Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 14 jun 2014, 21:37

Tuzlak04 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nisu ni zaigrali u PL a vec najavljuju pohode na neke timove ccc
Problem je sto ovo nije druga liga i sto se sudjenje popravilo za 70% tako da ce im bit zayebano ako ne dovedu 7-8 igraca. Ovu ekipu ce im namlatit i Velez i Olimpic i Zrinski da ne govorimo o Sarajevu Zelji i Sirokom
J.ebote, čovjek bi pomislio da smo ušli u englesku PL, pa nećemo moći nikog namlatit tc tc tc. Sve ekipe koje bi razvalile velike klubove Evrope :lol: :lol:
S postojecim kadrom ste u rangu Obarske i Radnika iz Bijeljine sto ne znaci da ce tako ostati
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2014, 21:39

Sabinho je napisao/la:Nisu ni zaigrali u PL a vec najavljuju pohode na neke timove ccc
Problem je sto ovo nije druga liga i sto se sudjenje popravilo za 70% tako da ce im bit zayebano ako ne dovedu 7-8 igraca. Ovu ekipu ce im namlatit i Velez i Olimpic i Zrinski da ne govorimo o Sarajevu Zelji i Sirokom
Ma drug moj hajde da prestanemo vise o ovim stvarima: Zasto tvoji ne pustise Zelju, Zeljo Slobodu, ovi one itd... Hajmo igrat' yebeni fudbal i ici na tekme ;)
TzBulevar87 je napisao/la:Mi najavljujemo pohode neke čiji je izvor informacija rekla-kazala na forumu... kakvih đeriza ovdje ima to je za nepovjerovat :pray:
Pisem o onome sto citam. Ako je to tako onda ste zaostali, ako ne halalite.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jun 2014, 21:42

Sabinho je napisao/la:
Ma drug moj hajde da prestanemo vise o ovim stvarima: Zasto tvoji ne pustise Zelju, Zeljo Slobodu, ovi one itd... Hajmo igrat' yebeni fudbal i ici na tekme ;)
TzBulevar87 je napisao/la:Mi najavljujemo pohode neke čiji je izvor informacija rekla-kazala na forumu... kakvih đeriza ovdje ima to je za nepovjerovat :pray:
Pisem o onome sto citam. Ako je to tako onda ste zaostali, ako ne halalite.

Druze to su gluposti vjeruj cuj neke prijetnje gluposti neko provali i vjeruje se, spoortski se nametati na terenu i pobjediti je jedini cilj jer to je jedino mjerilo
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 21:45

TaRgEt_ je napisao/la:
nolimit je napisao/la:Ova Sloboda nikad nista nije osvojila,nikad neki vazan plasman nije oszvarila i prijete nesto hehe,mozete udarati nije problem.to je jedino sto znate samo cete dobit 10 crvenih jer ako mislite da je taj Husic neki milijarder il cudotvorac varate se al sto se tice njih ko navijaca odron vazda bili,pa manijaci im usli na tribinu popricali sa njima i skinuli im trans hahha

A pokemon odakle si ti ispao ? Kladim se da si poceo da pratis fudbal prije godinu dvije priznaj :urnebes:

I jos da dodam niko ne prijeti jer svi ste vi institucije mi smo mali, abd docekati na terenu i sportski dobiti to je jedini cilj, jer ipak nasi igraci nisu pjani igrali nije gol bio kriv, kljuc svlacionica i zastavica :clap:
De pusti se suplje kad nemas sta reci odma godine spominjes ako te zanima.imam 34 godine al to nije bitno,bitno je da se nesto hvalite a nikad nista niste napravili,pogledaj klipove fukara pa.odi i vidi hz klipove i vidjeces razliku ogromnu jer vi do juce niste bili grupa,gostovanja su vam stran pojam bili a odjednom ste postali najbolji,a tim vam je toliko jak dampola tih igraca nema mjesto u osrednjim timovima.nase lige,tj vas predsjednik.nije doveo igraca da valja

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jun 2014, 21:56

ljudi spustite loptu malo
lijepo je sto se klubovi bude... pokusavaju se podici na jedan visi nivo.. ko ce u tome uspjeti dugorocno vidjet cemo.. najgore je kada pokusasesto napraviti kratkorocno pa onda dozivis sok i iznevjeris ljude...

