FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nolimit
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:12

harry_90 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Kakvog SDP-a..opstina se tek sad ukljucila u Slobodu,do sad nisu htjeli,jer su vidjeli kakva bagra vodi klub i koja nas je zaduzila do guse..od kantona kao sto rece gospodin Azmir nismo dobili ni flasu vode ;)

Ali evo ovo je primjer nas u BiH,umjesto da nam je drago sto se Sloboda dize,jer ako cemo iskreno bilo mi je drago kad je "utrpani" dosao da preuzme Sarajevo,konacno da neko nesto ulozi u ove nase klubove,pa se pojavi Azmir digao grad na noge,doveo Ciru,dosta sponzora,sada se spominje neki mnogo jak sponzor da ce uletit,ne bi se Azmir zaletio sa JFH da nece neko mnogo jak sponzor doci u klub..ii ja znam da neki igraci iz Slobode sad trenutno ne mogu igrat za Sarajevo,al brate ne mozes toliko omalovazavati,nama je svanulo,godinama smo u mraku,prosle godine se trebali ugasiti,a vidi nas sad..ovo sa JFH je tek pocetak sta ce jos biti..imamo jake ljude u upravi,opstinu iza sebe,kad bi se kanton kako ukljucio bilo bi dobro..volio bih da sutra neko dodje finansijski jak da vodi Celik,Velez itd.. da se ne patimo vise i da nam se drugi smiju ;)

@nolimit

Nas makar drzi nas covjek koji nece otici iz Slobode tek tako,a ne morate dovest malezijca da vas vodi i vjerovatno ce vam odhebati kad mu se digne ;)
Nek nas odhebe kad hoce hvala mu nemamo duga ni marke,a ovo koliko ce sad da ulozi tesko ce azmir do kraja zivota u vas tim,al donra je stvar sto je tuzlu na noge digao,samo kazem da realno nemate dva dobra igraca,a da si malo vise citao vidio bi ko je doveo Tana,i ko je taj decko i gdje radi i koliko je uticajan,vjerovatno nas covjek koji je doveo Tana ima sto puta vise poznastava u svijetu biznisa od kompletne case uprave na celu sa Azmirom

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 23:15

nolimit

otkud ti znas koliko azmi moze,a koliko nemoze uloziti...uostalom sta vas boli ba za nama,berite svoju brigu,i potrudite se da ne igubite od kakvog seoskog kluba,i nebrukajte drzavu po evropi,a nas ostavite da sanjamo i dalje,da nam po klubu igraju amateri...jbg nismo svi divovi...berite vi svoju brigu jarane
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2014, 23:17

Neka ulozi on koliko hoce,dabogda vi igrali u evropska natjecanja,normalno da ih ne mozes porediti,niko ih ovdje ne uporedjuje,vec ti kazem bezze omalovazavas,umjesto da ti bude drago sto postoje dva covjeka u ovoj ligi koja ulazu u svoje klubove..mi sa ovim sto imamo i uz neki 3-4 dobra pojacanja za ove lige,mozemo sigurno biti medju prvih 6 i dobro gurati u kupu..niste ni vi imali dva dobra igraca i dodje malezijac i dovede ha ya..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 23:17

harry_90 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Kakvog SDP-a..opstina se tek sad ukljucila u Slobodu,do sad nisu htjeli,jer su vidjeli kakva bagra vodi klub i koja nas je zaduzila do guse..od kantona kao sto rece gospodin Azmir nismo dobili ni flasu vode ;)

Ali evo ovo je primjer nas u BiH,umjesto da nam je drago sto se Sloboda dize,jer ako cemo iskreno bilo mi je drago kad je "utrpani" dosao da preuzme Sarajevo,konacno da neko nesto ulozi u ove nase klubove,pa se pojavi Azmir digao grad na noge,doveo Ciru,dosta sponzora,sada se spominje neki mnogo jak sponzor da ce uletit,ne bi se Azmir zaletio sa JFH da nece neko mnogo jak sponzor doci u klub..ii ja znam da neki igraci iz Slobode sad trenutno ne mogu igrat za Sarajevo,al brate ne mozes toliko omalovazavati,nama je svanulo,godinama smo u mraku,prosle godine se trebali ugasiti,a vidi nas sad..ovo sa JFH je tek pocetak sta ce jos biti..imamo jake ljude u upravi,opstinu iza sebe,kad bi se kanton kako ukljucio bilo bi dobro..volio bih da sutra neko dodje finansijski jak da vodi Celik,Velez itd.. da se ne patimo vise i da nam se drugi smiju ;)

