Ma nema potrebe da se to radi, dugo smo muke mucili sa lijevim bekom da bi ga sada gurali na poziciju stopera.Nerminovic je napisao/la:Nebi se iznenadio, a naprijed Visca, Miske, Izet i Dzekson. Dobar bi bio taj potez, Lule nije slab kad igra beka.
Spaha rutinski
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
-
Nerminovic
- Kontakt:
Welcome u klub.Amar Dzeko je napisao/la:Ljudi ne mogu da spavam, kakav je ovo osjećaj šta je ovo..
Slazem se, ali kako je Susic krenuo nezna se nista kako ce biti a to je dobar stvar.MP8 je napisao/la:Ma nema potrebe da se to radi, dugo smo muke mucili sa lijevim bekom da bi ga sada gurali na poziciju stopera.Nerminovic je napisao/la:Nebi se iznenadio, a naprijed Visca, Miske, Izet i Dzekson. Dobar bi bio taj potez, Lule nije slab kad igra beka.
Spaha rutinskiNece ni meni san na oci..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nista izgleda da cemo mi prvi zabit go is slobodnog
Mire il Izet
Yebem ti grob jedva cekam.

Yebem ti grob jedva cekam.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
vedator je napisao/la:
Odlican video.
Vratio je i mene u to vrijeme.
U pravu su za jednu stvar. Evo sutra se igra prva utakmica u istoriji na SP, ali osjecaj nije ni blizu onoga kao onoga dana pred utakmicu sa Danskom na Kosevu.
Zasigrurno je to bio najbolji dan u mom zivotu.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sačekaj sutra da vidiš osjećaja.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
pisac je napisao/la:vedator je napisao/la:
Odlican video.
Vratio je i mene u to vrijeme.
U pravu su za jednu stvar. Evo sutra se igra prva utakmica u istoriji na SP, ali osjecaj nije ni blizu onoga kao onoga dana pred utakmicu sa Danskom na Kosevu.
Zasigrurno je to bio najbolji dan u mom zivotu.
Vidjeces sutra pred tekmu,il kad nam himna zasvira
Ko ce docekatiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bozeee
Pa nema sanse zaspati. Sad me spuca euforija u pola 4 ujutro 
Mene drzi evo vec nekoliko dana, a kako se utakmica blizi sve je gorenerkolfc je napisao/la:Pa nema sanse zaspati. Sad me spuca euforija u pola 4 ujutro
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Za one što ne mogu spavati, da im se malo smiri euforija:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
Ovako ako nastavim, zaspem poslije podne i prespavam utakmicuMP8 je napisao/la:Mene drzi evo vec nekoliko dana, a kako se utakmica blizi sve je gorenerkolfc je napisao/la:Pa nema sanse zaspati. Sad me spuca euforija u pola 4 ujutro
jedino se tog Bajrama sjećam xd ostale brzo zaboravimAmar Dzeko je napisao/la:Za one što ne mogu spavati, da im se malo smiri euforija:
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!
Deff najludji Bajrami ikad 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nisam pio.
Najbrazilskiji Bajram ikada.
Najbrazilskiji Bajram ikada.
Ronaldo - Isco - Bale
Jel Sejo 100% otpao?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
De mi posalji tu sliku na pp ako ti nije mrsko bgt
@kaunas da brate
@kaunas da brate
Zadnja izmjena: BABADZO, dana/u 15 jun 2014, 03:54, ukupno mijenjano 1 put.
- sigurnoable
- Kontakt:
Konjic je odlicno rekao u ovom video prilogu sto je Sabahudin napravio negdje cini mi se od 29 minute, sta im se desilo pred onu cuvenu utakmicu na Kosevu protiv Danske kad je samom njemu (Konjicu) na ulazak na teren citava ta euforija isplivala vani i ucinila ono sto se nije smijelo dopustiti. Valjda je slicno nesto Pape rekao igracima jer euforija je najgore sto se moze nam sada desiti pogotavo pred ovakvu utakmicu, sa ovakvim protivnikom gdje mozemo dosta dobiti a opet mozemo se nazalost kako neki kazu osramotiti mda na svaki rezultat trebamo biti ponosni jer za ovo se zivjelo i iscekivalo tolike godine.
Poludi Cazin i Banjo Luko, poludi seher Saraj'vooo i gradu soli i majko Hercegovinoooooooooooooooooooooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Što izbaci grad Smoga ? Šta ti imaš protiv Zenice ?Otelo je napisao/la:Poludi Cazin i Banjo Luko, poludi seher Saraj'vooo i gradu soli i majko Hercegovinoooooooooooooooooooooo
Ronaldo - Isco - Bale
Kako bi trebala odbrana izgedati?
Susicu bolje da si pojeo go,vno nego sto si Zukanovica ostavio kuci
Susicu bolje da si pojeo go,vno nego sto si Zukanovica ostavio kuci
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 jun 2014, 04:00, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.