Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

legenda reala
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2014, 13:53

Marjan bi pojo što Edin i Emir poseru, trčkara oko njih ulizuje im se, tepa i onda se javi u program i kaže kako ekipa Face TV jedina može da se druži s reprezentativcima, jer oni cijene njihovo zalagnje, ono kao Marjan i Senad zaslužniji od igrača za naš plasman na SP ipak pobjeđujemo samo uz FACE :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 jun 2014, 13:55

legenda reala je napisao/la:Marjan bi pojo što Edin i Emir poseru, trčkara oko njih ulizuje im se, tepa i onda se javi u program i kaže kako ekipa Face TV jedina može da se druži s reprezentativcima, jer oni cijene njihovo zalagnje, ono kao Marjan i Senad zaslužniji od igrača za naš plasman na SP ipak pobjeđujemo samo uz FACE :lol: :lol: :lol:
Baš tako nekako. Dno dna.

Ali nije vrijeme za ovakve diskusije, ima vremena za to. :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 jun 2014, 13:59

legenda reala je napisao/la:Marjan bi pojo što Edin i Emir poseru, trčkara oko njih ulizuje im se, tepa i onda se javi u program i kaže kako ekipa Face TV jedina može da se druži s reprezentativcima, jer oni cijene njihovo zalagnje, ono kao Marjan i Senad zaslužniji od igrača za naš plasman na SP ipak pobjeđujemo samo uz FACE :lol: :lol: :lol:
:lol: :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 jun 2014, 14:15

ne cudi me uopce sto spaha nece da daje izjave za bh. medije kad se uzme u obzir neprofesionalni rad i pisanje ti isti. pojedinci ovdje gledaju uvijek da ga suknu spahi, ali na kraju im ga ipak on uvijek sukne :wave:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2014, 14:18

STEVIE je napisao/la:ne cudi me uopce sto spaha nece da daje izjave za bh. medije kad se uzme u obzir neprofesionalni rad i pisanje ti isti. pojedinci ovdje gledaju uvijek da ga suknu spahi, ali na kraju im ga ipak on uvijek sukne :wave:
Šta su pisali i kakve su emisije snimali nakon utakmice sa Egiptom ne treba da ih čudi odnos kapitena prema njima. Pogotovo oni sa FTV. Bagra!

GAZIJO NAŠA POVEDI NAS U NOVE POBJEDE! :bih:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2014, 15:06

serete, BHT nikad nije ništa loše pričao o našim reprezentativcima, maximalno su profesionalni, a Emir Spahić kao kapiten jednostavno mora da daje izjave državnoj televiziji i ovo njegovo ponašanje je sramotno, daje izjave za Pink i sl., a vamo fol ne daje izjave za medije i vi imate obraza to braniti iako ste svjesni da branite neodbranjivo kad su izjave za BHT u pitanju, to je državna televizija koju će svi pratiti za vrijeme SP i sramota je da kapiten neće da da izjavu, da podjeli svoje razmišljanje s nacijom :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2014, 15:15

legenda reala je napisao/la:ne jedite ****, BHT nikad nije ništa loše pričao o našim reprezentativcima, maximalno su profesionalni, a Emir Spahić kao kapiten jednostavno mora da daje izjave državnoj televiziji i ovo njegovo ponašanje je sramotno

Njegovo ponašanje je definitivno sramotno,slika se sa Brazilcima a naše novinare zaobilazi u širokom luku.Dok su pisali i bacali hvalospjeve o njemu onda su mediji za njega bili sasvim ok a čim je upučena i prva kritika (s pravom) odmah je promjenio ploču.Ovakog kapitena naša reprezentacija ne treba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2014, 16:23

A zasto Spahic i Dzeko ne daju izjave za sportsport.ba, koliko mi je poznato nisu nikad pisali nesto lose o njima.
Nije valjda zbog ovih piskaranja na forumu?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jun 2014, 16:26

calcio je napisao/la:A zasto Spahic i Dzeko ne daju izjave za sportsport.ba, koliko mi je poznato nisu nikad pisali nesto lose o njima.
zbog FB grupe Edin Džeko

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2014, 16:31

legenda reala je napisao/la:
calcio je napisao/la:A zasto Spahic i Dzeko ne daju izjave za sportsport.ba, koliko mi je poznato nisu nikad pisali nesto lose o njima.
zbog FB grupe Edin Džeko
Nisam u toku, kakva FB grupa?

