KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kanarinac
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la kanarinac » 14 jun 2014, 23:26

Raul_64 je napisao/la:Dobi Zvezda basket :mrgreen:
Al Simonovica idola , proziva nekog nakon pogodjenih trojki :rol:
ocigledna 5 licna je bila za simonovica 2 min do kraja nad bogdanom ali nemaju ove sudije muda da zvezdi daju ono sto ih slijedi ali steta sto nije dao i tu licnu bilo bi zanimljivo
Samo Sarajevo

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 jun 2014, 23:29

Igraju 5 na 3 i prave 3 sekunde u reketu xd
A.F.C. Bournemouth!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jun 2014, 23:30

MaGiCa je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Dobi Zvezda basket :mrgreen:
Al Simonovica idola , proziva nekog nakon pogodjenih trojki :rol:
:urnebes:

Lypoviy je kralj. Umalo da syebe 5 na 3 svojom "mekom rukom". ;)
Nego, jesi li provalio Katica mandrila, kako se iznenadio 5. lichnom greshkom :?: :mrgreen:
Lik pokazuje da ima 4 faula i u sledecem napadu pravi lichnu i kao fol se ishchudjava... :facepalm: IQ=temperatura Pionira :yawn:
Lipa ne bi bio najbolji igrac da je sam u dvorani :urnebes:

Djenka mislim da je iskulirao , nije mu bilo po cejfu igrati protiv trojice :thumbup:

Inace sva ova vece , plac boziji.
Ne bi me iznenadilo da ne bude druge utakmice.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jun 2014, 02:34

fakat nisam imao živaca da čekam nastavak tekme, a evo šta se između ostalog izdešavalo na samom kraju.

[youtube][/youtube]

kakvo blamiranje na kraju. :rol: :rol: francuz se ljuti što mu ne sviraju faul da se tekma skroz prekine. :bow: sudije dobro postupile, pošto bi u tom slučaju bruka bila još veća, a i ovako je velika.
qrac. :mrgreen: :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 15 jun 2014, 03:32

Sta reci za seljacine koje se loze dok igraju 5 na 3...Duge su godine dominacije napravile frustracije :D

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 jun 2014, 11:05

rambo16 je napisao/la:al' koji seljakluk...ono kad djetetu hoćeš objasnit pojam seljakluk daj mu da pregleda ovaj snimak....jel prošla ijedna tekma da se nisu hvatali za guše??
Prolazile su tekme zadnjih 15ak godina kada Zvezda nije bila konkurentna (onda je bilo hvatanja sa FMP-om i Hemofarmom). Tada je Zvezda gubila po 20-30-40 razlike.. ali ovakvih sranja nije bilo. Ovo je cist princip: "Ako mi ne mozemo imati, necete ni vi". Ja se samo bojim sta ce biti u eventualnoj utakmici koja odlucuje sampiona, jer je ovo tek prva tekma.

Pa sta reci kada Vujosevic povlaci ekipu u trenutku kada Zvezda ima 6 licnih gresaka vise, a njegov Partizan 7-8 slobodnih bacanja vise. Druga je stvar sto Lovernj gadja 50% sa linije slobodnih.

Volio bih da neko neutralan sa foruma, tj da ne navija ni za jednu ekipu, pogleda snimak utakmice do tog izlaska sa terena.. I napise svoje misljenje o sudjenju. Mada sumnjam da ima iko vremena za to.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 jun 2014, 12:48

Jedan dug niz godina vujosevic mi je bio izvrstan trener jedan od ponajboljih za rad sa mladim, ali onda je otisao u CSKA i tu se pokazalo da on moze biti uspijesan samo kada se radi sve po njegovom i gdje je on apsolutni vladar
I sada gledano iz retroperspektive mogu reci da mu je CSKA bio zenit
Od kada se vratio u partizan u kostatnom je padu jer vise u srbiji nema puno drzavnih firmi koje ce davati novac a da nesmiju znati sta se sa njim radi, politicka klima se promjenila pa partizan vise nema jakog vjetra u jedra, u srbiji sve je teze doci do talenata kojih je takodzer sv manje, a vujosevic sve to zna i ne moze da se pomiri sa tom cinjenicom + se razbolio
I sada radi ono sto je ponekad izgledalo ko sporadicni incidenti, non stop tj. kabadahisko ponasanje i filozofija ako necu ja nece niko i u tom procesu tesko ostecuje partizan
Odmah da se zna da ovim ne branim cz koja isto igra prljavo i obilato koristi situaciju, ali ipak ovo sto sad radi vujosevic je ogavno i mislim da je njegovom vremenu kao uspijesnog trenera cak i u njegovom sistemu odzvonilo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 jun 2014, 14:00

[youtube][/youtube]

Dule je kriv i za ovo...Povukao je tim "iz cista mira".

