kako si to uspio ja ti se divim stvarno ahahhahahahatheM87 je napisao/la:dobio sam cenera danas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bogami tesko sporting evo gledam jedva a i teren sav nikakav nidje veze tesko do gola 
Za zivot cijeli!
ja kazem vaterpolo igraju,debil postiga da krene 1na 1 sa golmom ostane mu lopta u vodi a on nastavi trcati,najjace je sto kad uletis klizeci na centru ladno dolazis do sesnaesterca klizeci.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bogami tesko sporting evo gledam jedva a i teren sav nikakav nidje veze tesko do gola
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hahahaha sad ce rui patricio u 94 u 16 i aBd golDevil je napisao/la:ja kazem vaterpolo igraju,debil postiga da krene 1na 1 sa golmom ostane mu lopta u vodi a on nastavi trcati,najjace je sto kad uletis klizeci na centru ladno dolazis do sesnaesterca klizeci.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bogami tesko sporting evo gledam jedva a i teren sav nikakav nidje veze tesko do gola
Za zivot cijeli!
kraj 0:0,definitvino vise nikad ovu kladionicarsku gamad na tiket. 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nista kraj vise srece drugi put mene danas olimpijakos :S
devil nez ni sto si ih stavio belgijanci grci turci portugalci rusi najveca kladionicarska ****, evo i ja danas stavim olimpijakos kontam dobit ce 3 boda od panate imaju manje i ne dobise cccc
devil nez ni sto si ih stavio belgijanci grci turci portugalci rusi najveca kladionicarska ****, evo i ja danas stavim olimpijakos kontam dobit ce 3 boda od panate imaju manje i ne dobise cccc
Za zivot cijeli!
Nekoliko postova sam iznad napisao, pa procitaj mrzi me opet pisati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nista kraj vise srece drugi put mene danas olimpijakos :S
Neće pa neće, zaista šteta. I prošle sedmice Porto odigra u gostima 0:0 , a evo i sada Sporting. Svašta, jao im lige.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da me je ko poslusao pa uplatio onaj mec Svicarske druge lige mogao je dobit,ja sam bio jos dodao Sevillu oba daju gol,psg daje gol,Barcu 1 na 10 km.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Možeš li nam pokazat taj listić ?! Uslikat ?!harry_90 je napisao/la:da me je ko poslusao pa uplatio onaj mec Svicarske druge lige mogao je dobit,ja sam bio jos dodao Sevillu oba daju gol,psg daje gol,Barcu 1 na 10 km.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- TheManiacs
- Kontakt:
Hebote lik dobija svaki danGunnerS je napisao/la:Možeš li nam pokazat taj listić ?! Uslikat ?!harry_90 je napisao/la:da me je ko poslusao pa uplatio onaj mec Svicarske druge lige mogao je dobit,ja sam bio jos dodao Sevillu oba daju gol,psg daje gol,Barcu 1 na 10 km.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ne dobijam svaki dan,onu sam 2 svicarske lige pogodio,jer je kvota padala na njima sa 2.40 pa na 2.20 i na kraju na 2.10,tako da sam bio fer pa postavio pre meca na jedno sat ili sat i po,ne sjecam se bas.Ko je uplatio pogodio je,tebi Gunners-u nemoram se pravdat ja sam postavio i pogodio par 
Ne moraš se pravdat al eto samo pitam... Ja da sam dobio nebi mi bilo teško dokazat to.. Al dobro...
Znači ti si onaj zbog koga klade propadaju
Znači ti si onaj zbog koga klade propadaju
Hhahaha ako na jednom pogodjenom paru klade padaju,svaka cast kraljuGunnerS je napisao/la:Ne moraš se pravdat al eto samo pitam... Ja da sam dobio nebi mi bilo teško dokazat to.. Al dobro...
Znači ti si onaj zbog koga klade propadaju![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
harry de slikaj nekad listic otkad pratim ovaj forum nema dana da ti ne dobijes pa nisi Bog ccc
Za zivot cijeli!
ne dobijam ni ja svaki dan,pogledaj malo tikete i parove,kad pogodim i kad padnem,ja sam postavio par 2 sata prije pocetka,da si se okladio na njega prosao biThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:harry de slikaj nekad listic otkad pratim ovaj forum nema dana da ti ne dobijes pa nisi Bog ccc
GunnerS je napisao/la:Ne moraš se pravdat al eto samo pitam... Ja da sam dobio nebi mi bilo teško dokazat to.. Al dobro...
Znači ti si onaj zbog koga klade propadaju![]()
Ja sam tekmu stavio 2 sata prije meca,podjelio sam sa svima tu tekmu,a ne kao neki koji parove postavljaju kad dobiju i hvale se ...

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ok normala brate moj da mi je da sam u tvojoj kozi vikendom da i ja okusim to, mislim dobitakharry_90 je napisao/la:ne dobijam ni ja svaki dan,pogledaj malo tikete i parove,kad pogodim i kad padnem,ja sam postavio par 2 sata prije pocetka,da si se okladio na njega prosao biThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:harry de slikaj nekad listic otkad pratim ovaj forum nema dana da ti ne dobijes pa nisi Bog ccc
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.