Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma ja se vise uzdam u bravaparangal je napisao/la:Ovaj Navas je zbilja sjajan golman, prava mačka medju stativama. Mada ja ne sumnjam ni u Stegena, švabo je to
More ne bude li glupava uprava kupila nešto kvalitetno u odbrani i bude spala da joj centralni bude ono Šakirino drvo Barsi neće pomoći ni obojca da stanu na golbarca_87 je napisao/la: ma ja se vise uzdam u brava, ter stegen je mlad pa i moze podbaciti al ovaj je sigurna opcija
barca se ne mora uopste brinuti za poziciju golmana
Očito više nego što ti možeš svaritiJohny je napisao/la:Kolko serete o Piqueu, nevjerovatno.
StvarnoJohny je napisao/la:Kolko serete o Piqueu, nevjerovatno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
No commentDesimaL je napisao/la: Nije on kriv sto igra u odbrani sa igracima koji su 170 cm visoki.Uostalom pokazajo je u ovim vecim utakmica da je i sada jako jako kvalitetan stoper.Siguran sam da je igrao vise u paru sa Bartrom,a ne Mascheranom to bi jos mnogo bolje bilo
A ko ga tera da igra 35 metara od gola? Koj će on uopšte qrac na polovinu protivnika osim ako nije korner? Čime on uopšte može doprineti kad onako smotan krene preko pola šatro grditi igru? Pike se previše uzvezdio i osilio i za njega je period klupe jedini pravi lek.Johny je napisao/la:To sto vi u Pique pokusavate naci Maldinija to je vas problem.Meni sasvim pristojno igra.Skok igra savrsena, postavljanje nista losije.Ej sad problem nastupa kada mu Robben slomi kicmu, sto je sasvim normalno jer je covjeka gotovo nemoguce cuvati.Isto taj je od Ramosa jos vecu budalu pravio pa nikom' nista.Pique je prefinjen stoper a ne ratnik.Covjek koji igra 35 metara od svog gola, pa u takvom odnosu snaga siguran sam da Silva ne bi bio nista bolji! Problem Barce, ispostavit ce se i Spanije je vezni red a ne odbrana.Naravno, Barci skripi i nazad jer u ekipi imas Alvesa kao igraca manje .Koliko god zvucalo grubo, moja najveca zelja je vidjeti djelo Mascherana na DMu, a Biskvita preseliti na klupu![]()
jest pique u zadnje vrijeme malo poslab al rec nesto "ko ga tjera da bude na 35 metara od gola " je smijesnoparangal je napisao/la:A ko ga tera da igra 35 metara od gola? Koj će on uopšte qrac na polovinu protivnika osim ako nije korner? Čime on uopšte može doprineti kad onako smotan krene preko pola šatro grditi igru? Pike se previše uzvezdio i osilio i za njega je period klupe jedini pravi lek.Johny je napisao/la:To sto vi u Pique pokusavate naci Maldinija to je vas problem.Meni sasvim pristojno igra.Skok igra savrsena, postavljanje nista losije.Ej sad problem nastupa kada mu Robben slomi kicmu, sto je sasvim normalno jer je covjeka gotovo nemoguce cuvati.Isto taj je od Ramosa jos vecu budalu pravio pa nikom' nista.Pique je prefinjen stoper a ne ratnik.Covjek koji igra 35 metara od svog gola, pa u takvom odnosu snaga siguran sam da Silva ne bi bio nista bolji! Problem Barce, ispostavit ce se i Spanije je vezni red a ne odbrana.Naravno, Barci skripi i nazad jer u ekipi imas Alvesa kao igraca manje .Koliko god zvucalo grubo, moja najveca zelja je vidjeti djelo Mascherana na DMu, a Biskvita preseliti na klupu![]()
Sa ovim drugim delom posta glede Maskerana i Busa se slažem.
E sad...nemoj biti bukvalista. Poenta je da Pike iako zna da je prespor suviše često ide i trti se nešto na polovini protivnika...naravno da ne treba biti golmanu u naručju ali kad zna da je spor ne sme nikad preći distancu posle koje nije sposoban na vreme sprečiti problem...zato je Hummels tata i pravi čovek za Barsu ali...barca_87 je napisao/la: jest pique u zadnje vrijeme malo poslab al rec nesto "ko ga tjera da bude na 35 metara od gola " je smijesno
pa u barci i u spaniji zbog posjeda i stila igre stoperi moraju igrati tu gdje jesu ,zamisli pique na 10 metara od svog gola a vezni red kombinuje na centru![]()
pa kontaj malo
![]()
na sta bi to licilo
Hebo te Bartra kad moram da kažemlet3 je napisao/la:ovaj poredi Puyola i Bartru![]()
o jbm ti život
shvatite više da je Puyol nešto najbolje što se desilo u Barcu, u zadnjih 15 godina....mislim, što se tice odbrane. On je bio poklon s neba....extraordinary.
Vazda smo imali kretene u odbrani, nikada se na taj dio tima nije poklanjala narocita pažnja, nikada nece ni u buducnosti.