Na jednoj strani Danilovic,Vujosevic,Todoric ,a na drugoj Covic,Ristovic,Vucic and co.

Jedno brdo,dva univerzuma.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 jun 2014, 14:09

dscile je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:al' koji seljakluk...ono kad djetetu hoćeš objasnit pojam seljakluk daj mu da pregleda ovaj snimak....jel prošla ijedna tekma da se nisu hvatali za guše??
Prolazile su tekme zadnjih 15ak godina kada Zvezda nije bila konkurentna (onda je bilo hvatanja sa FMP-om i Hemofarmom). Tada je Zvezda gubila po 20-30-40 razlike.. ali ovakvih sranja nije bilo. Ovo je cist princip: "Ako mi ne mozemo imati, necete ni vi". Ja se samo bojim sta ce biti u eventualnoj utakmici koja odlucuje sampiona, jer je ovo tek prva tekma.

Pa sta reci kada Vujosevic povlaci ekipu u trenutku kada Zvezda ima 6 licnih gresaka vise, a njegov Partizan 7-8 slobodnih bacanja vise. Druga je stvar sto Lovernj gadja 50% sa linije slobodnih.

Volio bih da neko neutralan sa foruma, tj da ne navija ni za jednu ekipu, pogleda snimak utakmice do tog izlaska sa terena.. I napise svoje misljenje o sudjenju. Mada sumnjam da ima iko vremena za to.
poslije final 4 ABA lige i jedna i druga ekipa su pogubljene....previše nervozni....i onda dođe sudija svira Bertansu faul u napadu koji je u najmanju ruku sumnjiv...tada Vujošević povlači ekipu (smiješno)...nedugo nakon povratka na parket sudija svira još jedan faul u napadu Bertansu i to peti (opet sumnjivo)...onda je sve explodiralo...suđenje je cijelu tekmu bilo kriminalno...fakat se stiče dojam da sudije ne znaju ništa o košarci ili neće namjerno da znaju
A.F.C. Bournemouth!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 15 jun 2014, 14:12

sasagmp je napisao/la:
Dule je kriv i za ovo...Povukao je tim "iz cista mira".

Na jednoj strani Danilovic,Vujosevic,Todoric ,a na drugoj Covic,Ristovic,Vucic and co.

Jedno brdo,dva univerzuma.
Fascinantno, zaista.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 jun 2014, 14:19

Ja ne znam koji je kosarkaski znalac pravio ovaj klip.

Evo u vezi situacija Blazica i Lovernja. Koliko ja znam, a mislim da znam.. 2+1 situacija se svira kada je igrac vec u dvokoraku. Blazic pocinje dvokorak, lopta mu je u ruci, Bertans pravi faul i to je 2+1. Druga situacija. Lovernj i dalje tapka loptu, tu nastaje faul.. on nastavlja akciju sa dvokorakom i postize poene.

Situacija ofanzivni faul Bertansa i Katicevo laktanje. Greska sudije sto nije svirao Katicu faul. Mada nisam siguran ni da li je bio Bertansov ofanzivan faul.. Jeste udario Blazica, ali pitanje je samo da li je namjerno, a to samo on zna.

Ofanzivni faul Bertansa, onaj prije tuce.. Ako igrac stoji sa obje noge na zemlji van ovog polukruga, i ne pomjera se, kada protivnicki igrac naleti na njega, to je ofanzivni faul. I onda reziser tog klipa stavlja situaciju sa Radenovicem, valjda trazeci i tu ofanzivni faul.. A Bogdanovic (ako je on) em sto se krece em sto ga skokom pokusava izblokirati. Tu sam prestao gledati klip.

Posto na netu ima price i o iskljucenjima.. Iskljucenje automatsko ide za sve igrace sa klupe koji udju u teren. Tako da je cijela klupa Partizana dobila, i svi igraci Zvezde sa klupe osim Rebica i Lipovija. Od igraca na terenu, iskljucenja su dobili Nelson, Radenovic i Milutinov, dok je Bertans u prethodnom napadu dobio petu licnu.

