Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
donekle bi se slozio, grehota je staviti covjeka sa Azmirovim CV-om i postovanjem koje uziva u svakoj zajedinici u kojoj je bio, od BIH do USA, sa ovim kriminalcem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Istinu zborisultrasstyle_tz je napisao/la:donekle bi se slozio, grehota je staviti covjeka sa Azmirovim CV-om i postovanjem koje uziva u svakoj zajedinici u kojoj je bio, od BIH do USA, sa ovim kriminalcem
veliki stručnjak Amar Osim, dok ima para, on je tu da osvaja titule i kupi zasluge, kad nema para, lagano se povlači s pozicije trenera, koje proračunato **** .. kad bude para ponovo i Seljo bude imao realne šanse za titulu, eto njega ponovo za trenera .. da ga hoće neko izderat' kad dođu u Tuzlu, da mu brkovi otpadnu
Prvo se pise "ne znaju" bruko nepismenanolimit je napisao/la:Pokemoni pogledaj vasu brojnost kad ste igrali u premijer ligi,pola gostovanja niste odradili tribina i tansovi 0 pjesme 0 organizacija tribine 0 po tome se sinko gleda grupa a ne pombrojnosti al za tebe je to nuklearna fizika u tvoj selu je vazno da se napuni tribina a to sto pola tih nema veze sa tribinom i navijackim svijeto i sto neznaju dvije pjesme to veze nema haha koja je razlika kad dodjes kod nas na sjever i kod vas na tribinu,a navijanje kao za derbi il nase euro nastupe il u Bl za vas je rubrika vjerovali ili neSlobodas je napisao/la:sarajevski velikani sa posjetom od 500 ljudi kad se saberu utakmice i sarajeva i zeljeznicara ce nama nesto govoriti o navijacima![]()
ps : itekako znam sta je to nuklarna fizika !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
pisem sa moba a nisam pismen zavrsio sam samo dva osnovne,a koliko znas o navijackom svijetu govori podatak da ti je mjerilo jedna sezona daj nam postavi slike ostalih sezona strucnjakSlobodas je napisao/la:Prvo se pise "ne znaju" bruko nepismenanolimit je napisao/la:Pokemoni pogledaj vasu brojnost kad ste igrali u premijer ligi,pola gostovanja niste odradili tribina i tansovi 0 pjesme 0 organizacija tribine 0 po tome se sinko gleda grupa a ne pombrojnosti al za tebe je to nuklearna fizika u tvoj selu je vazno da se napuni tribina a to sto pola tih nema veze sa tribinom i navijackim svijeto i sto neznaju dvije pjesme to veze nema haha koja je razlika kad dodjes kod nas na sjever i kod vas na tribinu,a navijanje kao za derbi il nase euro nastupe il u Bl za vas je rubrika vjerovali ili neSlobodas je napisao/la:sarajevski velikani sa posjetom od 500 ljudi kad se saberu utakmice i sarajeva i zeljeznicara ce nama nesto govoriti o navijacima![]()
drugo sta ti znas kako je na nasim utakmicama nismo valjda bili toliko popularni u sarajevu da su se pratile nase utakmice
![]()
mi i kad smo ispadali iz lige nikad nismo toliko opali kao vi u prosloj sezoni pa idolu na tusnju je bilo vise ljudi nego na svim utakmicama PL ...... a to oko navijanja nemas pojma i to ce se najbolje dokazati u prestojecoj sezoni ....
ps : itekako znam sta je to nuklarna fizika !