Previse ocekivanja moze dovesti do kontraefekta pa kad se uradi i dobar posao to izgleda kao nesto lose... kao da se iznevjerila publika i sl.

to mogu vidjeti po svom klubu.. dovelo se zvucno ime za trenera i nije islo, mostarci na kosevu dobili aplauz za igru, psovalo se , bilo je povrijeđenih persona u dusevnom smislu... sve je nestalo dolaskom novog trenera...
Ne moze se ekipa izgraditi za mjesec -dva ... i sezona je taman, mozda i nije... PSG je doveo sve sto valja pa prvu sezonu im ze titulu Montpellier...

velike najave su mac sa dvije ostrice... treba biti na zemlji i raditi u tisini
ko gd ne sredi finansijsku situaciju sa drzavom i potrazivacima nece igrati evropu a ona je najveci izvor prihoda u nasoj lig... ne mogu se dovoditi velika imena jer nemamo INFRASTRUKTURU za njih, ne moze jedan dobar igrac igrati po rupama Prijedorskog stadiona ili stadiona slicnih njemu... to zaboravite... mozda, MOZDA neko da dodje na fazon jajala da odrzi formu...

zato, polako, jos mjesec i pl je do pocetka sezone, vjerujem da ce biti, navijacki, jednaa od najboljih zadnjih 10-tak godina... i takmicarski također...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 jun 2014, 22:02

rammstein je napisao/la:ljudi spustite loptu malo
lijepo je sto se klubovi bude... pokusavaju se podici na jedan visi nivo.. ko ce u tome uspjeti dugorocno vidjet cemo.. najgore je kada pokusasesto napraviti kratkorocno pa onda dozivis sok i iznevjeris ljude...

Previse ocekivanja moze dovesti do kontraefekta pa kad se uradi i dobar posao to izgleda kao nesto lose... kao da se iznevjerila publika i sl.

to mogu vidjeti po svom klubu.. dovelo se zvucno ime za trenera i nije islo, mostarci na kosevu dobili aplauz za igru, psovalo se , bilo je povrijeđenih persona u dusevnom smislu... sve je nestalo dolaskom novog trenera...
Ne moze se ekipa izgraditi za mjesec -dva ... i sezona je taman, mozda i nije... PSG je doveo sve sto valja pa prvu sezonu im ze titulu Montpellier...

velike najave su mac sa dvije ostrice... treba biti na zemlji i raditi u tisini
ko gd ne sredi finansijsku situaciju sa drzavom i potrazivacima nece igrati evropu a ona je najveci izvor prihoda u nasoj lig... ne mogu se dovoditi velika imena jer nemamo INFRASTRUKTURU za njih, ne moze jedan dobar igrac igrati po rupama Prijedorskog stadiona ili stadiona slicnih njemu... to zaboravite... mozda, MOZDA neko da dodje na fazon jajala da odrzi formu...

zato, polako, jos mjesec i pl je do pocetka sezone, vjerujem da ce biti, navijacki, jednaa od najboljih zadnjih 10-tak godina... i takmicarski također...
+1
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 jun 2014, 22:04

@sabinho;
pišeš o onome što čitaš ali na način kao da se to 100% desilo, i već osudjuješ. To je razlika velika ;)
075

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jun 2014, 22:22

nolimit je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
nolimit je napisao/la:Ova Sloboda nikad nista nije osvojila,nikad neki vazan plasman nije oszvarila i prijete nesto hehe,mozete udarati nije problem.to je jedino sto znate samo cete dobit 10 crvenih jer ako mislite da je taj Husic neki milijarder il cudotvorac varate se al sto se tice njih ko navijaca odron vazda bili,pa manijaci im usli na tribinu popricali sa njima i skinuli im trans hahha

