To ja sve uzivo rjesavam ili preko telefona, no najcesce uzivo a kad pusim to je najcesce u parku, 100m od policijske postajeMarsal je napisao/la:Samo sam realan Denga.
Zbavi jarane samo pazi gdje pušiš i ne piši preko Fejsbuka o tome, nemaš pojma na šta su sve one hinje inspektorske spremne...Otelo je napisao/la: Ma taj osjecaj je super kad nemas briga kao ti.
Onako sjedes i par sati uzivas u svemu, ja cu sebi morati zbaviti koji. Nisam odavno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sarajlijc@ je napisao/la:Blago tebi, da je meni naci neki posao ali niko nece maloljetnikaalacious je napisao/la:Upis na fax završio,zaposlio se preko ljeta,vozački polažem,hvala Bogu pa mogu da brinem samo o Argentini
I ja sam se k'o maloljetan zaposlio,pa tek onda napunio 18
Maršal,ma sve je okej,samo govorim
A bit' ćeš ti već okej,ne brini
- Marsal
- Kontakt:
Mene bivše (a i nema ih puno vala) kad vide okreću glavu od mene, valjda se pitaju što mi je on koji qurac treb'o u životu, jesam bila glupa. Jedna me čak sa Fejsa izbrisala, ono vrh yebote, kako se samo toga sjetila.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja se javio jednoj picoki sto smo se semili prosle godine i odma sam zaboravio na bivsuMa pusti realnost ba
![]()
Uh odoh sad, moram drugaricu u 7 vozit da se nađe sa momkom i njegovim roditeljima yebotedan
Samo se ti zayebavaj, nisi svjestan kako je kad te zavežu za radijator i cipelare.Otelo je napisao/la: To ja sve uzivo rjesavam ili preko telefona, no najcesce uzivo a kad pusim to je najcesce u parku, 100m od policijske postaje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bolje mu je da ne dozivi policijsku cizmu
Marsal zao mi te bas 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma cudan je park u Cazinu pa se moze, uzdize se na nekom brdu i kad sjedes vidis pola carsije ali tebe gotovo niko a i posto je nekako centar grada policija ni ne gleda prema tom uzvisenju i onda se moze bez problema pusiti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Menso treba li tebi pištoljMarsal je napisao/la: Mene bivše (a i nema ih puno vala) kad vide okreću glavu od mene, valjda se pitaju što mi je on koji qurac treb'o u životu, jesam bila glupa. Jedna me čak sa Fejsa izbrisala, ono vrh yebote, kako se samo toga sjetila.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma da je nać štaaa baaaa, uništi me ovo lutanje. Nikako da nađem pravu 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
*ebo ti seen mater kuknjava
Ljiljani gazite sve do tituleeeeeeeeeee
Ljiljani gazite sve do tituleeeeeeeeeee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj moram kakvo biciklo kupit
Sarajlijc@ je napisao/la:Joj moram kakvo biciklo kupit

@mandrax jel bilo snijega jutros ?
Ma jok, i Bog se syebo onog rezultata sinoć pa se predomislio u posljednjem trenutku, tako da je osvanula kiša.Otelo je napisao/la:@mandrax jel bilo snijega jutros ?
Dobar simandraX je napisao/la:Ma jok, i Bog se syebo onog rezultata sinoć pa se predomislio u posljednjem trenutku, tako da je osvanula kiša.Otelo je napisao/la:@mandrax jel bilo snijega jutros ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gajba pivkane hladne i ova plaza, nista mi vise ne treba

Kod nas počinje turnir, traje 7 dana. Kakav too događaj budeee, uuuf... Ide baba da pokaže kako se igra igra zvana futsal. Sretno miii 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
reds_forever je napisao/la:Nekog fb, nekog plavkeNarin je napisao/la:samo one koji to zasluzujuGreivis je napisao/la:Zajebava li jos nekoga ovaj prokleti fb?plavka tacnije
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
narine šta ti ovo rade ????
FORZA MARŠAL !!!
Ubijaju me u zdrav mozak..
hajd što me zezaju,neg sto me ucjenjuju jos..
hajd što me zezaju,neg sto me ucjenjuju jos..
-
aydin_galatasaray
- Kontakt:
ko ce gleati japan veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 110 gostiju.