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Ista stvar i za vas tuzlake.ultrasstyle_tz je napisao/la:njegovo ponasanje nije ni g od gospodina nego prije neka druga rijec na g, ali to bolje znaju akteri famoznih dogadjaja i ja im bgm vjerujem na rijec..nema potrebe za daljom pricom o tome, nit cemo mi uticati na vas stav, niti vi na nas..bolje se sikirajte kako krvnu bracu iz Trebinja da vratite u ligu...nama prigovarate za aplauz himni Srbije , a nema koji "nas" klub niste povaljali sa svojim pobratimima iz godine u godinu...tako da bgm ne pije vam ta vode
a sto se tice Azmira, on nicim nije uvrijedio niti zasluzio nepostovanje bilo koga iz Sarajeva, cak naprotiv treba naci njegovu zadnju izjavu o gradu Sarajevu pa da vidite sta je gospodin covjek..dok se za ono govedo ne moze reci isto...jedno je prodat tekmu, rade to svi, u krajnjoj liniji to nam je donijelo neslucenu korist, ali bezobrazluk i papanluk u izjavama nakon tekme su izazvali kod ljudi u TZ koji su pregovarali s njim to sto su izazvali...uostalom bezveze pricamo o toj tekmi i o tom nitkovu, kad jos uvijek ne znamo ni kad je na rasporedu..mozda bude srece pa ga i ne bude do tad ja ya
a @chinaglia nije iznio nista do cega se ne slaze 80% ljudi u TZ...nas je novi savez kostao i materijalno i bodovno, i krsenjem pravila , pa i ovim pokusajima da nam se svim silama onemoguci povratak u ligu 1000x vise nego munib
Da se razumijemo boli me k. sta mislite o Osimu vaša stvar. Ali ste teška stoka i gov.na. Sami ste sebe tako etikirali.
Nemoj zaboraviti skandiranje Srbija, Srbija
NO PYRO NO PARTY
Šta ti je sandžaklijo šiptaru šta si već.. idi bolan lezi spavajnolimit je napisao/la:Idolu posjeti bil koji normalan navijqcki forum i vidjeces ismijavanje fukara,posebno kad odrade jednomq deset gostovanja nece,jos dodaj kako su krali pjesme od HZ! Slobodi je barem lako nek osiguraju opstanak svake godine jer oni igraju ovu ligu reda radi da neko kaze da im je pun stadion o bozeeeeeee jel moguce da nko ovu glupostmizvaliii sunce ti zarkoCoraco je napisao/la:Inače forum je relevantan faktor za navijačke grupe i njihovo mišljenjeznači šta neki forumaš napiše to je stav grupe
![]()
![]()
A ovi idoli što spominju siuxe kao organizovanu grupu, ove godine su organizovaniji oni u crvenim majicama navijači Mladosti iz Doboja kod Kaknja, prošle godine je to lijepo izgledalo.
Glavni su jednu polesezonu odrade i odma najbolja ultra grupa,e djeco citajte vise idite na tekme skontacete sta se gleda kakva je neka grupa mada kod vas su motorne pile,fantomke i torta i cvijece furka
Vise bi volio da sam sandzaklija nego tuzlak
sandzaklije su gospoda za vas,ionako u tuzli najvise sandzaklija ima sve vam drze zato ni jedne,iz kojeg je sela Azmir Husic inace veoma pismen lik,coraco maltretiraju li te HZ po zivinicama jer vidim da ti neko kavez drma 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
na stranu sad ovo klubsko podvaljivanje...al simptomaticno kako pravovjerni iz sehera po defaltu postaju mjerilo necega..i ono,bas se ujedine
...na njima je ta teska odgovornost da ovdje objasne ko je patriota,ko voli Bosnu,cija je grupa bolja,sta moze koji klub..sta rec..PRAVOVJERNI

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa takvi kao ti koji samo čitaju po netu i pišu po forumima su i upropastili scenu.Prvu utakmicu dođete i odmah ste u bijelim patikama, fred perry kačketima i slično.nolimit je napisao/la:Glavni su jednu polesezonu odrade i odma najbolja ultra grupa,e djeco citajte vise idite na tekme skontacete sta se gleda kakva je neka grupa mada kod vas su motorne pile,fantomke i torta i cvijece furka
A ti ne kontaš da sve grupe u svijetu se bore protiv modernog fudbala a tvoja grupa je skinula gaće Malezijcu.Pitaj ga da nabroji 2 igrača Sarajeva znat će k.u.r.a.c reći. J.e.b.o klub bitan je uspjeh bravo ultrasu!!!