Ako neko zna vise od mene, neka me ispravi.. jer priznajem da nisam bas ekspert za kosarku, ali koliko ja znam, pravila su takva.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jun 2014, 14:21

Indenticna situacija , kakvo tapkanje lopte.
Bio je vec u pokretu/dvokoraku i trebalo je biti 2+1.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 jun 2014, 14:23

Ja sam zaustavljao ovaj klip u tom trenutku i cini mi se da on spusta loptu na zemlju nakon sto Nelson pravi faul. Ako nije tako, ja se stvarno izvinjavam zbog mog loseg vida.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 jun 2014, 14:25

Sto se tice klipa slazem se za faul u napadu Bertansa da je opravdan i da je neopravdano stavljen faul nad Radenovicem kao pokusaj prikaza faula u napadu.

Ostale situacije je besmisleno komentarisati jer slika govori vise od 1000 reci.

Pre 4. faula Bertansa(lakat u glavu Blazica) pogledajte odbranu Blazica i gde se nalaze njegove ruke,da ne pominjem cimanjem glavom za sta se u Evropi sudi tehnicka greska zbog pokusaja iznude faula.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jun 2014, 14:28

Prije ce biti da je Jaka jos jednom spustio loptu(zavisi od toga gdje je sviran faul , dal je ranije) , nego Lovrenj.
Vidi se bas od kamere ispod kosa da je svojim dugim nogama izvukao dvokorak nakon faula.

I samo da kazem da je sudjenje bilo uredu.
Bertans je bio prenervozan i zbog toga je odigrao za qurac , ne zbog sudija.
Mozda par pogresaka na stetu Partizana , al su se i centri Zvezde punili licnim lagano.

64:69 na 8 minuta do kraja je bio realan pokazatelj dotadasnjeg stanja na terenu i trebalo se zavrsit kako bog zapovijeda , a ne onim tuznim "basketom".

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 jun 2014, 14:30

Istina je to sto kazes za Blazica, mada se nije ni on sam lupio. Ali svakako je da je on od pocetka te odbrane isao na to da iznudi taj faul.. To mi je najveca enigma od tih odluka, jer mi se cini da bi svaki sudija drugacije to procijenio.

Sto se tice Lovernjovih 2+1, moguce ja da sam tu i subjektivan, jer navijam za Zvezdu.

Sve u svemu ne smatram da je bilo navlacenja za Zvezdu, nego da je bilo losih sudijskih odluka. U trenutku izlaska igraca sa parketa, Partizanovih, Zvezda je imala 6 vise licnih gresaka.. A najnapunjeniji je bio Bobi, koji je bio kljucni igrac u prethodnim derbijima. Pa onaj prvi ove sezone je prakticno sam dobio.

Mislim da je Vujosevic izveo igrace samo da bi podigao pritisak na sudije.. A ova tuca je jednostavno nesto sto se moralo desiti zbog visokih tenzija. Meni se cini da ce Vujosevic uraditi sve da bi sprijecio Zvezdu da stigne do titule.. ili da ce barem pokusati diskreditovati ovu titulu pricom o sudjenju.l

Inace kako je Zvezda odigrala 5 na 3 je tuga Bozija..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jun 2014, 14:33

Jest se sinoc Dule valjao u blatu , al ne treba zaboraviti ni njegovog saborca , koji vec 2 godine s njim dize tenziju sto kulminira sa ovakvim epilogom.

I jah
Jaka je sve ono sto su godinama navijaci Zvezde zamjerali igracima Partizana
klasicna "prsotina" aka Velickovic,Lucic etc.

doduse vidim s ove strane , kako to ponasanje moze biti iritantno :problem:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 jun 2014, 14:34

A kako da se desi da uvek taj faul u napadu ili faul nad Zvezdinim igracem svira Obrknezevic?Malo previse slucajnosti...

Sto se tice faulova evo reci ti koji faul Marjanovica nije postojao?

Kako komentarises Bertansu tehnicku zbog prigovora,a kako Marjanovicevo mahanje rukama i psovanje sudije (isto Obrknezevica) koje prolazi nekaznjeno...?

Malo previse slucajnosti za jednu tako vaznu utakmicu.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 jun 2014, 14:40

Iskreno, ne sjecam se pojedinacno Marjanovicevih faulova tako da ne mogu reci. Jedino kada pogledam ponovo utakmicu.

Tehnicku gresku nije dobio Bertans, i to je jos jedna glupost rezisera tog klipa. Tehnicku gresku je dobila klupa Partizana zbog izlaska sa terena. Da je Bertans dobio tehnicku, Zvezda bi imala 4 slobodna bacanja nakon povratka Partizanovih igraca, a ne 2. Mislim da imas i izvjestaj na sajtu KLS, gdje pise kada je i ko dobio tehnicku.

Sto se tice tog Oberknezevica.. Ja jedino znam kako izgleda onaj Belosevic, a zasto se uvijek Oberknezevic nasao tu da to svira, ne znam.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.