Hvala joj, ali to je to.
Bravo za Damira.
Ps:
Nisam ni ja amater za pogađanje

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
deyo je napisao/la:Pivopije - Gongashi 0:2 .... jos se cekaju dvije tekme za tim gongasha a pivopije su svoje ispucali (nesretno)samo da se zna
Neutral je napisao/la:Ma jašta brate, idemo sljedeće sezone ako Bog da do kraja. Sada sam se naložio kao niko . Većinom sam ovako radi reda igrao, a u posljednje vrijeme malo detaljnije pratio, i odmah smo bolji. Siguran sam da si i ti tako Damire i Bigy isto uradili. Kako god, najviše smo pokazali u drugom dijelu, strašno, nema šta.
123456 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Ma jašta brate, idemo sljedeće sezone ako Bog da do kraja. Sada sam se naložio kao niko . Većinom sam ovako radi reda igrao, a u posljednje vrijeme malo detaljnije pratio, i odmah smo bolji. Siguran sam da si i ti tako Damire i Bigy isto uradili. Kako god, najviše smo pokazali u drugom dijelu, strašno, nema šta.
Oohhhhhhhhhhhhhhooooooooooooo znaci i razmislja se dok se tipujeE sledece sezone i mi cemo tako.Ili u KUP-u da i mi trofej koji osvojimo.
![]()
![]()
Ma i ja sam na pocetku lupao,pa pocesto mi falio gol na utakmici da bi bilo pogodjeno,a evo sad malo logike pa Portsmouth - Stoke 1:2...Neutral je napisao/la:123456 je napisao/la:Neutral je napisao/la:Ma jašta brate, idemo sljedeće sezone ako Bog da do kraja. Sada sam se naložio kao niko . Većinom sam ovako radi reda igrao, a u posljednje vrijeme malo detaljnije pratio, i odmah smo bolji. Siguran sam da si i ti tako Damire i Bigy isto uradili. Kako god, najviše smo pokazali u drugom dijelu, strašno, nema šta.
Oohhhhhhhhhhhhhhooooooooooooo znaci i razmislja se dok se tipujeE sledece sezone i mi cemo tako.Ili u KUP-u da i mi trofej koji osvojimo.
![]()
![]()
Otkako igram ovo nisam nikada razmišljao, nego sam bubao, ali u posljednje vrijeme sam ubacio malo logike i evo uspijeva mi. Mislim da smo jaka ekipa, proradili smo, i naravno sreća je jedan od važnijih faktora.
Naravno da želimo biti najbolji, ko to ne želi, ali mislim da nam je primarni cilj da se malo zabavimo, te stećemo nova prijateljstva sa ekipama s kojim igramo.
U prvoj sezoni smo ispali, i to raid neaktivnosti, međutim, odmah smo se vratili, loše ušli u sezonu, ali sada sjajnom serijom stigli u sami vrh.
Ma uživancija, samo laganini, sabura.
a mi proslo kolo x...big_amko je napisao/la:Ma nema predaje, idemo do kraja...
U zadnje vrijeme se puno orijentisem na ove tabele koje ss.ba stavio na glavnu stranicu.
Poslije sezone ocekuje nas kup, gdje se nadam trofeju.
Edit: Evo sad sam provjerio rezultate ostalih utakmica . Delfin odigrao 1-1 na gostovanju kod Crazy legs, a travari 0-0
Wonderkid je napisao/la:Cujem da ste dobri, mogul kako upast u tim.BIHfan je napisao/la:Delfini nerjeseno igrali 1:1
P.S. Joj, jesam dosadan
gol razlika ?!bayer 04 je napisao/la:U slučaju istog broja bodova šta je najvažnije???
Jesi vidio buraz što igram? Bit će me teško zadržati na ljetnom prelaznom roku, ali srce je uz BHFanaticoseNoName je napisao/la:Ministre, svaka čast. Zabijaš li zabijaš, nadam se da ti je tako i u životu2 gola + pogođen bonus par. Odlično.
Naši protivnici su danas bili izuzetno sretni, nema šta:
West Ham-Hull 3:0
Lens-Monako 3:0
Genoa-Udineze 3:0
Köln-Stuttgart 1:5
La Coruna-CD Xseraz 2:1
Everton-Manchester Utd 3:1
Pa hajd ti ovdje pogodi šta, izuzev La Corune. Sekretaru, zahvaljujem ti na izboru parova za naše protivnike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.