Jok eto fukare su mjerilo hahastaragarda je napisao/la:na stranu sad ovo klubsko podvaljivanje...al simptomaticno kako pravovjerni iz sehera po defaltu postaju mjerilo necega..i ono,bas se ujedine![]()
...na njima je ta teska odgovornost da ovdje objasne ko je patriota,ko voli Bosnu,cija je grupa bolja,sta moze koji klub..sta rec..PRAVOVJERNI
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ima u najnovijem pazaru....na svakom cosku se ekavski prica i ono naslo nesto pametovatnolimit je napisao/la:Vise bi volio da sam sandzaklija nego tuzlaksandzaklije su gospoda za vas,ionako u tuzli najvise sandzaklija ima sve vam drze zato ni jedne,iz kojeg je sela Azmir Husic inace veoma pismen lik,coraco maltretiraju li te HZ po zivinicama jer vidim da ti neko kavez drma
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ccc pa šta sad bi više volio da si Srbin nego Tuzlak, zar to može neko iz Sarajeva napisati ? aj neću dalje nastavljati, ne bi bilo pošteno prema ostalim Sarajlijamanolimit je napisao/la:Vise bi volio da sam sandzaklija nego tuzlaksandzaklije su gospoda za vas,ionako u tuzli najvise sandzaklija ima sve vam drze zato ni jedne,iz kojeg je sela Azmir Husic inace veoma pismen lik,coraco maltretiraju li te HZ po zivinicama jer vidim da ti neko kavez drma
jašta nego, kako ono ide ona nova anegdota: "u svom gradu niste gazde ili u svom klubu niste gazde" ? pa da je primjenim na sebe
A kad već spomenu Husića, on ti je rodom iz sela Glogova kod Bratunca, ne mogu ti reći je li pismen ili nije pošto ti prvi nisi tako da bi to bilo sipanje u šupljinu, al' bitno je da je uspio u životu.
Procitaj neki intervju sa tanom pa serendaj,inace nisi skontao poentu ageinst modern football ociglednohaver je napisao/la:Pa takvi kao ti koji samo čitaju po netu i pišu po forumima su i upropastili scenu.Prvu utakmicu dođete i odmah ste u bijelim patikama, fred perry kačketima i slično.nolimit je napisao/la:Glavni su jednu polesezonu odrade i odma najbolja ultra grupa,e djeco citajte vise idite na tekme skontacete sta se gleda kakva je neka grupa mada kod vas su motorne pile,fantomke i torta i cvijece furka
A ti ne kontaš da sve grupe u svijetu se bore protiv modernog fudbala a tvoja grupa je skinula gaće Malezijcu.Pitaj ga da nabroji 2 igrača Sarajeva znat će k.u.r.a.c reći. J.e.b.o klub bitan je uspjeh bravo ultrasu!!!
Ovo nisi glavni u svom gradu vazi za tebe u tvom gradu je moja glupa glavnaCoraco je napisao/la:ccc pa šta sad bi više volio da si Srbin nego Tuzlak, zar to može neko iz Sarajeva napisati ? aj neću dalje nastavljati, ne bi bilo pošteno prema ostalim Sarajlijamanolimit je napisao/la:Vise bi volio da sam sandzaklija nego tuzlaksandzaklije su gospoda za vas,ionako u tuzli najvise sandzaklija ima sve vam drze zato ni jedne,iz kojeg je sela Azmir Husic inace veoma pismen lik,coraco maltretiraju li te HZ po zivinicama jer vidim da ti neko kavez drma
![]()
jašta nego, kako ono ide ona nova anegdota: "u svom gradu niste gazde ili u svom klubu niste gazde" ? pa da je primjenim na sebe![]()
![]()
A kad već spomenu Husića, on ti je rodom iz sela Glogova kod Bratunca, ne mogu ti reći je li pismen ili nije pošto ti prvi nisi tako da bi to bilo sipanje u šupljinu, al' bitno je da je uspio u životu.