@nolimit

Nas makar drzi nas covjek koji nece otici iz Slobode tek tako,a ne morate dovest malezijca da vas vodi i vjerovatno ce vam odhebati kad mu se digne ;)
jbg sad pi ti pisao imena neka al ... nije ok

apsolutno se slazem da je ovo suer stvar da se dize klub, al kad vidim postove koje se doticu MOG kluba na VASOJ temi nicim izazvani onda... Dao Bog da sutra sve dugove vratite i da dovedete najvece igrace koje je BiH vidjela, al vjeruj mi to je teze nego sto mislis... igrac npr. jacine JAJALA kosta 30 000 eura mjesecno.. na posudbi te kosta oko 4-5 ooo eura... pa izvoli ... a jajalo nije nikaakv reprezetativac ni vanserijski igrac za druge evropske lige, osim za nasu gdje da hoce igrati 100% bi je prekucao...

kad bi ti govorio imena igraca koje je sarajevo ganjalo i nudilo extra uslove a oni ni okrenuli se nisu jerje to PREMJER LIGA BIH... nebi vjerovao... cak i neki igraci koji su onako.. ni tamo ni vamo...
Druga je stvar sto ti za ekipu u kojoj igraci igraju za 5 000 maraka treba oko dva miliona maraka za plate i doprinose i ostale obaveze u ugovoru (ishrana, putne troskove, stanovanje, premije, na ruke) a takvi su igraci npr stojčev, vekoski,bilbija... e sad zamisli ako hoces da doveddes igrace jaceg ranga... budzet ti mora biti 7-10 miliona maraka GODISNJE... a za to treba bas sila iza tebe da bude...

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:18

wienultras je napisao/la:nolimit

otkud ti znas koliko azmi moze,a koliko nemoze uloziti...uostalom sta vas boli ba za nama,berite svoju brigu,i potrudite se da ne igubite od kakvog seoskog kluba,i nebrukajte drzavu po evropi,a nas ostavite da sanjamo i dalje,da nam po klubu igraju amateri...jbg nismo svi divovi...berite vi svoju brigu jarane
Znam koliko moze uloziti al nije za foruma,znam i koga je od nasih ljudi kontaktirao za neke informacije i kredite uostalom nije lud da od svojih para vrqca ovaj dug sto su lopivi napravili,madamje vratio neke dugove,uostalom vazno je da se trudi i radi posteno ostalo ce doci na svoje

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 14 jun 2014, 23:21

Što se raspravljate s pitarima? Mi kad smo doveli Ćiru oni su pričali kako je bezveze trener i slično,a oni doveli Jarnija i pričali o njemu kao da je u najmanju ruku Kapelo.Mi sada dovodimo Haselbanka al gdje će isti u rečenicu sa Uščuplićem? Uščuplić je osvajao ligu prvaka kad je Haselbank igrao klikera po Holandiji.
Nas dok je vodio ubleha Ibraković glavni su bili sa prozivanjem "napadački fudbal Abdulaha Ibrakovića" i slične prozivke,a sada istog smatraju Bogom u klubu, popustite ih.
Navijačka grupa koja fura "against modern football" a svi kolektivnu skinu gaće na sjeveru nekom Malezijcu :lol:
Oni su prvaci svemira mi smo 0 od kluba i et, riješena rasprava.

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:22

harry_90 je napisao/la:Neka ulozi on koliko hoce,dabogda vi igrali u evropska natjecanja,normalno da ih ne mozes porediti,niko ih ovdje ne uporedjuje,vec ti kazem bezze omalovazavas,umjesto da ti bude drago sto postoje dva covjeka u ovoj ligi koja ulazu u svoje klubove..mi sa ovim sto imamo i uz neki 3-4 dobra pojacanja za ove lige,mozemo sigurno biti medju prvih 6 i dobro gurati u kupu..niste ni vi imali dva dobra igraca i dodje malezijac i dovede ha ya..
Dabogda i vi igrali isto i svaki nas tim al ja pokusavam da kazem da malo realnosti treba,nemoze on sad lupit 4 mil i dovst par dobrih igrqca jer za to treba i plata i smjestaj itd al radi covjek dobro doce i takvo vrijeme da ce mozda moci to uraditi al npr moj ti. Je samo par mjeseci odblokiranog racuna i radimo kao normalan klub svega par mjeseci do tada smo mrtvi bili namizdisaju