Rios

Post Postao/la Rios » 14 jun 2014, 16:32

Samo nek Spaha odigra na visokom nivou sutra aBd,nek bude kao i uvijek komadant odbrane,sve ostalo je manje vazno..Pa i te izjave..Koga briga za to.. :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 jun 2014, 16:40

Saurman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ne jedite ****, BHT nikad nije ništa loše pričao o našim reprezentativcima, maximalno su profesionalni, a Emir Spahić kao kapiten jednostavno mora da daje izjave državnoj televiziji i ovo njegovo ponašanje je sramotno

Njegovo ponašanje je definitivno sramotno,slika se sa Brazilcima a naše novinare zaobilazi u širokom luku.Dok su pisali i bacali hvalospjeve o njemu onda su mediji za njega bili sasvim ok a čim je upučena i prva kritika (s pravom) odmah je promjenio ploču.Ovakog kapitena naša reprezentacija ne treba.
sutnuti ga odmah iz repke sto nece da da izjave nasim novinarima, stvarno sramotno, inace smo se plasirali na SP da mozemo davati izjave iz brazila, a on tako uzvraca nasim medijima

sramota rode sta nam radis, sramota

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 jun 2014, 16:47

Neka suti, najveci su uvijek sutali. Osim je na posljednjem SP totalno otpilio novinare od tadasnje YU repke. Spaha i Dzeko ce pricati igrama. A ako ipak zelite izjave neka ih daju Vrsajevic i Hadzic, jedino se za takve stvari i mogu upotrijebiti. A Emir ce sutra navece dati izjavu cuvajuci Argentinske napadace na terenu. Nadam se da ce biti na nivou na kakvom je posljednjih godina najcesce i bio.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 jun 2014, 17:10

čuj idola, ne trebaju Spahu u repki jer neće da daje izjave :facepalm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
što se mene tiče, nek do kraja prvenstva ne da ni jednu izjavu, al nek sutra pojede Argentince
on je tu da igra fudbal
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jun 2014, 17:15

Kaunas je napisao/la:čuj idola, ne trebaju Spahu u repki jer neće da daje izjave :facepalm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ništa me više ne čudi na ovom forumu. :lol:

KAPITENU NAŠ, NAJVEĆI SINE BOSANSKI! :bih: :bih: :bih:

NE ZASLUŽUJEMO TE!!! :tokralju: :tokralju:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 jun 2014, 17:27

Kaunas je napisao/la:čuj idola, ne trebaju Spahu u repki jer neće da daje izjave :facepalm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
što se mene tiče, nek do kraja prvenstva ne da ni jednu izjavu, al nek sutra pojede Argentince
on je tu da igra fudbal
na ovom forumu svakako redovno pise par mentola, tako da ne treba ozbiljno shvatati takve. oni i izjave :facepalm:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2014, 17:47

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sutnuti ga odmah iz repke sto nece da da izjave nasim novinarima, stvarno sramotno, inace smo se plasirali na SP da mozemo davati izjave iz brazila, a on tako uzvraca nasim medijima

sramota rode sta nam radis, sramota
Ovo priča sa novinarima je samo kap u moru kad je u pitanju Spahić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 jun 2014, 18:00

Sta vam je :crazy: ja pretpostavljam da su ga pogodile glasine o klanovima i da je on glavni pokretac, to se vec godinama provlaci po medijima. Kad god se desi neki neuspjeh odmah se pocinjalo s tim pricama i vjerujem da je to bio razlog a na kraju krajeva nikad nije bilo nekog dokaza vec u pitanju su uvijek bile glasine. Vidi se da je on principijelna osoba, vjerovatno mu zao bilo jer su nasi mediji znali zbilja stvarati losu atmosferu sa pricom o klanovima u pogresno vrijeme.Uvijek bi on bio okarakterisan kao glavni vodja tih klanova. Sad sam sagledao emisiju "put do brazila".I gledam njegovo slavlje nakon tekme na terenu i kod vjecne vatre, gdje se vidi koliko on sve ovo voli, zemlju, ljude, repku, navijace.. Nismo ni svjesni koliki je njegov doprinos ovoj ekipi. Pravi vodja i kapiten :tokralju: :clap: :bih:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 14 jun 2014, 18:28

Meni bas drago sto se bavi fudbalom a ne medijama. Samo tako dalje..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jun 2014, 18:50

Koja cast za Maradonu.

Diego je jasno porucio: EMIRE, JEDINI SI KOJI ZASLUZUJES DA BUDES NA ISTOM TERENU KAO JA. NARAVNO, AKO ZELIS, OPLODI MI ZENU.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, General505, Google [Bot], guillermo, lol89 i 47 gostiju.