RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
BMV brate ma pusti ove pokemone i teletabise. Sta oni znaju sta je Velez i sta je on uradio kroz svoju istoriju. To ljubav mozemo osjetiti samo mi mostarci kojima je to urodjeno od rodjenja do zadnjeg izdisaja. Osjecaj kad te odvede dedo ili otac na prvu utakmicu
Brat moj slabo ti idem u ribu kako je SP. Plazma u avliji rostilj pive i umakanje u mladu izmedju utakmica
brat si moj
pozz za sestocifrenu crvenu armiju razasutu sirom planete. Forza
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
od sportskih kolektiva za mene postoji samo - RŠD VELEŽ.
ZDRAVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOO
Tako je BMV brate
Treba da pišemo o Veležu, transferima, zajebancijama, dedi Emanu, Cakanu, Biši i ostalim kafanama, o SP, o tome kako je okićen grad, evo danas Mahala okićena zastava na svakom kvadratnom metru.. I umjesto o tome da pišemo mi moramo ovima odgovarat i samo se živciramo bezze. Raja samo opušteno uz Velež, BIH i SP.
Treba da pišemo o Veležu, transferima, zajebancijama, dedi Emanu, Cakanu, Biši i ostalim kafanama, o SP, o tome kako je okićen grad, evo danas Mahala okićena zastava na svakom kvadratnom metru.. I umjesto o tome da pišemo mi moramo ovima odgovarat i samo se živciramo bezze. Raja samo opušteno uz Velež, BIH i SP.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako sutra povedemo i ako cujete kalas znajte da pastrmka slavi

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mostar,Bosna i Hercegovina!
Ovo je tek početak,sutra kulminacija.
Idemo Bosno I Hercegovino!!!!

Ovo je tek početak,sutra kulminacija.
Idemo Bosno I Hercegovino!!!!

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Mahala
" onclick="window.open(this.href);return false;
Druže na vrijeme ga uglavi da puca u zrak,jer do tekme je dug dan,malo pive malo meze i tako vazdan.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako sutra povedemo i ako cujete kalas znajte da pastrmka slavi![]()
BIĆE GUSTO,BIĆE GUSTO BIĆE 0-2
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ma mi smo takvi nikakvi sve smo titule kupili,reis nam je bio vodja na tribini,nasi navijaci nisu ginuli ispalili se svaki rat vanka! Vi ste sveci al nebi bilo lose kad se vracas na rejsa i fasizam da se vratis u vrijeme zmaja od bosne,i Rizvanbegovica itd kad ste pokazali svoje lice kad vec prozivas i vrqcas se u neko proslo vrijeme onda spomeni i ovo uostalom nasa uprava nasa stvar,koji ti djavo prozivas Ibrakovica itd eno ga ugovara saradnu sa milanom,gleda kako nasi deru inter,dok vasa uprava praznu slamu mlati,i mi i zeljo smo prosli kao vi u ratu samo sto su vama ukrali stadion al to je druga temaBMV22 je napisao/la:@nolimit
Mali kenjaš ničim izazvan, upadaš ko dobri sa neba.Moj post je bio ima 10 dana pa ne znam šta si dosad mislio samo znam da si slabo smislio,ali to je uobičajeno od vas.Apsolutno ničim nisam dirao klub, samo 4 čovjeka bez zrna morala, ali ako su vama dobri i nama su.U februaru sam u jeku ludila i dizanja Jarnija u nebo napisao da neće 3 kola.Nažalost, zeznuo sam se.Izdržao je malo duže.Znači sve ono što sam napisao su pretpostavke koje apsolutno ne moraju biti tačne, ali opet ti kažem,zapamti post i javi se u decembru.Ne znam kojim povodom se kotite ovako brzo na našem pdf-u ali brate pretjerali ste.Kvarite nam naš liskaluk, našu zajebanciju čak i na vlastiti račun,moramo sve to prekinut da bi vama odgovorili.Nažalost, vaš intelektualni nivo nije dosegao toliki kapacitet da bi razumili našu šprdačinu,šalu,zafrkanciju i sve što krasi nas iz srca Hercegovine.Ne pada mi na pamet hodat po vašem pdf zato ako možete i vi zaobiđite nas.Vi svi što se smijete nama ako imate imalo ičega u glavi onda samo prije gluposti i baljezganja o našem klubu probajte se realno sjetiti ili sagledati odakle je naš klub krenuo poslije rata.Dugo bi trebalo da vam to dočaramo a to mi nije cilj, niti mi pada na pamet.Na našu sreću mi koji smo ostali u gradu i oko kluba dobro znamo ko smo i šta smo, ako hoćeš nismo divovi(samo proglašeni od prije godinu) mi smo giganti,ali giganti od početka a hvala bogu kraja nam nema, vjerovatno nećete razumjeti ali mi smo giganti i u onim stvarima koje sa fudbalom nemaju ama baš nikakve veze.Naš klub, naši igrači su početkom drugog svjetskog rata komplet otišli u borbu protiv fašizma, nažalost u našem društvu danas je puno fašista koji su tada bili poraženi a sad se kroz raznorazne partije pitaju u našoj državi i pouzdano znam vraćaju nam tadašnje dugove.Nećete vi to nikad razumjeti a neću se ni truditi da vam više objašnjavam.Ako baš hoćeš evo ti još jedan primjer,jednom prilikom sa vašim klubom u Mostar došao je svemoćni reis Cerić, e sad kad bi mi itko mogao objasnit kakve on ima veze sa fudbalom bio bih mu zahvalan.No međutim žalosni reis bio je toliko ishakan da je napustio utakmicu poslije 30 minuta.Takvi smo ti mi južnjaci, takvi smo ti mi Mostarci, takvi smo ti mi Veležovci PRKOSNI I PONOSNI nikom prodani, nikom dati samo smo predani jednom klubu i jednom gradu.E haj sad još jednom pakujte se razgulite na svoje mjesto ostavite nas da se šprdamo na našem pdf.