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 23:23

nolimit je napisao/la:
wienultras je napisao/la:nolimit

Znam koliko moze uloziti al nije za foruma,znam i koga je od nasih ljudi kontaktirao za neke informacije i kredite uostalom nije lud da od svojih para vrqca ovaj dug sto su lopivi napravili,madamje vratio neke dugove,uostalom vazno je da se trudi i radi posteno ostalo ce doci na svoje
sve vi znate,sva pamet svijeta je vasa...bas ti znas hoces mu zirant biti.. :urnebes:
i ja se sa b..... raspravlam :facepalm:

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:24

haver je napisao/la:Što se raspravljate s pitarima? Mi kad smo doveli Ćiru oni su pričali kako je bezveze trener i slično,a oni doveli Jarnija i pričali o njemu kao da je u najmanju ruku Kapelo.Mi sada dovodimo Haselbanka al gdje će isti u rečenicu sa Uščuplićem? Uščuplić je osvajao ligu prvaka kad je Haselbank igrao klikera po Holandiji.
Nas dok je vodio ubleha Ibraković glavni su bili sa prozivanjem "napadački fudbal Abdulaha Ibrakovića" i slične prozivke,a sada istog smatraju Bogom u klubu, popustite ih.
Navijačka grupa koja fura "against modern football" a svi kolektivnu skinu gaće na sjeveru nekom Malezijcu :lol:
Tobe jarabi,Ibrakovic je obicni uposlenik u klubu,odgovara ljudima iznad njega za bilo sta,i niko ga nije velicao covjek korektno radi dio svog posla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 14 jun 2014, 23:25

Sarajevo je najaci klub finansijski trenutno u drzavi i igracki, niko se ovdje ne poredi sa Sarajevo, ni ostalim klubovima. Mi zivimo svoj san, jer za nas je ovo ne videno ludilo, mi smo se prije godinu i po trebali ugasiti a sada pregovaramo sa Jimiyjem. Niko nije rekao pa ni presjednik Azmir da cemo mi harati, sve osvojiti, nego da ce ovo biti jedna nova Sloboda koja ce se boriti za vrh i mnoge namuciti. Nama je najbitnije jacanje kluba finansijski, infasturkturno, rad u omladinskom pogonu, a ako se ukaze prilika za evropu borit cemo se pa sta bude. Sloboda je u jednom procesu koji bi u nekom srednje rocnom periodu trebalo da izbori evopru, napadne ako se ukaze prilika Kup, za 4 godine da se dođe na nulu i rijese mnoge stvari. Sto vise jaki klubova u ovoj ligi svima ce nam biti bolje, bit ce cijenjeni igraci iz nase lige, bolji ce se transferi raditi. Svaki uspjeh u evropi nekog naseg kluba trebamo biti svi sretni, jer to podize sliku nase lige u svijetu

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 14 jun 2014, 23:26

nolimit je napisao/la:
haver je napisao/la:Što se raspravljate s pitarima? Mi kad smo doveli Ćiru oni su pričali kako je bezveze trener i slično,a oni doveli Jarnija i pričali o njemu kao da je u najmanju ruku Kapelo.Mi sada dovodimo Haselbanka al gdje će isti u rečenicu sa Uščuplićem? Uščuplić je osvajao ligu prvaka kad je Haselbank igrao klikera po Holandiji.
Tobe jarabi,Ibrakovic je obicni uposlenik u klubu,odgovara ljudima iznad njega za bilo sta,i niko ga nije velicao covjek korektno radi dio svog posla
Nikako ga niste veličali.
Ibraka majstor svog zanata, dovedi ovog,onog i slično.
Dok sam čitao mislio sam da pišete o Galijaniju a ne o Abdulahu Ibrakoviću aka napadački fudbal :lol: :lol:

