"antitalenata"..jesi siguran da znaš koji igrači igraju u Engleskoj repki?? podsjeti se još jednommuXmania je napisao/la:Ne mogu da svatim da neko sumnja u pobjedu "plavih" protiv ovih antitalenata tj. balvana kako rece kolega iznad.
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
A.F.C. Bournemouth!
-
PavelNedved
- Kontakt:
Sve zvijezda do zvijezde i budući supestari evropskog i svjetskog fudbala, barem za engleske tabloide.
Zadnja izmjena: PavelNedved, dana/u 14 jun 2014, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Da te ja podsjetim, moze lirambo16 je napisao/la:"antitalenata"..jesi siguran da znaš koji igrači igraju u Engleskoj repki?? podsjeti se još jednommuXmania je napisao/la:Ne mogu da svatim da neko sumnja u pobjedu "plavih" protiv ovih antitalenata tj. balvana kako rece kolega iznad.
@gio
Ma ne mrzim nikog, al fakat su Englezi najprecjenjenija repka na svijetu... i zato ih ajmo reci ne volim, mada oni i nisu neka opasnost Italiji, cijenim i zelim da igraju i sa nasom Bosnom u playofu (naravno pod uslovom da i mi a i oni prodju)... Al' eto ako bas moram reci ne volim NJemacku sekunde.. I zato mnogo vise gustam kad Italijani gaze Kobaje, nego li ostale repke...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
PavelNedved
- Kontakt:
Buffon ima nekih problema, upitan za večeras.
evoo naka kamila rece da ce italija uzet vecerAS predvidila pob brazila holandije ev sad i italije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Fantasista
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
ako je iko ovdje fizički spreman onda su to Talijani. Uvijek su imali najbolje pripreme a nabrijani vjeruj da jesu jer ko zna bolje nabrijati igrače od Prandellija ? sjeti se Eura i kako im je pričao o historiji ove reprezentacije, pa su dogurali do finala.gio10 je napisao/la: Zato što nikad ne znaš šta se može desiti sa tim momkom, može eksplodirati, a može igrati i preko qrca, prije da će biti ovo drugo, a protiv nabrijanih i fizički prespremnih Engleza, svaka pomoć veznom redu će biti potrebna, pa tako i napadač sa velikim radijusom kretanja, što, budimo realni, Balotelli nije.
Balotelli je zvijer i nikad ne znas kad ce pokazati raskošni talenat. Sada će igrati pravog centarfora s obzirom da ima trkače Marchisija i Candrevu te Pirla i Verratija da ga pitaju loptama.
Znaš i sam ko je Balotelli tako da mislim da je glupo polemisati da li treba na klupu ili ne.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
15:25 - Gigi Buffon al 90% questa sera non giocherà. Infatti, secondo Sky Sport arrivano conferme sul problema sia alla caviglia che al ginocchio. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
Emis Killa snimio pjesmu i spot za Svjetsko prvenstvo ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Je li Perin ili Sirigu drugi golman? Volio bih vidjeti Perina večeras. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sirigu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- Fantasista
- Kontakt:
Izgleda da će ipak Sirigu na gol, šteta što Insigne neće početi.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Sirigu, Darmian, Barzagli, Paletta, Chiellini, De Rossi, Verrati, Pirlo, Marchisio, Candreva, Balotelli.
FORZA AZZURRI
FORZA AZZURRI
NON MOLLARE MAI
Immobile mora igrati!
Igrač s ubjedljivo najboljom formom u Italiji! Bilo bi suludo to zanemariti i ostaviti ga na klupi. 
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Fantasista
- Kontakt:
Ne yebe taj statistiku i formu, kod mistera igraju neki pojedinci zbog starih zasluga. I šta je sa Krišitom, lik bio standardan u repki a sad kao da je u zemlju propao.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ne sekiraj se, Ciru, Insigne-a i Verratija vidim kao udarni trojac SP.Semir bvb je napisao/la:Immobile mora igrati!Igrač s ubjedljivo najboljom formom u Italiji! Bilo bi suludo to zanemariti i ostaviti ga na klupi.
A mogao bi i Balo biti prava priča ovog ljeta.
NON MOLLARE MAI
Gianluigi Buffon
47 mins ·
Buongiorno a tutti... la vita è bellissima e sono ancora in debito con lei.... non sarà una partita saltata o un altro mondiale saltato a farmi cambiare idea!
poi ci sono molti modi per essere importante, anche se non si è protagonista in campo... quindi... forza grande Salvatore... forza magici ragazzi... FORZA ITALIA, mio grande amore!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
Još taj pure mora jesti da izbaci Balotellija iz prve postaveSemir bvb je napisao/la:Immobile mora igrati!Igrač s ubjedljivo najboljom formom u Italiji! Bilo bi suludo to zanemariti i ostaviti ga na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.