Brato pastrmka jel to i tebe stalo s ribom kao u Mrkve sa pojačanjima, ja jučer u daidže najeo se ko mazlum.Utroba joj crvena ko naš dres![]()
Nadam se da opet počinješ dizat komadine a nadam se i da će Mrkva zviznut kakvog kapitalca.
@rodjenisa Hvala na podršci,svaka čast brato![]()
Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta, od ponedjeljka napokon smo u pogonu.Zaboravio sam nešto napisat ne znam hocete li se složit ali brate mili ima 20 godina nijedan prelazni rok nije me ovako izmorio, a nikad manje igrača nije nam otišlo iz kluba.Kad ovo sve završi morati ću na jednu seansu kod Fahre Puzića da dođem sebi.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!!!Loza i rakija presusit nece dok se Isma Tuce po rondou sece!!!
- tepsija
- Kontakt:
Strašno,a i muzička podloga je do yaya kao i vesela raspjevana družinavm22 je napisao/la:Mahala![]()
Nisam u Mostaru,na putu sam,sutra sam kući,jedva čekam da sve ovo vidim uživo i da okačim jedno 10-ak komada
Sutra očekujem 5/6 litara vatrene vode po glavi stanovnika....pastrmka ide preko cenera a i ja ću,da ne petljam
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ja 3 puta Mahalom prolazio danas, ljepotatepsija je napisao/la:Strašno,a i muzička podloga je do yaya kao i vesela raspjevana družinavm22 je napisao/la:Mahala![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Nisam u Mostaru,na putu sam,sutra sam kući,jedva čekam da sve ovo vidim uživo i da okačim jedno 10-ak komada
Sutra očekujem 5/6 litara vatrene vode po glavi stanovnika....pastrmka ide preko cenera a i ja ću,da ne petljamRekao sam ženi da mi sakrije pušku
- tepsija
- Kontakt:
Teško,ali ne i nerealno ali zamisli prođemo na Islandu i ne izgubimo od gaučosa,strah me i pomisliti šta bi to bilo.
Kakva bi to ludnica bila.Ja počinjem cugati čim se ustanem,znoje mi se dlanovi.
Pa ću leć malo oko podne,da se liverišem,pa onda kreće pjanski maraton.
Kakva bi to ludnica bila.Ja počinjem cugati čim se ustanem,znoje mi se dlanovi.
Pa ću leć malo oko podne,da se liverišem,pa onda kreće pjanski maraton.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je babara. Idemooooooootepsija je napisao/la:Strašno,a i muzička podloga je do yaya kao i vesela raspjevana družinavm22 je napisao/la:Mahala![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Sutra očekujem 5/6 litara vatrene vode po glavi stanovnika....pastrmka ide preko cenera a i ja ću,da ne petljamRekao sam ženi da mi sakrije pušku
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Kontakt:
Za sve koji dadoše živote za našu jedinu domovinu!
