FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 17:34

TzBulevar87 je napisao/la:Ma pustite dežurne dušebrižnike, prpa uhvati kada čuju nešto ovako. I da Jimmy bude promašaj to nije nikakav problem jer je već jasno da mi idemo samo prema NAPRIJED, tako da lošiji trener i manje zvučno ime sigurno neće bit' poslije njega ;).

I da, Azmir ako je rekao da ćemo "vodit' glavnu riječ" ja mu vjerujem. Čovjek nijednom do sada nije slagao :thumbup: ;)
i to kako...prvi put posle toliko godina,spravom se nadam necemu,jer imamo covjeka koji to hoce,moze,i uradice sve za cilj...EL PREZIDENTE HUSIC :kafa:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jun 2014, 18:01

sad bi najveca muka mogla bit KAD CE SE PUSTITI SEZONSKE U PRODAJU I KOLIKO CE IH BIT :urnebes: :urnebes:
drama...ako Haselbenk dodze,napunimo Tusanj i jos nesto napravimo ove sezone u prvenstvu tacno ce neko film snimit.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: ....spilberg,mozda :D :D :D ...jel ovo spada u SF :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 14 jun 2014, 18:15

wienultras je napisao/la:nekidan raspravljamo oko slobode,reko sam vam smirite se ljudi,nikada nije otisao iz tuzle,da nije donio lijepe vijesti,sad se moramo smiriti,jer nije jos gotovo,da nebi se sta iskomplikovalo..pogledace i uzivo neke igrace na svjetskom prvenstvu i pokusati realizirati ono sto nam je potrebno..covjek je rekao da cemo voditi glavnu rijec u pl,i vodicemo je..u narednim danima,bice objavljeno ime novog sponzora..a do pocetka prvenstva,i izvodjak radova na adaptaciji stadiona...tako je barem planirano..govorio sam vam okolo,ali slabo ko konta..azmir husic kralju nas.. :clap:
Ček, ček, ček :D jesam li ja to dobro razumio? Sloboda će možda dobiti i neke igrače koji će igrati na Svjetskom prvenstvu :D

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 14 jun 2014, 18:17

TzBulevar87 je napisao/la:Ma pustite dežurne dušebrižnike, prpa uhvati kada čuju nešto ovako. I da Jimmy bude promašaj to nije nikakav problem jer je već jasno da mi idemo samo prema NAPRIJED, tako da lošiji trener i manje zvučno ime sigurno neće bit' poslije njega ;).

I da, Azmir ako je rekao da ćemo "vodit' glavnu riječ" ja mu vjerujem. Čovjek nijednom do sada nije slagao :thumbup: ;)
Frajer ulaže u klub dio svog novca i nema razloga da mu ne lažemo. A kakva je situacija u klubu, ne može ukrast više nego što je do sad dao :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2014, 18:20

Alibasa je napisao/la:
wienultras je napisao/la:nekidan raspravljamo oko slobode,reko sam vam smirite se ljudi,nikada nije otisao iz tuzle,da nije donio lijepe vijesti,sad se moramo smiriti,jer nije jos gotovo,da nebi se sta iskomplikovalo..pogledace i uzivo neke igrace na svjetskom prvenstvu i pokusati realizirati ono sto nam je potrebno..covjek je rekao da cemo voditi glavnu rijec u pl,i vodicemo je..u narednim danima,bice objavljeno ime novog sponzora..a do pocetka prvenstva,i izvodjak radova na adaptaciji stadiona...tako je barem planirano..govorio sam vam okolo,ali slabo ko konta..azmir husic kralju nas.. :clap:
Ček, ček, ček :D jesam li ja to dobro razumio? Sloboda će možda dobiti i neke igrače koji će igrati na Svjetskom prvenstvu :D
Ma kakvi nema nista od toga,zahebancija ba..bilo bi dobro da nafata kakve djecurlije po Brazilu,mada nema nista od toga ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 14 jun 2014, 18:30

Još jedan problem je komunikacija sa igračima :D koliko njih zna engleski :D da angažuju prevodioca, nije to to :D

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jun 2014, 18:36

Evo gledam prije slovenije idemo na turnir u osijeku zna li ko koje ce sve ekipe biti na tom turniru ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 jun 2014, 18:50

sad kad ovi ciroljubci pocnu Jimmiju bacati banane :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 jun 2014, 19:03

zla2 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: ade43, Baja_Zvjerka, barca_87, BelminM23, besko, drakensang, droba, exbabilon, fening, fkzeljeznicarba, Forster, kontra, miki651, nolimit, nuerta, PerryFred, rodjenisa, Rule_hz, Sarajlijc@, sekac, senad82, simon, terabajt, Vladika87, zuka_TM i 80 gostiju.

