Mora da je to, bit ce guzva nakon 23h (znam jer mi stara to gleda )Kaunas je napisao/la:raja gleda Zvezde GrandaOtelo je napisao/la:Nocas dosta losija atmosfera ovdje nego jucer, vjerovatno jer utakmnice nisu dovoljno dobre.
Nadam se povratku raje u 00:00 za "derbi"
Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery,doci
Re: Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opravdano dosuđeni penal, povlačenje sa dvije ruke, Cavani rutinski to poslao iz leđa Navasa. Urugvajci nisu nešto specijalno odigrali ovo prvo pol, taman toliko koliko im je potrebno, ipak se osjeti Sukijevo neigranje.
Ticosi su imali svojih šansi, iz prekida, tako da u drugom pol nemaju šta izgubiti ako krenu ofanzivnije, posebno preko Joela, samo im se ne smiju dešavati onakve greške kao kod onog sobodnjaka iz koga je došlo do penala. Svakako će ovo prvenstvo biti dobro iskustvo za njihove mlade igrače, a niko od njih ne očekuje da naprave podvig u ovakvoj grupi smrti

Ticosi su imali svojih šansi, iz prekida, tako da u drugom pol nemaju šta izgubiti ako krenu ofanzivnije, posebno preko Joela, samo im se ne smiju dešavati onakve greške kao kod onog sobodnjaka iz koga je došlo do penala. Svakako će ovo prvenstvo biti dobro iskustvo za njihove mlade igrače, a niko od njih ne očekuje da naprave podvig u ovakvoj grupi smrti

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 14 jun 2014, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
čekajte da se mi englezi i vi italijani počnemo pljuvat pa ćete vidjet atmosfere 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
dobre tene
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Suki ce izgleda dobiti neke minute veceras.
Steta sto ne iskoristise ovu priliku za 1:1
Steta sto ne iskoristise ovu priliku za 1:1
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 14 jun 2014, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
a daj jbt
HAJMO KOSTARIKANCI
HAJMO KOSTARIKANCI
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kostarika nema srece nikako.
Kako bi mi pokvarili Urugvaj, tri komada.
Kako bi mi pokvarili Urugvaj, tri komada.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hasić, Mirza i Omerika najjači, kidajurambo16 je napisao/la:zvezde granda pokidale
btw. al bi ja opalio onu voditeljicu
15.10.2013.
-
Nerminovic
- Kontakt:
TOOOO BOLANOS ASISTENCIJA BRATE

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bravo, zasluzeno...
Brao cambell
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hajmo ublehe kupite se 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ludnica na tribinama

E hajmo sad igrati lopte .. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakva žabarska grupa sunce ti žareno. Italija, Engleska i Urugvaj. Još samo Francuska treba da upotpuni veliku četvorku
Campbell

Campbell
Opaa...zasluzeno Kostarika.Urugvajci ako ovdje kiksaju mogu pakirat kofere.
Kostarika uopste ne djeluje kako su je prikazivali u najavama za SP. Ofanziovan fudbal, bez respekta, vidi se da nisu potreban nivo ali me uopste nebi iznenadilo da veceras zabiju gol Urugvajcima, mozda i vise od toga - ko zna?
Urugvaju treba pravi Suarez, s njim je ekipa jaca bar 40%, da ne pretjeram. Covjek kojeg se protivnicki igrac jednostavno plasi napasti, koji moze dosta toga i sam uraditi. Cavani i Forlan mi nikako ne djeluju kao potrebno za prolazak grupe. Doduse, zavisi to i od Engleza i Italijana a njih cemo veceras vidjeti.
EDIT:
Eto ga, i zabise im na kraju.
Urugvaju treba pravi Suarez, s njim je ekipa jaca bar 40%, da ne pretjeram. Covjek kojeg se protivnicki igrac jednostavno plasi napasti, koji moze dosta toga i sam uraditi. Cavani i Forlan mi nikako ne djeluju kao potrebno za prolazak grupe. Doduse, zavisi to i od Engleza i Italijana a njih cemo veceras vidjeti.
EDIT:
Eto ga, i zabise im na kraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.