Igrajte zmajevi!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Igrajte zmajevi!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neka tepsija odmah me podsjeti na rat i pjesme koje smo pjevali uz bublu i destilat
NEDAJ SE BOSNO ZNAM RANE TE BOLE MAJKO DOMOVINO MOSTARCI TE VOLE
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neka tepsija odmah me podsjeti na rat i pjesme koje smo pjevali uz bublu i destilat
Jaki k'o kamen Starog Mosta Na nas je majka Bosna ponosna . ...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ispred mene u alkohol a u glavi se samo vrti film od 92-93 pa naovamo. Dobro se sjecam svega i sve patnje , ponizenja , borbe , garibluka .... J.eben osjecaj kad se nalazis na dnu pa se onda dignes do zvijezda to ljudski momak ne moze da svari a da ostanis u dure.... ova dva dana zivot stao za mene polupjan docekujem najsretniji dogadjaj u zivotu ... historija se pise draga moja crvena armijo ...veliki pozdravi dusmanima s koje god strane dolazili ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Evo i ja kazem dobronamjerno al dobronamjerno 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
@nolimit
A kenjaš li kenjaš.Ne znam bola šta si se uhvatio tuđeg pdf.Ovo nije Cardifov ni Milanov pdf pa ne znam kako ti nije iz "poniženja" ovdje kampovat.Odpepaj lagano na svoj pdf pa zajedno tri diva Srajevo,Cardif i Milan zajedno raspredajte.Koliko si inteligentan pokazuje i to da možeš mjeriti stanje poslije rata RŠD VELEŽ sa vaša dva sarajevska tima.Ni po čemu to nije slično a kamoli mjerljivo.Ali džaba ja pišem, teško tebi to u glavu možda nakon trećeg ponavljanja i više.Što se tiče fašizma i svega ostalog evo ti još jedan primjer pa bujrum onda glatko odredit ko je ovdje lud.Kad smo mi u Mostaru upozoravali čitavu BiH javnost ko je i iz kakve familije je pjevačica M.M.B vi iz glavnog grada ste nas komplet popljuvali, zašutili rigali svaku vrstu uvreda po nama mostarcima, koji dobro znamo opredjeljenje njene familije.I gle ne lezi vraže ta velika patriotkinja za BiH(po vama) jedva dočeka nedavno da nešto iz srca izusti.A onda usljediše salve optužbi, pljuvanja svakavih tračeva na "jadnu" nam pjevačicu.A ona je meni baš simpa.Cura ima dva imena,prava brazilka.Jedino što mi je žao što ćeš ti ovo kao i sve ono prije shvatit sve ovo nakon 150-og čitanja.Dotle živ ti meni bio i uzbrdo brzIma puno toga ali istrčaše mi englezi pa odoh nešto pametnije radit.
Pastrma brato bili Mrkva ovog Balotelija mogao dovest.Bar ne bi mogao pocrnit na našem suncu
Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Sretno nam sutra.
SAMO VELEŽ,SAMO BIH
A kenjaš li kenjaš.Ne znam bola šta si se uhvatio tuđeg pdf.Ovo nije Cardifov ni Milanov pdf pa ne znam kako ti nije iz "poniženja" ovdje kampovat.Odpepaj lagano na svoj pdf pa zajedno tri diva Srajevo,Cardif i Milan zajedno raspredajte.Koliko si inteligentan pokazuje i to da možeš mjeriti stanje poslije rata RŠD VELEŽ sa vaša dva sarajevska tima.Ni po čemu to nije slično a kamoli mjerljivo.Ali džaba ja pišem, teško tebi to u glavu možda nakon trećeg ponavljanja i više.Što se tiče fašizma i svega ostalog evo ti još jedan primjer pa bujrum onda glatko odredit ko je ovdje lud.Kad smo mi u Mostaru upozoravali čitavu BiH javnost ko je i iz kakve familije je pjevačica M.M.B vi iz glavnog grada ste nas komplet popljuvali, zašutili rigali svaku vrstu uvreda po nama mostarcima, koji dobro znamo opredjeljenje njene familije.I gle ne lezi vraže ta velika patriotkinja za BiH(po vama) jedva dočeka nedavno da nešto iz srca izusti.A onda usljediše salve optužbi, pljuvanja svakavih tračeva na "jadnu" nam pjevačicu.A ona je meni baš simpa.Cura ima dva imena,prava brazilka.Jedino što mi je žao što ćeš ti ovo kao i sve ono prije shvatit sve ovo nakon 150-og čitanja.Dotle živ ti meni bio i uzbrdo brzIma puno toga ali istrčaše mi englezi pa odoh nešto pametnije radit.
Pastrma brato bili Mrkva ovog Balotelija mogao dovest.Bar ne bi mogao pocrnit na našem suncu
Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Sretno nam sutra.
SAMO VELEŽ,SAMO BIH
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato ostalo samo da pokupimo 3 miliona od RAje iz skandinavije i idemo u Milano. Treba porucit upravi da se cuvaju tranvestita. Ja se umalo jednom ne zayeba u Rimu
brato ulica a likovi ko gromovi majku im yebem 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.