15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Prognozirala je već. I ovu što je u toku navodno treba Italija da dobije. Samo malo mi je glupo - šta radi Shaheen ako vjeruje u neriješeno?Rule_hz je napisao/la: brazil hr
" onclick="window.open(this.href);return false; spanija hol
" onclick="window.open(this.href);return false; eng ita
a sutra ce nas prognozirat kamila
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što vi možete plakat 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A jel' ima neki link za taj dokumentarac? Da se to pogleda...
Strajkuje gladjuMakanaky je napisao/la:Prognozirala je već. I ovu što je u toku navodno treba Italija da dobije. Samo malo mi je glupo - šta radi Shaheen ako vjeruje u neriješeno?Rule_hz je napisao/la: brazil hr
" onclick="window.open(this.href);return false; spanija hol
" onclick="window.open(this.href);return false; eng ita
a sutra ce nas prognozirat kamila
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
čekamo da neko izbaci, nadam se da će bitimandraX je napisao/la:A jel' ima neki link za taj dokumentarac? Da se to pogleda...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma postavit će @vedator. On je za to zaduženKaunas je napisao/la:čekamo da neko izbaci, nadam se da će bitimandraX je napisao/la:A jel' ima neki link za taj dokumentarac? Da se to pogleda...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imamo mi hrčka Ahmu da nam donese pobjedu sutra 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

15.10.2013.
Naletio sam na jedan dobar komentar
Sutra, na drugom kraju planete, na Marakani, u Rio de Janeiru, jednom od načuvenijih stadiona na svijetu, igrace Argentina. Jedna od najslavnijih u historiji. Dvostruki prvaci svijeta. Creme de la créme, rekli bi francuzi. Vlasnici dva najbolja fudbalera svijeta. I tu večer ce igrati jedan od njih. Dakle, najbolji fudbaler svijeta. U najslavnijoj ekipi svih vremena. Na najpoznatijem stadionu svih vremena. U naj fudbalskoj zemlji svih vremena. Ali, na toj utakmici ce svirati himna Bosne i Hercegovine. Na terenu ce biti zagrljeni Edin, Zvjezdan, Toni, Emir, Ognjen.. Sinovi Bosne. Najveci dokaz pobjede i postojanja ove zemlje. A ja cu biti ponosan, osjecati ovu zemlju više nego ikad. Jače nego ikad. Te noci ce na Marakani svirati himna Bosne i Hercegovine. A ja cu negdje u gradu za koji nije umrijeti grijeh, stajati sa rukom na srcu. I pjevati. Pjevati himnu iako nam himna nema teksta. I znati da nam Bosna postoji. Nepovratno i neuništivo. Mnogo više nego što su njeni neprijatelji sanjali da ce biti. Tu noc ce svirati himna Bosne i Hercegovine. A ja cu plakati. Nikad sretniji.
Sutra, na drugom kraju planete, na Marakani, u Rio de Janeiru, jednom od načuvenijih stadiona na svijetu, igrace Argentina. Jedna od najslavnijih u historiji. Dvostruki prvaci svijeta. Creme de la créme, rekli bi francuzi. Vlasnici dva najbolja fudbalera svijeta. I tu večer ce igrati jedan od njih. Dakle, najbolji fudbaler svijeta. U najslavnijoj ekipi svih vremena. Na najpoznatijem stadionu svih vremena. U naj fudbalskoj zemlji svih vremena. Ali, na toj utakmici ce svirati himna Bosne i Hercegovine. Na terenu ce biti zagrljeni Edin, Zvjezdan, Toni, Emir, Ognjen.. Sinovi Bosne. Najveci dokaz pobjede i postojanja ove zemlje. A ja cu biti ponosan, osjecati ovu zemlju više nego ikad. Jače nego ikad. Te noci ce na Marakani svirati himna Bosne i Hercegovine. A ja cu negdje u gradu za koji nije umrijeti grijeh, stajati sa rukom na srcu. I pjevati. Pjevati himnu iako nam himna nema teksta. I znati da nam Bosna postoji. Nepovratno i neuništivo. Mnogo više nego što su njeni neprijatelji sanjali da ce biti. Tu noc ce svirati himna Bosne i Hercegovine. A ja cu plakati. Nikad sretniji.
27.10.2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Bude li Dzeko sutao penal ja cu roditi.Head je napisao/la:Zabija Dzeko iz penala.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Znaju li Argentinci da BiH nikad nije poražena na Svjetskom prvenstvu?
Ne znam jel bilo
jos malo ljudi, jos maloooo!
Ne znam jel bilo
Manchester United!
- pravnik1981
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Bude li Dzeko sutao penal ja cu roditi.Head je napisao/la:Zabija Dzeko iz penala.
- NoName
- Kontakt:
23
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Jeza i zaiskriše oči kad pročitah ovaj komentarleorey je napisao/la:Naletio sam na jedan dobar komentar![]()
Dobar je dokumentarac al mi je malo vokri stobi baho drzi zastavu naopako na "bombonjeri" mi sutra ne gubimo aBd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.