Pa moj klub i nije u mom gradu zvijezdicenolimit je napisao/la:Ovo nisi glavni u svom gradu vazi za tebe u tvom gradu je moja glupa glavnasandzaklije gledam drugom ocima nego ti tj za mene su oni isto moj narod i njih nikad srbima necu smatrati a ti hoces jer ste inace takvi
Dobro onda ako ih gledaš drugim očima, a kojim očima gledaš ove iz Banja Luke, Trebinja, Lištice ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ti na jednu stranu, al braca iz Trebinja na drugu..ima jos i Zepce, kad cini mi se Veleza sjeb.ase pa ih i Mostarci dole vazda fino docekuju..
nego ovo nije navijacki forum, diskusiju u klubovima, utakmicama , duznosnicima da , a o navijackim grupama ne
nego ovo nije navijacki forum, diskusiju u klubovima, utakmicama , duznosnicima da , a o navijackim grupama ne
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
seljovci, kako vam napreduje zanat? čujem da ste pokrali limariju i konstrukciju sa stadiona od Slavije
ja šabana 
@ultrasstyle_tz
Uz dužno poštovanje prema tvojoj funkciji na ovom forumu, ali nisi dobro shvatio pravila istog.
Kažeš da je dozvoljeno iznositi mišljenje o sportistima, menadžerima i klubovima, samim time je i dozvoljeno vrijeđanje istih. Bar sudeći prema tvojim postupcima i indirektnom nazivanju Ivice Osima šlagiranim. Indirektno jer ne sankcionišeš uvrede kao što je praksa na pojedinim podforumima, nego ih opravdavaš.
Iznositi negativna i pozitivna mišljenja o sportistima, menadžerima i klubovima je normalno i poželjno, ali sve dok je u granicama zdravog razuma ili bar pravilima foruma.
Da pojasnim.
To isto vrijeđanje raspravu na forumima vodi u neželjenom smjeru i dolazi do vrijeđanja, spama i uništavanja tema, što je, sudeći prema pravilima na ovom podforumu, zabranjeno i trebalo bi biti sankcionisano.
- sve ciljane provokacije i vrijeđanja, spam, trollovanje, uništavanje tema... biće sankcionisane.
- Na temama o klubovima PLBiH razgovaramo o sportu, igračima, trenerima, igri... ne o tribini, navijačima, pjesmama. Ko želi pričati o navijačima, neka potraži neki tifo forum.
Ti ne samo da ne sankcionišeš, nego sudjeluješ u svemu ovome.
Uz dužno poštovanje prema tvojoj funkciji na ovom forumu, ali nisi dobro shvatio pravila istog.
Kažeš da je dozvoljeno iznositi mišljenje o sportistima, menadžerima i klubovima, samim time je i dozvoljeno vrijeđanje istih. Bar sudeći prema tvojim postupcima i indirektnom nazivanju Ivice Osima šlagiranim. Indirektno jer ne sankcionišeš uvrede kao što je praksa na pojedinim podforumima, nego ih opravdavaš.
Iznositi negativna i pozitivna mišljenja o sportistima, menadžerima i klubovima je normalno i poželjno, ali sve dok je u granicama zdravog razuma ili bar pravilima foruma.
Da pojasnim.
To isto vrijeđanje raspravu na forumima vodi u neželjenom smjeru i dolazi do vrijeđanja, spama i uništavanja tema, što je, sudeći prema pravilima na ovom podforumu, zabranjeno i trebalo bi biti sankcionisano.
- sve ciljane provokacije i vrijeđanja, spam, trollovanje, uništavanje tema... biće sankcionisane.
- Na temama o klubovima PLBiH razgovaramo o sportu, igračima, trenerima, igri... ne o tribini, navijačima, pjesmama. Ko želi pričati o navijačima, neka potraži neki tifo forum.
Ti ne samo da ne sankcionišeš, nego sudjeluješ u svemu ovome.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.