A pokemon odakle si ti ispao ? Kladim se da si poceo da pratis fudbal prije godinu dvije priznaj :urnebes:

I jos da dodam niko ne prijeti jer svi ste vi institucije mi smo mali, abd docekati na terenu i sportski dobiti to je jedini cilj, jer ipak nasi igraci nisu pjani igrali nije gol bio kriv, kljuc svlacionica i zastavica :clap:
De pusti se suplje kad nemas sta reci odma godine spominjes ako te zanima.imam 34 godine al to nije bitno,bitno je da se nesto hvalite a nikad nista niste napravili,pogledaj klipove fukara pa.odi i vidi hz klipove i vidjeces razliku ogromnu jer vi do juce niste bili grupa,gostovanja su vam stran pojam bili a odjednom ste postali najbolji,a tim vam je toliko jak dampola tih igraca nema mjesto u osrednjim timovima.nase lige,tj vas predsjednik.nije doveo igraca da valja

Nisam ja siguran da ti imas 34 godine svako ima pravo voliti svoj klub se i hvaliti ja ne znam gdje to zabranjeno voliti svoj klub. A nemoj se brinuti za naseg predsjednika tim ovaj nece ostati budi siguran, sto si se ti upalio, kazem ti vi ste institucija mi mali idemo dalje , a to da do juce grupa fukare nisu bili i ako ja nisam clan gluposti valjas :nene:

I imas 34 godine a gramatika ti je stran pojam :nene:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:09

Pisem sa moba pa fulim koje slovo strucnjac,upravu si nisam pismen i imam 12 god jel sad bolje? Nego te fukare biraju gostvanja pokemon grupa,a za vas jesmo institucija,od rezultata,titula,nastupa u evropi,kupova,igrqca koji su nosili nas dres itd

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jun 2014, 23:27

nolimit je napisao/la:Pisem sa moba pa fulim koje slovo strucnjac,upravu si nisam pismen i imam 12 god jel sad bolje? Nego te fukare biraju gostvanja pokemon grupa,a za vas jesmo institucija,od rezultata,titula,nastupa u evropi,kupova,igrqca koji su nosili nas dres itd

Pa ako smo pokemon grupa i sve sto nam dolazis na temu male Slobode ja kazem da ste insticuija sto nama smetas sto se brines o malim klubovima :shh:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 14 jun 2014, 23:32

nolimit je napisao/la:Pisem sa moba pa fulim koje slovo strucnjac,upravu si nisam pismen i imam 12 god jel sad bolje? Nego te fukare biraju gostvanja pokemon grupa,a za vas jesmo institucija,od rezultata,titula,nastupa u evropi,kupova,igrqca koji su nosili nas dres itd
Za vrijeme zabrane mi smo otišli na 90% gostovanja to znači gotovo na sva, a vi ste bili ti koji su birali.Većina gostovanja 0 ljudi a na grbavici puna zdenka.Te priče o biranju gostovanja pričaj nekom drugom ;)

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:33

TaRgEt_ je napisao/la:

Pa ako smo pokemon grupa i sve sto nam dolazis na temu male Slobode ja kazem da ste insticuija sto nama smetas sto se brines o malim klubovima :shh:
Zato jer se iznerviram kad neko nije realan pa majka mu stara rekao bi covjek da smo gori u svemu od vas,da imate vise titula,bbolje navijace itd realno ja kao navijac drago mi je da se kao grupa dizete jer ono prije je jadno bilo za toliki grad i kanton ne mislim na brojnost vec na organizaciju trivine gostovanja itd