auu kako prate svaki nas POST :cool:
Tabulae rasae, to je za cijelu PLBiH podatak, ne samo za jednu temu... da i ti, i slicne neznalice napokon naucite ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 21:37

Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jun 2014, 22:07

Ima li kakvih novosti?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 14 jun 2014, 22:32

Probisvjet je napisao/la:Ima li kakvih novosti?
dosta novosti za danas :D
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 22:33

nolimit je napisao/la:Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat
izvinite divovi,nismo vas prepoznali,nisam vidio veci klub,sa manje trofeja,divovi ste...mi smo nula,hajde sad,adio

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2014, 22:56

wienultras je napisao/la:
nolimit je napisao/la:Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat
izvinite divovi,nismo vas prepoznali,nisam vidio veci klub,sa manje trofeja,divovi ste...mi smo nula,hajde sad,adio
Ne obracaj paznju na ovakve,da im nije "utrpanog sa brzim cvikama" ne bi vidjeli ni t od trofeja ;)
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 14 jun 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 23:00

harry_90 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
Ne obracaj paznju na ovake,da im nije "utrpanog sa brzim cvikama" ne bi vidjeli ni t od trofeja ;)
svakom su k....poklopac..svi nula,svi igraci i treneri nula..samo oni sto igrau za sarajevo valjaju...i svi bacaju suplje,samo oni imaju prave info..provjereno...jest im krivo..cekaj samo da azmir ovo kompletira,gutace mnogi knedlu jarane.. :shh:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 23:01

ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jun 2014, 23:03

rammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Hajde ne pricaj gluposti nemoj se provaljivati ... nekad je cutnja zlato a ne da se provaljujes tu ne znam sto smaras po ovoj temi ....
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 jun 2014, 23:04

Evo mozete odmah zaganjat ovog J.Campbella iz Kosta Rike, ionako ga Wenger jos ne misli vracati u Arsenal.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 23:08

Slobodas je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Hajde ne pricaj gluposti nemoj se provaljivati ... nekad je cutnja zlato a ne da se provaljujes tu ne znam sto smaras po ovoj temi ....
ma nemoj, a kome Ćiro ide na raport? MENI? ko je plaćao Ćiru? JA?
nemoj mi te suplje , oces da ti kazem da ganjate to da vam opstina i kanton dobar dio duga drzavi vracaju u vidu nekog sponzorstva?

samo zamisljam situaciju da sarajevo ili zeljeznicar dobiju od opstine il grada-kantona 200-300 milja maraka.. koje bi to pljuvanje bilo ... ovako kad se muzu politicke partije , tj, muzu gradjane u ime starih dugova istih oni koji sjede u foteljama, onda su drugi ludi i nemaju pojma :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2014, 23:08

Kakvog SDP-a..opstina se tek sad ukljucila u Slobodu,do sad nisu htjeli,jer su vidjeli kakva bagra vodi klub i koja nas je zaduzila do guse..od kantona kao sto rece gospodin Azmir nismo dobili ni flasu vode ;)

Ali evo ovo je primjer nas u BiH,umjesto da nam je drago sto se Sloboda dize,jer ako cemo iskreno bilo mi je drago kad je "utrpani" dosao da preuzme Sarajevo,konacno da neko nesto ulozi u ove nase klubove,pa se pojavi Azmir digao grad na noge,doveo Ciru,dosta sponzora,sada se spominje neki mnogo jak sponzor da ce uletit,ne bi se Azmir zaletio sa JFH da nece neko mnogo jak sponzor doci u klub..ii ja znam da neki igraci iz Slobode sad trenutno ne mogu igrat za Sarajevo,al brate ne mozes toliko omalovazavati,nama je svanulo,godinama smo u mraku,prosle godine se trebali ugasiti,a vidi nas sad..ovo sa JFH je tek pocetak sta ce jos biti..imamo jake ljude u upravi,opstinu iza sebe,kad bi se kanton kako ukljucio bilo bi dobro..volio bih da sutra neko dodje finansijski jak da vodi Celik,Velez itd.. da se ne patimo vise i da nam se drugi smiju ;)

@nolimit

Nas makar drzi nas covjek koji nece otici iz Slobode tek tako,a ne morate dovest malezijca da vas vodi i vjerovatno ce vam odhebati kad mu se digne ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.