Izgleda da je vodio Royal Antwerp , druga Belgijska ligastaragarda je napisao/la:dzimi flojd haselbenk![]()
...jel jos jedna lovacka il nije...cut ce se...sjajan igrac
![]()
...kakav je menadzer...jel vodio nekoga
![]()
...mislim da nije nemoguca prica jer imamo Owena u upravi i ovo je moglo ici preko njega
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma to sam procitao...mene vise zanima KAKO ga je vodioqqlele je napisao/la:Izgleda da je vodio Royal Antwerp , druga Belgijska ligastaragarda je napisao/la:dzimi flojd haselbenk![]()
![]()
![]()
...mislim da nije nemoguca prica jer imamo Owena u upravi i ovo je moglo ici preko njega
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sreca pa vasi svi igraci znaju engleski pa da se sporazumiju sa njim

NE terbajte ticu, cuo sam odavno ali nisam mogao provjeriti da je istina, i nisam htio da lupam a jutros sam saznao za ovo da je istina ...terabajt je napisao/la:Sad si pročito i kazes istina da si znao ranije napisao bi.TaRgEt_ je napisao/la:Nisu brate bombe nego istina za par dana ce se sve znati ...qqlele je napisao/la:šta je ba ovo ljudi, kakve su ovo bombe ?
Ne bi bilo loše za premijer ligu da dođe u bosnu makar zbog marketinga .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
objavljeno na zvanicnoj klubskoj stranici

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
2009. Hasselbaink je trenirao u engleskom niželigašu Wokingu s ciljem da bude u formi te se polako počeo uhodavati u trenerski posao.[15] Kasnije je vodio Chelseajinu U16 momčad te je na Nike Academy stekao UEFA-inu B i A trenersku licencu.
U srpnju 2011. Hasselbaink se pridružio trenerskom osoblju Nottingham Foresta gdje radi kao trener sa A licencom UEFA-e do siječnja 2013. kada napušta klub nakon otkaza menadžeru Seanu O'Driscollu.
U srpnju 2011. Hasselbaink se pridružio trenerskom osoblju Nottingham Foresta gdje radi kao trener sa A licencom UEFA-e do siječnja 2013. kada napušta klub nakon otkaza menadžeru Seanu O'Driscollu.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 14 jun 2014, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nek nam dovede Robbena odmah
i ovih Holandjana iz njihove lige 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Samo me interesuje kako je Vugdalic pricao sa njim ? 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo je odlicna vijest, bilo il nebilo na kraju to ovako.
Jedini problem moze bit sto nijedan al bas nijedan trener na svijetu ne moze kod nas podic narod do Cire (mislim na regiju TK) al opet kazem ovo je odlican marketinski potez, istina dosta djece nema blage veze ko je Jimmy, kao i dosta svijeta koji nije toliko pratio fudbal ranije.
Jedini problem moze bit sto nijedan al bas nijedan trener na svijetu ne moze kod nas podic narod do Cire (mislim na regiju TK) al opet kazem ovo je odlican marketinski potez, istina dosta djece nema blage veze ko je Jimmy, kao i dosta svijeta koji nije toliko pratio fudbal ranije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas me zanima ko ce mu biti pomocnici, jer ovi nasi ublehasi sto su djelovali s Cirom vjerovatno ne znaju jezik.
Stvarno se sad nadam, naravno ako je istina za Jimmya, da ce dovesti nekoliko igraca sa strane.
Stvarno se sad nadam, naravno ako je istina za Jimmya, da ce dovesti nekoliko igraca sa strane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
samke12345
- Kontakt:
prva izjava
Zadnju sezonu su završili na 7. mjestu, mada ne znam je li ih on vodio. Na Wikipediji stoji da je još uvijek njihov menadžer, ali našao sam članak u kojem piše da je dao otkaz u maju, uz njegove navodne izjave u kojem govori loše stvari o bivšem klubu.staragarda je napisao/la:ma to sam procitao...mene vise zanima KAKO ga je vodioqqlele je napisao/la:Izgleda da je vodio Royal Antwerp , druga Belgijska ligastaragarda je napisao/la:dzimi flojd haselbenk![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:![]()
mi crvno-crni, on crn, ako zasere, može biti i crven
dobitna kombinacija
aferim predsjedniče, Saša, Owen, ko već 
Potpisao vam je Haelbank gotovo je 
Postoji li iko, a da na njega Azmir nije ostavio veliki utisak? Bogotac"Veoma sam zainteresovan za ovaj projekat u Bosni. Mladi predsjednik Husić je na mene ostavio veliki utisak", poručio je iz Londona Hasselbaink.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
ovo je za mene ludilo nzm ni sam sta da reknem jedino nek dovede odma persia i robbena 
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-po ... kom/133520" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.