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jun 2014, 23:35

nolimit je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

Zato jer se iznerviram kad neko nije realan pa majka mu stara rekao bi covjek da smo gori u svemu od vas,da imate vise titula,bbolje navijace itd realno ja kao navijac drago mi je da se kao grupa dizete jer ono prije je jadno bilo za toliki grad i kanton ne mislim na brojnost vec na organizaciju trivine gostovanja itd
Pa sto se nerviras bolan vi ste institucija gigant mi drugorazredni i pokemoni ako smo drugorazredni valjda mozemo voliti svoj klub, ili zato sto ste institucija moram vas pitati, nemoj se ba sikirati vi ste giganti mi svoj san sanjamo i svoj klub volimo, ne poredimo se s vama jer ste svjetlosnim godinama ispred :angel:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 23:35

haver je napisao/la:
Za vrijeme zabrane mi smo otišli na 90% gostovanja to znači gotovo na sva, a vi ste bili ti koji su birali.Većina gostovanja 0 ljudi a na grbavici puna zdenka.Te priče o biranju gostovanja pričaj nekom drugom ;)
I mi smo isli raspitaj se malo od Zenice do Obarske tako da nemoj lagat,ja pricam o vremenu dok ste bili u prvoj ligi i vremenu prije cire valjda to vrijeme tebi nije bitno ni na kosevo niste dolazili ako te sjecanje skuzi a sjeti se nasih hostovanja dole kod vas

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 15 jun 2014, 00:52

hehehe sve fudbalski znalci i strucnjaci .... Sloboda osvojila KUP EX YU PRVOLIGASA ... izbacili zvezdu ,hajduk i dinamo u finalu dobili zelju 1-0 .

U bivsoj drzavi igrali zapazenu ulogu , pitaj TATU i MAMU .... p.s. ovu PL ne brojim , ovo je smjesno , miki maus liga koju je osvajala Modrica nema neku veliku vaznost tako da titule koje ste kupovali za 200 000KM danas ne vrijede ni 0,05 feninga

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2014, 00:54

nolimit je napisao/la:
haver je napisao/la:
I mi smo isli raspitaj se malo od Zenice do Obarske tako da nemoj lagat,ja pricam o vremenu dok ste bili u prvoj ligi i vremenu prije cire valjda to vrijeme tebi nije bitno ni na kosevo niste dolazili ako te sjecanje skuzi a sjeti se nasih hostovanja dole kod vas
ko bolan nije dolazio na kosevo :wtf: :wtf: :shock: .....a strucnjaka :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 15 jun 2014, 00:55

RUDARSKA2 je napisao/la:
hehehe sve fudbalski znalci i strucnjaci .... Sloboda osvojila KUP EX YU PRVOLIGASA ... izbacili zvezdu ,hajduk i dinamo u finalu dobili zelju 1-0 .

U bivsoj drzavi igrali zapazenu ulogu , pitaj TATU i MAMU .... p.s. ovu PL ne brojim , ovo je smjesno , miki maus liga koju je osvajala Modrica nema neku veliku vaznost tako da titule koje ste kupovali za 200 000KM danas ne vrijede ni 0,05 feninga
Ma koga boli briga sta ti racunas,da imate ovu titulu racunao bi ti,uostalom mi imamo dvije titule ex yu al one prave aampionske koje vrijede kao 20 tih kupova po tvojoj racunici

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 15 jun 2014, 00:57

:kafa: bJoj ovog bukvalca dolazili ste na kosevo nismomdebili i nismo.coravi al koliko ste gostovanja na kosevu propustili i ostalih derbijs

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jun 2014, 00:59

TzBulevar87 je napisao/la:@sabinho;
pišeš o onome što čitaš ali na način kao da se to 100% desilo, i već osudjuješ. To je razlika velika ;)
Istina. Prenaglio sam jer sam procitao da je ovom izvor Redzepi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buu
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Buu » 15 jun 2014, 00:59

RUDARSKA2 je napisao/la:

sto je igrate ako je ne računate ?
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.