Argentina utrpa 4,5 komada kao juce Holandija odlicnoj Spaniji koja ima bolje igrace od nas.Goalgetter je napisao/la:Ma kakvo bunkerisanje, mi nismo tim koji se brani. Skoncentrisati se na nase jacine, posjed, tehnika, kontranapdi, i nadati se najboljem.
Ja , a ako sa tim polubunkerom primis gol u prvih 10 minuta isto te nema nidje gubi ti se taktika sve pada u vodu

Poceti sa 4-3-2-1 vec poznata taktika

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ili pobjedimo 3:2.AjsKjub je napisao/la:I onda izgubiti 5-2.Goalgetter je napisao/la:Ma kakvo bunkerisanje, mi nismo tim koji se brani. Skoncentrisati se na nase jacine, posjed, tehnika, kontranapdi, i nadati se najboljem.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.