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:28

Wienaultras necu mu ja biti al mozda hoce banka naseg predsjednika jer su vam svi racuni blokirani,raspitaj se malo kad vc znas kakve planove i koga ce Tan da nam dovede onda bi i ovo mogao znati! Uglavnom uzivaj samo malo realnije Ciro je jedan od najboljih trenera na ovim prostorima velika reklama za vas,o Jimiju kao igracu je smijeno i pricati,veliki majstor u svoje vrijeme i velika reklama za vas

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:30

haver je napisao/la:
nolimit je napisao/la:
Nikako ga niste veličali.
Ibraka majstor svog zanata, dovedi ovog,onog i slično.
Dok sam čitao mislio sam da pišete o Galijaniju a ne o Abdulahu Ibrakoviću aka napadački fudbal :lol: :lol:
Doveo Jajala,platili Krstu koji je sad rep Makedonije i jos neke druge i sta da kazemo da je kloc il smece

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 23:31

divovi,najvece pojacanja vam sirijac,za kojeg niko nije cuo...svaka cast vama,gazite sve redom,mi cemo po svom,za tri lige ste iznad nas,mi smo nula,i neznam koji cete **** na temi jednog drugorazrednog kluba,imate tana,imate akademiju,barem na papiru,brinite se za svoj klub

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 jun 2014, 23:31

Joj i vas njima polažete račune :urnebes:

jel ono 20. juna premijera onog filma ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jun 2014, 23:34

Hoce li opet nastupiti zatisje,pa opet bomba?

Danas procita da bih JFH naredne sedmice trebao doci u Tuzlu i odradit zadnji dio pregovora oko preuzimanja?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jun 2014, 23:36

nolimit je napisao/la:Wienaultras necu mu ja biti al mozda hoce banka naseg predsjednika jer su vam svi racuni blokirani,raspitaj se malo kad vc znas kakve planove i koga ce Tan da nam dovede onda bi i ovo mogao znati! Uglavnom uzivaj samo malo realnije Ciro je jedan od najboljih trenera na ovim prostorima velika reklama za vas,o Jimiju kao igracu je smijeno i pricati,veliki majstor u svoje vrijeme i velika reklama za vas
ne rise svega ti tvog..nemoj molim te...banka vaseg predsjednika,,samoubij se...koji ste ba vi faktor...znaci da nam nema vas....propali bi.. :facepalm: ok,zafali se predsjedniku i u moje ime..zamoli ga da nam nerokne velike kamate,molim te... :clap:samoubij se...nemogu da vjerujem koji ste vi umisljeni likovi...hahaha pozajmite ba sta i strumfovima,sevap je :urnebes: :beba:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 14 jun 2014, 23:37

Šta se palite na @nolimit frajer uopće nije pitar nego manijak samo što ima 10 nikova.Ublehaš obični.Uživajte dok možete ostavite se budala...
Mićo je Fićo!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jun 2014, 23:38

harry_90 je napisao/la:Hoce li opet nastupiti zatisje,pa opet bomba?

Danas procita da bih JFH naredne sedmice trebao doci u Tuzlu i odradit zadnji dio pregovora oko preuzimanja?

U cetvrtak dolazi...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:38

wienultras je napisao/la:
nolimit je napisao/la:Wienaultras necu mu ja biti al mozda hoce banka naseg predsjednika jer su vam svi racuni blokirani,raspitaj se malo kad vc znas kakve planove i koga ce Tan da nam dovede onda bi i ovo mogao znati! Uglavnom uzivaj samo malo realnije Ciro je jedan od najboljih trenera na ovim prostorima velika reklama za vas,o Jimiju kao igracu je smijeno i pricati,veliki majstor u svoje vrijeme i velika reklama za vas
ne rise svega ti tvog..nemoj molim te...banka vaseg predsjednika,,samoubij se...koji ste ba vi faktor...znaci da nam nema vas....propali bi.. :facepalm: ok,zafali se predsjedniku i u moje ime..zamoli ga da nam nerokne velike kamate,molim te... :clap:samoubij se...nemogu da vjerujem koji ste vi umisljeni likovi...hahaha pozajmite ba sta i strumfovima,sevap je :urnebes: :beba:
Jesil cuo da je nas predsjednik direktor banke,a vas Azmir dobar sa nekim clanovima nase uprave koji su iz tz vidim da nemas pojma pa necu dalje priznajem pojma nemam

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.